- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Süt de yasak kiBugün nerdeyse yenisini alacaktim bitmişti önceki..iyiki almamişim..çok severek yiyordum .onada yasak geldi..
Yok aslida yasak değilmiş sma 1 bardak süt öğün yerine geçiyormuş..oda doyurucu olamdiği için Ahmet bey tavsiye etmiyor..içen içsin ama ben önermrm diyor.Süt de yasak ki
Ama dinlediğim kadarıyla market sütü kesinlikle içilmeyecek diyor, taze sütü nerden bulayım anam bacım inek mi besleyemYok aslida yasak değilmiş sma 1 bardak süt öğün yerine geçiyormuş..oda doyurucu olamdiği için Ahmet bey tavsiye etmiyor..içen içsin ama ben önermrm diyor.
Aynen hele almanyada daha zor taze süt bulmak..Türkiyede en azindan sokaklarda sütcüler taze süt satiyor..bizim burda iimkanlar dahada kisitliAma dinlediğim kadarıyla market sütü kesinlikle içilmeyecek diyor, taze sütü nerden bulayım anam bacım inek mi besleyem
cok sağol canım . Ellerimle şeker pare yaptım götürdüm bu arkadaşımla çok samimiyiz ablam yani kan bağımız yok ama birbirimizi candan seviyoruzHelal sana ..misafirlikleri bahane edenlere örnek olsun..harikasin canim..
valla korksanız iyi olur ben kafaya koydum bu işi ya olcak ya olcakAynen hazırlamak ayrı dert ben ekmeğini yapiodum. Olmuo ya herzamn
Rakibem. Senden biraz korkmaya başladım sankim
Ya canım benim böyleleriyle uğraşmasana boşver kendi sağlığını düşünmeyeni sen zaten düşünme bacım ..Hastalığı olmasa bişey demiycem, nefistir dayanmamıştır der susarım.
senelerdir evden çıkamıyor, alış verişe gidemiyor, akraba ziyareti yok. Zaten çalışmıyor, acıkırsan yat uyu, yahu yemin ederim aklım, mantığım almıyor. Kocasının yaptığınada merhamet deyil, zulüm diyorum. Hâlâ ağlamak istiyorum, boğazımda bisey düğüm düğüm duruyor
vall beni 30 lu yaşlara katmayın . Ben daha tazecik 25 yaşında çıtır gibiyimSinirden kudurmak istiyorum.
Birçok hastalığı olan bir arkadaşımı ikna ettim, bugün ön hazırlık olarak başlamıştı.
Akşama kadar iyi gitti, akşam neymiş efendim, eşi aç olmasına dayanamamış zorla yedirmiş.
Zaten saat 6 da yedin, saat 8 e kadar ne ara acıktında kocan dayanamadı acaba.
Daha aradan 24 saat geçmedi.
Ne çabuk fikir değiştirdin.
Hergün 1 avuç ilaç içmekten bıkmadın mı?
Hergün türlü çeşit ağrı çekmek bu kadarmı rahatsız etmiyor seni.
Yemin ediyorum ağlamak istiyorum.
Bu lafım hepinize gelsin, ruhsal sıkıntıları, özel durumları olanlar hariç, yapmayın arkadaşlar yapmayın.
Kendinizi düşünmüyorsanız cevrenizde sizi sevenleri düşünün.
Hepiniz 30 ve üzeri yaşlardasınız. 30 sene yediniz, 12 ay sabredemiyormusunuz
Insan sevdiği için iyiliğini istiyor canım, yoksa hallerinden memnunlar demekkicok sağol canım . Ellerimle şeker pare yaptım götürdüm bu arkadaşımla çok samimiyiz ablam yani kan bağımız yok ama birbirimizi candan seviyoruzoda diyette zaten birbirimizi destekliyoruz bu konuda
valla korksanız iyi olur ben kafaya koydum bu işi ya olcak ya olcakbu kilolar defolup gidecek 2 senedir giymedigim yeni eteğimin içine girdim bugün . Ee daha ne olsun ben daha ne isterim ayolll son gaz devam
Ya canım benim böyleleriyle uğraşmasana boşver kendi sağlığını düşünmeyeni sen zaten düşünme bacım ..
