Olabilir benim eski telefonda oluyordu..Evet
Bende denedim bendede olmuyor telefon dan kaynaklı mı acaba
Telefonun değişik olabilir canım
Mezun olsanda buralardasın deyilmiOlabilir benim eski telefonda oluyordu..
Türkmenkızı düzenleyin arkadaşlar***10.takim 662 etap***
moni (102,0/99,9/-2,1/%2,06 )
perihan00 (57,5/56,1/-1,4/%2,43)mezun olmak istiyor
Ekrl (62,5/62,0/-0,5/% 0,80)
sara_28(77,5/78,5/+1/%-1,29 )
gezegenfeza(74,0/72,3/1,7/%2,30)
Antepia27 (119,7///% )
yst38(82,6/81,4/-1,2/%1,45)
Türkmenkizi(103,7/102,8/-0,9/%87)
Iydznp(80,9/79,5/-1,4/%1,73)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(74,2)izinli üye.
reklam(69,2)b.t: 13 ocak b.k:68 h:59
canevim(71)657. etapta 71,7kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Efillim(76,5/74,6)Kendi isteği ile ayrılan üye. bt:02 şubat bk:80 h:68 (eski k a: Karye)
nairobi (87,1)Yeni üye, bt: 7 Şubat bk: 88 h: 65
oynakbası34(/124,5)612.Etapta 106,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
nilsub (/) 560. etapta 79.1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
_AYNURA_ (63.2///%) 721. etapta 63,2 kg ile bildirimli, hamilelik nedeni ile izne ayrılan üye.
Evet canim burdayim....birde kilo koruma takimina katilirim...yeni kilonun oturmasi 5 seneyi buluyormuş..vücüttaki kalan yağlar pusuda beklermiş ..dikkat edilmezse o yağlar tekrar eski haline geliyormuş..kilo verdim mezun oldumla bitmiyor ne yazikki..buseferde kilo koruma mücadelesi vereceğim sporla birlikte....hem kaptanimizada yardimci olurum..Mezun olsanda buralardasın deyilmi
Nìyeki listeye girmeyecekmiydiTürkmenkızı düzenleyin arkadaşlar
Yüzdesi canımNìyeki listeye girmeyecekmiydi
Canım %87 olmuş.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Yeni uyandım, uykumu dağıtınca kalkarım
Hayırlı CumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta: 71
Bugün : 70.2
- 800moni hedefimi tutturamadim . Resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim
Geçen hafta cuma 87,1
Bu hafta 86
Fark - 1,1
Hedefe ulaşıldı ✔
Yüzde 1,26
Hayırlı Cumalar Banuşum. İnşallah sağa sağlam olursun. Ayaklanır ve genç kız gibi süzülürsün yine ortalarda. İnşallah. Önce sağlık versin AllahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkeğe hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn
Bu gece yine uykusuz geçti maalesef hatta hala deli gibi uykum var ama direniyorum yoksa gece uyuyamam
Maalesef tartilma şansım yok dengede duramadigim için ama en son 3 gün önce tartildigimda 123.8 kg çıkmıştım hatta bugün çok daha az çıkacağıma da emindim ama şimdi bilemiyorum sonuçta köşe minderi gibiyimNeyse toparlanip ilk fırsatta tartilacagim ama tabi elimden geldikçe hafif beslenecegim yine
Ayşemmmmmm inan kendim 2li rakamları görmüş kadar sevindim ♡♡♡♡♡ resmen gözlerim doldu
Bir daha asla 3lu haneler görme yüreği de kendi gibi güzel arkadaşım ♡♡♡ Dua edin bende göreyim artık bu 2li hanelerı
Maşallah subhanallah
bu hafta o 79 gelcek canım stres yapmaÖnceki kilo ma göre hala artıdayım. 79 olmayı beklerken
banuşumm canım benimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkeğe hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn
Bu gece yine uykusuz geçti maalesef hatta hala deli gibi uykum var ama direniyorum yoksa gece uyuyamam
Maalesef tartilma şansım yok dengede duramadigim için ama en son 3 gün önce tartildigimda 123.8 kg çıkmıştım hatta bugün çok daha az çıkacağıma da emindim ama şimdi bilemiyorum sonuçta köşe minderi gibiyimNeyse toparlanip ilk fırsatta tartilacagim ama tabi elimden geldikçe hafif beslenecegim yine
Ayşemmmmmm inan kendim 2li rakamları görmüş kadar sevindim ♡♡♡♡♡ resmen gözlerim doldu
Bir daha asla 3lu haneler görme yüreği de kendi gibi güzel arkadaşım ♡♡♡ Dua edin bende göreyim artık bu 2li hanelerı
Maşallah subhanallah
Tebrikler
Biliyorsun bendede troid var ve hâliyle ödemim çok oluyordu.
Akşam yemeğindeki salataya tuz koymayarak bunun çaresini buldum. Eskisi kadar ödemim olmuyor, denemeni tavsiye ederim
Sen şimdi kimler çevrim içi göremiyormusun?Biz neden görmüyoruz sayfayı kimler görüyor diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?