Ah keşke bende 6li rakamları görmeyi ne kadar çok istiyordum sevinemedim bileRakibim sen miydin
Ben aynura ya meydan okumuştum, ne kadar odaklandiysam,
Açıkçası sevinemedim bile
Şehit haberi yüzünden. Keşke artı olsaydım, bu haberi duymasaydım
Farkı geçen haftaki kilona böl 100 le çarpBen de yeni öğrendim yanlış bilgi vermek istemem yazayım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir
Geçen hafta ki kilon -bu haftaki kilon çıkan sunucu 100 le çarp oradan çıkan sonuçtan geçen hafta ki kilonu çıkar çıkan sonuç yüzden oluyor bunu dene olmazsa daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olur
canım kilonu şimdi bildirmen gerekiyor, asıl listedesin ve bugün liste günü. kaç kilosun?Kaptanın bildirim için isterseniz şimdi isterseniz yarın bilgi vereyimmoni
1.2/83.3=0.0144*100=1.44Nasıl hesapliosun canm
Tebrikler*** Ben kazandımmmmm***
Naniiiiik
TebriklerTebrikler
Bence doğru ama arkadaşlar da baksın83.3-82.1=1.2*100=120÷83.3=1.4 doğrumu arkadaşlar
İşte empati bu. Anne olduktan sonra başkasının da evlat, ana kuzusu olduğunu düşünüp merhametli oluyorsun. Allah sabır versin hepsineGünaydın arkadaşlar
Cuma: 76.9
Bugün: 77.5
Fark +600gr
Şunu belirteyim din gece içtiğim sular ilaçlar hala etkisini göstermedi
Buna da şükür +3/4 çıkarım diye korkmuştum
.....
Ya kızlar çok kötü hissediyorum ,dün o haberleri izlerken oğlumun parmağının ucundaki yara bandını değiştirirken, önce parmağını öptürüp sonra taktırdı bandı, o yavrucaklar da kimbilir bu şekilde öpülerek koklanarak büyütülüp bir anda gittiler çok üzülüyorum
Haftalık yüzeye göre sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?