Gerçek yaşınmı 25vall beni 30 lu yaşlara katmayın . Ben daha tazecik 25 yaşında çıtır gibiyimgenç anneyim . Çok şükür
Başkalarıda görmeye başladıysa sakın vazgeçme.Cumayı çok merak ediyorum herkes zayıflamışsın diyorbu zevk hiç biserseyde tarif edilemez
Hafta sonu yediklerimin diyeti canım. Yulaf ve yoğurt baya iyi geliyor bana.Yoğurt detoksundasın galiba, yulaf nasıl bir şey tadı falan yağ yakmaya yardımcı mı gerçekten bi ara dukana sarmıştım ki hiç tavsiye etmem saçma sapan bir ley vence sabahları yulaf yeniyordu falan hiç yemedim
Babamın bir lafı vardı. Kendine acımayana başlayan. Bence de kendine acımayan, kendini sevmeyen biri için senin yapacağın hicbirsey yok. Koca bahane.Sinirden kudurmak istiyorum.
Birçok hastalığı olan bir arkadaşımı ikna ettim, bugün ön hazırlık olarak başlamıştı.
Akşama kadar iyi gitti, akşam neymiş efendim, eşi aç olmasına dayanamamış zorla yedirmiş.
Zaten saat 6 da yedin, saat 8 e kadar ne ara acıktında kocan dayanamadı acaba.
Daha aradan 24 saat geçmedi.
Ne çabuk fikir değiştirdin.
Hergün 1 avuç ilaç içmekten bıkmadın mı?
Hergün türlü çeşit ağrı çekmek bu kadarmı rahatsız etmiyor seni.
Yemin ediyorum ağlamak istiyorum.
Bu lafım hepinize gelsin, ruhsal sıkıntıları, özel durumları olanlar hariç, yapmayın arkadaşlar yapmayın.
Kendinizi düşünmüyorsanız cevrenizde sizi sevenleri düşünün.
Hepiniz 30 ve üzeri yaşlardasınız. 30 sene yediniz, 12 ay sabredemiyormusunuz
Haklısın, aklıma getirmemeye çalışıyorumBabamın bir lafı vardı. Kendine acımayana başlayan. Bence de kendine acımayan, kendini sevmeyen biri için senin yapacağın hicbirsey yok. Koca bahane.
Bu kadar sinirlenip kendini yorma.
Karşındakine ne anlatırsan anlat. O kendi kapasitesi kadarını alır. Senin konuştuğun çoğu şey boşlukta kalır
Kaç yaşında kızın?Kızım bugün yine patates salatası istedi . Olmaz kızım Perihan ablan izin vermiyor dedim .Ben onu tanımıyorum ki niye izin vermiyor dediEvde ne yemek pistiyse onu yiyeceksin hadi bakalım taze fasulye yiyeceksin dedim Yemem ben tost istiyorum o zaman dedi .
Benim eşim z.yagli sevmez. Etli sıcak sebze yemeği olacak ona. Bende z.yağlı severim ve hepsinden de pisiririm.Çok seviyorum diyor kıyamıyorum yapıyorum . Haftada 3 kere falan yapıyorum kızıma kalsa hergun yiyecek .Sebze yemekleriyle fazla araları yok yeşilliği de salata da yiyorlar .Zamanla alışirlar inşallah bende hiç sevmezdim .Yemezdim şimdi farklı şeylere açığım .Değişik şeyler yapmaya çalışıyorum alışacaklar inşallah
Kız burada da sokak sutcusu yok. Ben yıllardır mandıra arıyorum çiğ süt bulacağım da evde yoğurt yapacağım diye.Aynen hele almanyada daha zor taze süt bulmak..Türkiyede en azindan sokaklarda sütcüler taze süt satiyor..bizim burda iimkanlar dahada kisitli
Hayırlı sabahlar. Allah kabul etsin inşallahHayırlı sabahlar
Inşallah yine unutmazsam bugün niyetliyim
6 yaşında cadı bir kız kendi bildiğinden asla şaşmaz.Kaç yaşında kızın?
Zorlama ile değilde o sebze daha sağlıklı yapar, daha güçlü yapar gibi şeylerle yedirmek lazım.
Benim eşim z.yagli sevmez. Etli sıcak sebze yemeği olacak ona. Bende z.yağlı severim ve hepsinden de pisiririm.
Z.yağlı genelde benim önümde durur ve bizim evde kızım bunun nedenini ; babası zyagliyi çok sevdiği için diğer yemekleri yemeyi unutuyor, onun için önüne koymuyoruz sanır.ama eşimde ben yemem demez Allah için. Sırf kızımız yesin diye sevmediği herseyi yer
Çocuklar senin farkında olmadan söylediğin herseyi kaydediyorlar. Evde biri yemem dediyse olay orada bitiyor.
Kız burada da sokak sutcusu yok. Ben yıllardır mandıra arıyorum çiğ süt bulacağım da evde yoğurt yapacağım diye.
Neyse artık çiğ süt adı altında %50 pastörize günlük sütler satılmaya başladı da marketlerden bulabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?