Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun canımSabah 10 gibi domates maydanoz peynir ceviz 2 tane haşlama yumurta
Ara probiyotik yoğurt
Akşam 4–5 kaşık pirinç pilavı yarım kepçe çorba 4 yk tavuklu mantar sote
Su 1 lt den biraz fazla
Spor hastane koşturmacası
Salı günü inşallah oğlanı ameliyat ettircez
Sağol canım amin inşallahAllah yardımcınız olsun geçmiş olsun canım
Evde 2 kaşık patates salatası yedim .Misafirlikte yarım sigara böreği ve 3 ,5 tane çekirdek citledim. 1 bardak çay içtim .Çok şükür fazla kaçamak olmadı .Evde bisey yeme, gittiğin yerde azıcık, tadımlık ye
SüperEvde 2 kaşık patates salatası yedim .Misafirlikte yarım sigara böreği ve 3 ,5 tane çekirdek citledim. 1 bardak çay içtim .Çok şükür fazla kaçamak olmadı .( pasta yapmış kızıma yedirdim .Kek vardı oğluma yedirdim .Kurabiyeyi de oğluma yedirdim sigara böreğinin de yarısını yediler yarısını da ayıp olmasın diye ben yemek zorunda kaldım )
Bende kendimi kutluyorum artık akşam oturmasına gittiğim yerlerde yemeyecegim
Öyleyse yasak kalkarEşi
Koymazsın canım etini çok koy hamurun tutar
Ben görene kadar kararını vermissindir.Sebzeli bulgur pilav yesemmi yemesemmi şu an onu düşünüyorum
Domates ve paprikanin üstüne limon ve zeytinyağı koyuyorum, bir tutamda sinameki otu ekliyorum.Kahvaltı
6 hurma ( 1 tane kalıyordu, kalmasın diye 6 oldu)
Tahin
Akşam
1 küçük kâse mercimek çorbası
1 küçük kâse etli, bulgurlu pırasa yemeği
2 küçük domates
1 paprika
Su
1 lt
Spor
20 dakika lesli
80 puan
Pirinç ödem tutucu kh. Çorba kh.Sabah 10 gibi domates maydanoz peynir ceviz 2 tane haşlama yumurta
Ara probiyotik yoğurt
Akşam 4–5 kaşık pirinç pilavı yarım kepçe çorba 4 yk tavuklu mantar sote
Su 1 lt den biraz fazla
Spor hastane koşturmacası
Salı günü inşallah oğlanı ameliyat ettircez
Ban diyetisyenim kabızlık sorunu için yoğurt yerine kefir ve keten tohumu vermişti.Aç değilim bağırsaklar için. Yediğim içimde kaldı
İşte budurBende kendimi kutluyorum artık akşam oturmasına gittiğim yerlerde yemeyecegim
Akşam yemeğini yedim, mutfağı topladım, tam spor yapmaya hazirlaniyordumki eşim hadi hazırlan arkadaş çağırdı dedi.
Yok ben önce spor yapacam dedim.
20 dakika Lesli yaptım, apar topar çıktık.
Yeni geldik.
Hemen menümü yazıyorum
1.si A Planından vazgeçme.Selam arkadaşlar
Şubatın ilk günü takvimde işaretleme yapmışım 21ine 68 kg olayım diye.bırak 68i 78 oldum iyi mi
Moral sıfır
A planı makarnayı pilavı poğaçayı bırak işe yaramadı
B planı günde tek öğün veya 2 öğün ye yine işe yaramadı
Sıra C planında
dua edeceğim niyet edeceğim bu sabah bakalım dualarımız kabul olur inşallah amin
Belki seçtiğin yol yanlıştır kuzumSelam arkadaşlar
Şubatın ilk günü takvimde işaretleme yapmışım 21ine 68 kg olayım diye.bırak 68i 78 oldum iyi mi
Moral sıfır
Sıra C planında
dua edeceğim niyet edeceğim bu sabah bakalım dualarımız kabul olur inşallah amin
Ağzına sağlıkAklıma gelmişken; kış mevsiminde kışlık sebzeleri tüketmek gerek.
Ben bunu pek yapmaz yazdan hazırladığım yaz sebzelerini tüketirdim. Hatta kışlık sebze yerine marketten yaz sebzesi alırdım. Ne zaman kereviz, pırasa, lahana tüketmeye başladım bağırsaklarım rahatladı. Lahanayı pişirirken (Genelde kapuska seviyorum) içine kimyon da koyuyorum şişlik yapmıyor.
Maydanoz, dereotu, rokanın saplarını yemezdim. Onları yemeye başladım işler iyine iyi yönde değişti.
Mesela öğlenleri yediğim yeşil salatada 1/3 dmt maydanoz, 1/3 dmt dereotu, 1/3 dmt roka 1-2 yaprak kıvırcık var.Domatesi ödem yaptığı salatalığı da mevsimi olmadığı için bıraktım.
Akşam yemeklerini her ne kadar erken yemek istesem de geç saate kalıyor ama sistem bozulmuyor.
Bir diğer konuda az yemek diyet yapmak değildir. Bu şekilde insan kıtlık moduna girer. Ne yapsa veremez. Öğünlerin yarısı yeşillik olmalı. Hem bağırsakları çalıştırır hemde tokluk hissinizi arttır. Tabak dolu görünür. Yeşilliklerin saplarını daha uzun süre çiğnediğin için daha hızlı doyar daha geç acıkırsın.
Bilgi olsun diye paylaşmak istedim.
canım benim senin sağlıklı ve düzenli beslenmen lazım. 1 öğün 2 öğün değil. vaktinde zamanında salatasıyla yoğurduyla etiyle sebzesiyle tam düzgün öğünler olmalı.Selam arkadaşlar
Moral sıfır
Sıra C planında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?