Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün 6.50 de kalktım büyük oğlanı ve eşimi işe gönderdim 1 bardak su, limonlu su ve çay içtim. 15 ek ledli 15 dk basen çalıştım.
Banyo wc temizliği yaptım. Çamaşır astım Şimdi çamaşır yıkanıyor bi yandan yıkadıklarımı katlıyorum. Kaç gündür küçüğün totosuna koşmaktan iş yapamadım. Dua edin bu hafta alışsın. Hayırlısıyla

Kolay gelsin

Esmeray34 bana söz verdin ..sözünü tut canim..bundan sonra menünde patates salatasi .kiymali pide içli köfte kek pasta tatli gofret veya bu tür şeyler görmeyim..kim sevmezki bu yiyecekleri..hepimiz seviyoruz...ama nefsimize hakim olmak zorundayiz hedefimize ulaşmak için..kaç aydan beri ayni kiloda gel git yaşiyorsun ...biraz daha dikkat et olurmu...kizinada sebze yemeklerini sevfirebilirsin..o senin elinde..nefis yemek tariflerinde okadar güzel sağlikli tarifler varki ..bak benim 9 yaşindaki kizim geçenlerde sütlaç yaptim...bana kiziyo neden bukadar şeker koydun sağlikli feğil diye..halbuki normalinden daha az şeker ilave ettim..veya alişverişte kaya tuzuna baktik..illaki al bu tuz daha sağlikli diye kafami şişirdi...önce evdekileri bitsin diyorum surat yapiyo...
Biz büyük olarak ne yaparsak çocükler bizi örnek alir..elimizden hamur işleri kekler pastalar çikolatalar düşmezse o çocuklar ne yapsin..

Hayirli sabahlar arkadaşlar...bende şu an kahvemi yudumluyorum ..sonra spora başlayacağim
Dün menü bildirimi yapmayan
sara_28
M mayis74 sanirim aramizdan ayrildi

Canım ben moni kaptanımdan izin aldım bu hafta memü bildirimi yapmayacağım bazı sağlık sorunlarım var

İnşallah canım tez zamanda alışır

Çok haklısın. Hersey bizim elimizde. Biz ne yaparsak o yeniyor evde.
Canım ben moni kaptanımdan izin aldım bu hafta memü bildirimi yapmayacağım bazı sağlık sorunlarım var
Geçmiş olsun canım
Oyhhh yaş farkına bak nasıl iyi oluyor mu 15 yaş fark
Oğlan üniversitede. Kapadokya da okulu. Ara sıra gece yarısı ağlayarak uyanıyoruz. Abimi özledim diye. Birbirlerini çok seviyorlar. E abide büyük olunca tüm nazını çekiyor prensesin.
Başta bana zor gelmiyor değildi. Tam oohh ayak bağım yok istediğim gibi gezer tozarim dediğim vakit bir çocuk daha. Ama çok şükür olmuş. Hiçbir zaman sorun etmedim. Eskiden oğlumla gezerdim. Şimdi kızımla.

Kapadokya hayattır memleketimde okuyor ne güzel

Aynen canım çok haklısın herşey bana bağlı hamur işi ve abur cubur yok artık söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…