Rakibem hosgeldinİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :30
Boyunuz:163
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 4 ( 10, 7, 4, 2)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : üst üste gelen hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: güzel ve saglıkli gözükmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
4.takımda yarışmıştım gebelik nedeni ile ayrılmıştım
Şu anki kilonuz:84
Hedef kilonuz:65
Bende apanin dediğinden kullanim asla kullanmıyorum sallama. Gerçek değiller zaten aromaBugün face de bir bayan doğadan ama baskı sallama çayı döküyor ve çayın içinden boncuk gibi küçük haplar çıkıyor. Bende bağırsaklarım için form çay ve yeşil çay almıştım. Döktüm öyle birşey görmedim. Ama kafam karışmadı değil. Apa çaykurun organik yeşil çayını alıp siyah çay gibi demleyin diyor. Bakacağım markete gidince
Rakibem tebriklerGünaydın hanımlar herkese bol eksiler geçen hafta 87.5 bu sabah 85.5 diye yapayım bildirimimi
Ben sana demedimmi bu hafta muhteşem geleceksin diye
Mecbur deyilsin, yaptırabilme şansın varsa yaptıran iyi olur.gezegenfeza canım 12 Mart'ta başlıyor
Ahmet apanin diyeti önce hacamat
Yapılıyor Muş sen yaptidinmi sartmi hiç yaptırmadım tırsıyorum biraz
TebriklerGeçen hafta 83.3
Bu hafta 82.1
Fark - 1.2
Hedef 75
Haftayada sen verirsinKızlar günaydın hayırlı cumalar olsun
Bu hafta artıdayım maalesef neden oldu anlamadım yediklerime cok özen gösterdim vecok hareket li Bi hafta idi
Gecen cuma. 62
Bu cuma. 63.2
1.200 artı
TebriklerRegl olmam sebebi ile bu hafta 700gr verebildim ama ne yapıyoruz? Buna üzülmüyoruz. Devam ediyoruz
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78,8
Fark, 0,7
% 0,88
TebriklerGünaydın herkese, tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, Allah rahmet eylesin
Geçen hafta 86
Bu hafta 84,7
Verilen kilo. 1,3 kg
Yüzde. 1,51
TebriklerGünaydın hanımlar herkese bol eksiler geçen hafta 87.5 bu sabah 85.5 diye yapayım bildirimimi
Amin canımHayırlı sabahlarHayırlı cumalar Allah'ım askerlerimize yardım eylesin şehit ailelerine sabır versin inşallah çok üzücü günler geçiriyoruz bu mübarek günlerde Allah'ım uzerimizdeki kara bulutları dağıtsin inşallah Bizleri feraha çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?