- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
@

Vayyyy yenilgi istiyorsun demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyyy yenilgi istiyorsun demek
Yoo niye ki,protein zengini bir qida.Haftaiçi de yenile bilirSanirim ciğer sote veya ciğer kavurmada haftasonu yenirse iyi olur...![]()
Bende nedense şişkinlik yapiyor ciyer.sonraki gün tartida arti çikarim diye his oluyo bende..Yoo niye ki,protein zengini bir qida.Haftaiçi de yenile bilir![]()
Hakkınızda hayırlısı artık bende geldimhayırr bizde yeni transferim
![]()
izinli üye olduğun için her an girebilirsin.Tamam canım.
Zamanım yeterse neden olmasın
benden size bir tiyo...bu tür kb ları tartıdan sonra haftasonları yeseniz iyi olur.
ammmman pek te inceymişimdemek 2017de ayrılmışım.ne zaman listeye gire biliyorum?
Tamam canım❤
iwittt nilsuş da geldiğine göre voltranı oluşturabilirizSelam arkadaşlar herkese basarilar
döve döve bişiler yapıcaz artık bakicizzzmoni hu huuuu naber heh geldik ne yapacaksan yap bizi bakalım
bu ne ayoll
Bana da verdikleri diyete benziyor ama ben uygulamadim.
bi arkadaşıma böyle bi liste vermişti diyetisyeni ve kilo almıştı haliyle, sonra gitmedi bir daha banuştu sanırımBana da verdikleri diyete benziyor ama ben uygulamadim.![]()
hoşgeldinnnHakkınızda hayırlısı artık bende geldim![]()
Kaptanım hatta ben dedim ekmeği kestim sadece sabah yiyorum en fazla 2 dilim diye yanlış yapmışsın dedibi arkadaşıma böyle bi liste vermişti diyetisyeni ve kilo almıştı haliyle, sonra gitmedi bir daha banuştu sanırımoynakbasi34