Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok aslida yasak değilmiş sma 1 bardak süt öğün yerine geçiyormuş..oda doyurucu olamdiği için Ahmet bey tavsiye etmiyor..içen içsin ama ben önermrm diyor.
Ama dinlediğim kadarıyla market sütü kesinlikle içilmeyecek diyor, taze sütü nerden bulayım anam bacım inek mi besleyem

Ama dinlediğim kadarıyla market sütü kesinlikle içilmeyecek diyor, taze sütü nerden bulayım anam bacım inek mi besleyem
Aynen hele almanyada daha zor taze süt bulmak..Türkiyede en azindan sokaklarda sütcüler taze süt satiyor..bizim burda iimkanlar dahada kisitli

Helal sana ..misafirlikleri bahane edenlere örnek olsun..harikasin canim..
cok sağol canım . Ellerimle şeker pare yaptım götürdüm bu arkadaşımla çok samimiyiz ablam yani kan bağımız yok ama birbirimizi candan seviyoruz oda diyette zaten birbirimizi destekliyoruz bu konuda
Aynen hazırlamak ayrı dert ben ekmeğini yapiodum. Olmuo ya herzamn

Rakibem. Senden biraz korkmaya başladım sankim
valla korksanız iyi olur ben kafaya koydum bu işi ya olcak ya olcak bu kilolar defolup gidecek 2 senedir giymedigim yeni eteğimin içine girdim bugün . Ee daha ne olsun ben daha ne isterim ayolll son gaz devam
Ya canım benim böyleleriyle uğraşmasana boşver kendi sağlığını düşünmeyeni sen zaten düşünme bacım ..

vall beni 30 lu yaşlara katmayın . Ben daha tazecik 25 yaşında çıtır gibiyim genç anneyim . Çok şükür

Insan sevdiği için iyiliğini istiyor canım, yoksa hallerinden memnunlar demekki

Cumayı çok merak ediyorum herkes zayıflamışsın diyor bu zevk hiç biserseyde tarif edilemez
Başkalarıda görmeye başladıysa sakın vazgeçme.
Çünkü kıskananlar sana yeter artık hasta olacaksın çok zayıfladın diyecekler. He he de geç. Sakin söylenenlere kulak asma.
Ben 95den 85'e düştüğüm zaman komşum bana. Benden kilolusun ama daha zayıfsın. Hasta olacaksın artık dur dedi

Hafta sonu yediklerimin diyeti canım. Yulaf ve yoğurt baya iyi geliyor bana.
Yediğimiz kh lar önce vücutta ödem yapıyor. Hemen yağ dokusu olmuyorlar. Biraz spor biraz da ödem atıcı yapınca 2gune kalmıyor aldıklarını veriyorsun.

Babamın bir lafı vardı. Kendine acımayana başlayan. Bence de kendine acımayan, kendini sevmeyen biri için senin yapacağın hicbirsey yok. Koca bahane.
Bu kadar sinirlenip kendini yorma.
Karşındakine ne anlatırsan anlat. O kendi kapasitesi kadarını alır. Senin konuştuğun çoğu şey boşlukta kalır

Haklısın, aklıma getirmemeye çalışıyorum

Kaç yaşında kızın?
Zorlama ile değilde o sebze daha sağlıklı yapar, daha güçlü yapar gibi şeylerle yedirmek lazım.
Benim eşim z.yagli sevmez. Etli sıcak sebze yemeği olacak ona. Bende z.yağlı severim ve hepsinden de pisiririm.
Z.yağlı genelde benim önümde durur ve bizim evde kızım bunun nedenini ; babası zyagliyi çok sevdiği için diğer yemekleri yemeyi unutuyor, onun için önüne koymuyoruz sanır. ama eşimde ben yemem demez Allah için. Sırf kızımız yesin diye sevmediği herseyi yer
Çocuklar senin farkında olmadan söylediğin herseyi kaydediyorlar. Evde biri yemem dediyse olay orada bitiyor.
Aynen hele almanyada daha zor taze süt bulmak..Türkiyede en azindan sokaklarda sütcüler taze süt satiyor..bizim burda iimkanlar dahada kisitli
Kız burada da sokak sutcusu yok. Ben yıllardır mandıra arıyorum çiğ süt bulacağım da evde yoğurt yapacağım diye.
Neyse artık çiğ süt adı altında %50 pastörize günlük sütler satılmaya başladı da marketlerden bulabiliyoruz.

6 yaşında cadı bir kız kendi bildiğinden asla şaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…