- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Malesef evtPoğaçanın tadını 2. Demi aldın
Harika bir menü..afiyet osun canim..İyi akşamlar kızlar hayırlı akşamlarınız olsun .
menü
1 kase yogurt
5 hurma
Chia tohumu
5 fındık
ara ögün
3 ceviz
akşam saat 15h30
80 gr tavuk ciğer tavada 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile
Salatamarul ,maydanoz,domates,satalık,yeşil biber ,soğan .....
günü böyle bitirdim çok şükür .
2 litre su yatana kadar 3 litre olur
1saat 26 dkk normal yürüyüş
Birazdan yine koşu bandına cıkacam . Çünkü yarın eksininde eksisini görmek istiyorum. İnşAllah
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinAminnn inan kilo ikinci planda tek isteğim bağırsaklarımın temizlenmesi ve karaciğerimde 1.5 cmlik kist çıktı Kasım ayında, doktor seneye bugün gel tekrar ultrason yapalım demişti ,onun temizlenmesi, ben bunu Yapmazsam Allah korusun birkaç sene sonra zaten ameliyat olacağım o daha kötü
çok sağol canımHarika bir menü..afiyet osun canim..
AminnnÇok geçmiş olsun Allah şifa versin ❤
Aklımda İnşAllah kalka bilirsemKizlar tekrar hatirlatayim...yarin tartida arti görenler kahvalti yapmadan spor yapsin. Yarim kiloya kadar fark ediyo
Canan karatay'da diyetisyen değil zaten. Ondan dolayı böyle konuşuyor. Sağlıksız olan besinlerin, ilaçların organlara nasıl zarar verdiğini görüp bilen biriYanliş anlaşilmasin ama ben her diyetisyene güvenmiyorum.. .buzamana kadar en bilincli doğru diyetisyen tanidim oda Canan karatay...onun dişindakiler bana inandirici gelmiyo açikcasi..diyetisyene gidipte kilo alanlari bile duydum....sen yinede her öğünde 1 dilim ye csnim..kahvaltida 2 olabilir...ben ilk diyete başladiğimda sadece kahvaltida ekmek yiyordum öylen ve akşsm yemiyordum...sonra tamamen hayatimdan çikardim ..yinede sen bilirsin....
Allah kolaylık versin. Hakkıyla tamamlayıp organlarının temizlenmesini nasip etsin. Ameliyata falan da gerek kalmasın inşallahAminnn inan kilo ikinci planda tek isteğim bağırsaklarımın temizlenmesi ve karaciğerimde 1.5 cmlik kist çıktı Kasım ayında, doktor seneye bugün gel tekrar ultrason yapalım demişti ,onun temizlenmesi, ben bunu Yapmazsam Allah korusun birkaç sene sonra zaten ameliyat olacağım o daha kötü
Evet canim biliyorum diyetisyen olmadiğini ben öyle söyledim..çok bilgili biri Canan Karatay hanim..Canan karatay'da diyetisyen değil zaten. Ondan dolayı böyle konuşuyor. Sağlıksız olan besinlerin, ilaçların organlara nasıl zarar verdiğini görüp bilen biri
Allah kolaylık versin. Hakkıyla tamamlayıp organlarının temizlenmesini nasip etsin. Ameliyata falan da gerek kalmasın inşallah
Hepsi iyi hoş da, pilav ve patates yerine et yeseydin bomba olurduMenüm
Kahvalti:
Tavada yumurta
Yogurt
Şili Biberi
Iki catal keci peyniri
Yarim demet roka
Aksam
Yahni eti cok az iki uc catal
3 kasik pirinc pilavi
1 parca patates
2 tane salatalik tursusu
Su: 3 litre
Menüm kötü biliyorum. Oğlum uniden tatile eve geldi. Ben de ne kadar az yemeye calissam da tam tarti gunu kacirdim ipin ucunu
Et agır geldi sanki o anHepsi iyi hoş da, pilav ve patates yerine et yeseydin bomba olurdu
Yanina bol yeşillik, turp gibi şeyler ye o zamanEt agır geldi sanki o an
Evet kendime gore ayarlamadim menuyu aceleden. 3 hafta tatil oldu universite. Simdi denge kurmak icin göbeğim çatliycak yemek konusundaYanina bol yeşillik, turp gibi şeyler ye o zaman
AminnnnCanan karatay'da diyetisyen değil zaten. Ondan dolayı böyle konuşuyor. Sağlıksız olan besinlerin, ilaçların organlara nasıl zarar verdiğini görüp bilen biri
Allah kolaylık versin. Hakkıyla tamamlayıp organlarının temizlenmesini nasip etsin. Ameliyata falan da gerek kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?