• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sütün kalitesini artırıp benim zayiflamam lazım nasil olur ki? 🙄
Ne kadardır yapıyorsun ne kadar etkisi oldu. Süt durumu nasıl artısı varmı?
Pilav olarak bulgur seç. Yemeklerin ve salataların suyunu tüketme. Su tüketimini artır canım havuç soğan ve çiğ kuru yemiş tüket

Sütün kalitesini artırıp benim zayiflamam lazım nasil olur ki? 🙄

Ne kadardır yapıyorsun ne kadar etkisi oldu. Süt durumu nasıl artısı varmı?
Pilav olarak bulgur seç. Yemeklerin ve salataların suyunu tüketme. Su tüketimini artır canım havuç soğan ve çiğ kuru yemiş tüket

Sütüm arttı mi anlamadim emiyor ya ölçemiyorum. Birde bebeğime süt yetmezse nasıl anlarım su an 4 aya yaklaştı.

Annem pişi yapmış onla kapattım günü 😩😭😭😭
Merhaba canım
Kaç tane yedin? Bunun kalorisini yakacak kadar spor yapma şansın varsa mutlaka günü spor yaparak kapatmalısın bence.
ben daha önceki diyetimde bu yöntemi uyguladım. Diyetisyen çok sıcak bakmıyordu o zaman spor yapacaksan her şeyi yiyecek misin derdi. Ama tabii ben tembel bir insan olduğum için, genelde bu durum şöyle işliyordu. Yiyeceğim şeyin kalorisine bakıyordum, gereken sporu hesaplıyordum. Of kim bunu yapacak şimdi diyor ve yemekten vazgeçiyordum :) belki sende de işe yarar bu yöntem.

Sütüm arttı mi anlamadim emiyor ya ölçemiyorum. Birde bebeğime süt yetmezse nasıl anlarım su an 4 aya yaklaştı.
Kilo alımı düzenliyse emmeyle huzurluysa sürekli aranması yoksa yada süresiz uykuya dalmıyorsa. Emerken kulakları hareket ediyor yutkunuyorsa

Merhaba canım
Kaç tane yedin? Bunun kalorisini yakacak kadar spor yapma şansın varsa mutlaka günü spor yaparak kapatmalısın bence.
ben daha önceki diyetimde bu yöntemi uyguladım. Diyetisyen çok sıcak bakmıyordu o zaman spor yapacaksan her şeyi yiyecek misin derdi. Ama tabii ben tembel bir insan olduğum için, genelde bu durum şöyle işliyordu. Yiyeceğim şeyin kalorisine bakıyordum, gereken sporu hesaplıyordum. Of kim bunu yapacak şimdi diyor ve yemekten vazgeçiyordum :) belki sende de işe yarar bu yöntem.
Evde değildim bide anne yemeği işte taş olsa lezzetli geliyor. 1 tane yedim canım. Aslında yürüme imkanım var şuan ama dışarı çıkarsam içeri giremem. Oğlumu kursa getirdim. Dış kapılar kapalı.

Evde değildim bide anne yemeği işte taş olsa lezzetli geliyor. 1 tane yedim canım. Aslında yürüme imkanım var şuan ama dışarı çıkarsam içeri giremem. Oğlumu kursa getirdim. Dış kapılar kapalı.
Haklısın sonuçta anne yemeği farklı. Muhtemelen oradayken ölçülü ve dengeli tüketeceksin, kendi düzeninde yine kendi diyetine döneceksin :)
Avuç içi kadarı (50 gr) 122 kaloriymiş. Sonraki öğünlerde yağ ve ekmek yemeyerek dengelemeye çalışabilirsin bu durumda. Yenilen şeyin tam karşılığı bu olmuyor ama zararı azaltmak için dönüşüm listeleri de kullanmak lazım.

Haklısın sonuçta anne yemeği farklı. Muhtemelen oradayken ölçülü ve dengeli tüketeceksin, kendi düzeninde yine kendi diyetine döneceksin :)
Avuç içi kadarı (50 gr) 122 kaloriymiş. Sonraki öğünlerde yağ ve ekmek yemeyerek dengelemeye çalışabilirsin bu durumda. Yenilen şeyin tam karşılığı bu olmuyor ama zararı azaltmak için dönüşüm listeleri de kullanmak lazım.
Yok canım son öğüdü saat 6 da bitti şimdi su

Menüm
Sabah 2 yumurta 2 çeri domates 1 dilim ekmek

Akşam 1 lahmacun 1 bardak ayran

Su 1.5 (2 2.5 olur)
Spor yok
Birazdan meyve yerim diyete başladıktan sonra hiç yemedim gerçi sevmediğim için yemedim ama çok halsizim hasta olacak gibiyim vitamin alayım biraz 😊

Günün menüsü

Sabah: 3dilim hindi füme, Süzme peynir

Ara : orta Türk kahvesi

Öğle: 1 kase çorba, köz patlıcan salatası 4 kaşık, dereotlu yoğurt

Ara:1 yeşil muz

Akşam: 1 kase çorba, fırında levrek, bol salata

Spor 6000 adım yürüyüş, su 1 lt yatana kadar 2ye tamamlanacak.

Akşam ekmeksiz balık salata yediğimde hep eksi görmüşümdür, hadi hayırlısı diyorum.

iyi akşamlar

Evet iyi olur aslında @_AYNURA_ attığım resimlere bakabilir misin?
Tam bugday ekmegi süt arttirir dedi.🙄

canım ekmekle alakası yok. o ancak kilo aldırır sana. sütü bol su içmek arttırır. dereotu falan. besinlerini dengeli al. et, yoğurt, sebze, salata, meyve... sonra bol bol su.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Takımın pofuduk üyesi spor salonundan bildiriyor :D

Kan ter içindeyim ama devam ;) henüz 20 dakika oldu zaten ;)
Geçen hafta regl olduğum için bugün tekrar tartti beni hatun ve cuma hedefine çok az kalmış ♡ çok sevindim ve aynen devam inşallah ;)

Eve geçince rahat rahat günü ozetlerim sizlere ;)

Back
X