• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanım hatta ben dedim ekmeği kestim sadece sabah yiyorum en fazla 2 dilim diye yanlış yapmışsın dedi 🤦her öğünde 2 dilim ekmek vardı 6 öğün beslenmeydi .3 ara 3 ana öğün uygulamadim .
1 er dilimi anlarım(3 dilim günde) normal ama günde neredeyse 7 dilim ekmek + pilav çok fazla

bu ne ayoll:eek::eek::eek::eek:
özel bir durumun yoksa hamilelik ve emzirme vb. şeyler bu listeyi veren diyetisyenden acilen arkana bile bakmadan kaç :skandal::skandal::skandal:

Emziriyorum yemezsen sütün kesilir dedi. Süt kesilir deyince akan sular duruyor. Ben normal zamanda 1 oturusta yarım ekmek yiyebilirim 🙈 yedimde 🙈 ondan bu haldeyim.😭
Bebegim az kilo alıyor e ben kilo alıyorum bir diyetisyen deneyim dedim. 1 2 hafta. Online bu arada. Olmadi bırakırım.

bu ne ayoll:eek::eek::eek::eek:
özel bir durumun yoksa hamilelik ve emzirme vb. şeyler bu listeyi veren diyetisyenden acilen arkana bile bakmadan kaç :skandal::skandal::skandal:
Bencede..özelikle ara öğünleri ben doğru bulmuyorum..vücüt tam yağ yakacaği zaman toksinlerden arinacaği zaman ara öğünler bunu engelliyor...Canan karatay hanimda ara öğünlere karşi...:super:

Emziriyorum yemezsen sütün kesilir dedi. Süt kesilir deyince akan sular duruyor. Ben normal zamanda 1 oturusta yarım ekmek yiyebilirim 🙈 yedimde 🙈 ondan bu haldeyim.😭
Bebegim az kilo alıyor e ben kilo alıyorum bir diyetisyen deneyim dedim. 1 2 hafta. Online bu arada. Olmadi bırakırım.
canım emzirmek özel bir durum ama sen kilo vermek de istiyorsun,bu kadar çok ekmeğin sütle alakasını da çözemedim. bol bol su içip sağlıklı ve dengeli beslenmek yeterli süt için. _AYNURA_ _AYNURA_ beslenme danışmanıymış sana fikir verebilir.Hoppa

Benim ilk oğlum 1800 1700 1600 seklinde ilk 3 ay kilo almıştı. Gerçi minnak doğmuştu kendisi ama. Bu sıpamında kilosu iyi doğdu. Fakat sarılık oldu yenidoganda kaldı 800 1200 800 seklinde kilo aldi haftaya aşısı var ve sanirim bu ay 400 gram aldı. Asida netleşecek. Belki diyetisyenle kilo almasını duzenlerim dedim. 600 gramdan az alınca mamaya başlatıyorlar ya. Kafam çok karışık.
_AYNURA_ _AYNURA_ bana fikir verebilir misin?

son ara öğünde bile 2 dilim etimek vermiş:duduk: pilav veren diyetisyen ilginç üstelik yanında ekmekle, ekmek arası pilav:KK48:
yani haddimi bilirim sonuçta diyetisyendir vardır bildiği derim, ama yok anacım burada had falan bırakmadı bu kişi bende:KK57:
Ekmek arasi pilavmi..:KK57:

canım emzirmek özel bir durum ama sen kilo vermek de istiyorsun,bu kadar çok ekmeğin sütle alakasını da çözemedim. bol bol su içip sağlıklı ve dengeli beslenmek yeterli süt için. _AYNURA_ _AYNURA_ beslenme danışmanıymış sana fikir verebilir.Hoppa
Evet iyi olur aslında _AYNURA_ _AYNURA_ attığım resimlere bakabilir misin?
Tam bugday ekmegi süt arttirir dedi.🙄

moni moni abla sence daha iyi bir diyetisyenle mi çalışayım yoksa deneyim mi?
canım aynura da bi fikir söylesin birazda araştıralım bakalım çocuğa bol süt olması için ne yemek ne yapmak gerekiyor. bu arada bebişi saatle değil sık sık istedikçe emzir istersen bide öyle dene.

Ben de emzirmeyi yeni bıraktım,
doğumdan sonra 7 kiloyu hemen vermiştim ama süt olsun bir de kış günü diye hoop geri aldım, doğuma gittiğim kiloda kaldım. Sütün kesilmesi ile ekmeği azaltmanın alakası yok aksine bana doktor hamurişi ekmek çok yeme, bol bol su iç, et, balık ye, tahin tüket demişti. Faydasız kalorinin bebeğine de faydası olmaz dedi hatta. Bu listeyi bence tekrar gözden geçirin, sonra kiloları vermek zor oluyor çünkü.

Tatlım yazılacak herşeyi yazmış kızlar. Ben ebeyim ne gebelikte ne emzirmede bu kadar ekmek vermeyiz.
son ara öğünde bile 2 dilim etimek vermiş:duduk: pilav veren diyetisyen ilginç üstelik yanında ekmekle, ekmek arası pilav:KK48:
yani haddimi bilirim sonuçta diyetisyendir vardır bildiği derim, ama yok anacım burada had falan bırakmadı bu kişi bende:KK57:
Hay ağzını öpeyim derler ya ondan 😂😇😇😇

moni moni abla sence daha iyi bir diyetisyenle mi çalışayım yoksa deneyim mi?
kuzum biraz gezindim nette, emzirmede evet ekmek veriyorlar. gerçi normal kişilere de diyette ekmek veriliyor, zaten ekmeğe karşı değiliz, miktarı çok fazla geldi. ekmeği biraz azaltarak dene bakalım bi, sanırım çok yeni başladınız.

Son düzenleme:
Ben de bu gün regl oldum.Zaten dünden bu güne sadece 700gram inmişdim,bu gün geleceyini anladım.Yaptığım detoksun verdiyi özgüvenle 2çatal pasta yedim...burdan rakibe duyrulur gezegenfeza gezegenfeza
Banane, yemeseydin. Ben ne tatlılar ne pastalar gördüm, yarım çatal bile yemedim.
Sende yemeseydin

kuzum biraz gezindim nette, emzirmede evet ekmek veriyorlar. gerçi normal kişilere de diyette ekmek veriliyor, zaten ekmeğe karşı değiliz, miktarı çok fazla geldi. ekmeği biraz azaltarak dene bakalım bi, sanırım çok yeni başladınız.

Evet yeni başladık. Son ara öğünde gerçi yapmaya fırsatım olmuyor ama benim bebe 12 den aşağı uyumuyor ya da gecenin bir yarısı uyanıp 1 1.5 saat uyanık kalıyor çok acıktığımı söylemiştim o yüzden yazdı sanırım. Yinede ben bu kadar ekmek tuketmiyeyim haklısınız.

Ev yapımı pasta dedimmi bende akan sular dururdu, buna rağmen yemedim, hatta eskiler bilir pestil aşığıyım, dondurucuda var, elimi sürmedim. Benim canım yokmu? Sizde yemeyin
Bizde de var niye hava atıyon bizde yemiyok. Ev yapımı değil de hazırlara dayanamam. Ev yapımını ben yaparım nasılsa.
Eşim malatyadan çikolatalı badem getirdi göz göze geliyoruz sürekli.

Back
X