Kızlar gülmeyin ama saracım beceremedim yaa abuk subuk sayılar cıkuyor zaten matematikçi beni matematikten soguttu bu yüzden hala anlamıyorumyüzde hesaplama :
geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon * 100 / geçen haftaki kilon
Tebrikler darısı başıma
Tebrikler canımHedefe tam üzerinde ulaşıldı dün 100 grm eksi idi ama olsun sonuçta hedef tuttu
Gecen cuma. 62.5
Bu. Hafta. 62
Eksi 500gr
Yüzde hesaplamayı tekrar sorsam ayıpp olmaz demi Bi ögrenemedim şunu
Olsun haftaya daha iyisi olur
SüperKilo bildirimi gelsin o zaman
İlk kilo 80,9
Güncel kilo 79,5
Fark 1,4
Yüzde 1,73
HarikaGunaydin kızlar geçen cuma 68.00 bu hafta 66.70 fark 1.30 ✌
Yuvarlama hesap sonucu yüzden %87Gecen hafta 103.7
Bu hafta 102.8
Fark 900
%0.867888 yuvarlanıyor muyuz düz mü alıyoruz bilemedim
Bu arada 4 aylık olacak bebegim ve ben regl oldum bu sabah.
Bravoo süper sinnHayirli Cumalar ve hayirli sabahlar arkadaşlar ...
Bu hafta iyi bildirimler görüyorum en azindan 2 ci oluruz inşallah..bende bildirimimi yapayim hemen sonra okula götüreceğim çocuklari ..bugün son günleri ondan sonra tatil 1 hafta..dediğim gibi okul tatili olmasaydi bu motivasyonumla ay sonuna kadar devam etmeyi çok istiyordum..lakin risk almak istemiyorum ne oliur ne olmaz hazir güzel eksideyken mezun olmam daha doğru olacak benim için..
Geçen hafta..57.5
Bugün....56.1
Eksi.... 1.4
Yüzdem...%2.43..
Hayirli Cumalar ve hayirli sabahlar arkadaşlar ...
Bu hafta iyi bildirimler görüyorum en azindan 2 ci oluruz inşallah..bende bildirimimi yapayim hemen sonra okula götüreceğim çocuklari ..bugün son günleri ondan sonra tatil 1 hafta..dediğim gibi okul tatili olmasaydi bu motivasyonumla ay sonuna kadar devam etmeyi çok istiyordum..lakin risk almak istemiyorum ne oliur ne olmaz hazir güzel eksideyken mezun olmam daha doğru olacak benim için..
Geçen hafta..57.5
Bugün....56.1
Eksi.... 1.4
Yüzdem...%2.43..
Güle güle büyüt bebişiniGecen hafta 103.7
Bu hafta 102.8
Fark 900
%0.867888 yuvarlanıyor muyuz düz mü alıyoruz bilemedim
Bu arada 4 aylık olacak bebegim ve ben regl oldum bu sabah.
Hayırlı Cumalar.Hayirli Cumalar ve hayirli sabahlar arkadaşlar ...
Geçen hafta..57.5
Bugün....56.1
Eksi.... 1.4
Yüzdem...%2.43..
Tebrik ederim
En azından artıda degilsin güzelGeçen hafta 82.6
Bugün 81.4
Fark 1.2
Yüzde %1.45
Nasıl oldun saracımgünaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Pazartesi 81.9 gibi bişeydi sonra tekrar 82 oldu şimdi tekrar bu rakamEn azından artıda degilsin güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?