Ben dün simite veda ettim. Valla şu tahinli kuruyemiş li karışımı sevdim. Tatlı krizi olayı bittiAhmet Apa beyin diyetine yarin başlayacak olan arkadaşlar son kez hangi sevdiğiniz yiyecekleri yiyip veda edeceksiniz bu akşam menülerde belirtelim
Bende şimdi yaptım, akşama hazırBen dün simite veda ettim. Valla şu tahinli kuruyemiş li karışımı sevdim. Tatlı krizi olayı bitti
Stresten daha yeni kahvaltı hazırlıyorumBende şimdi yaptım, akşama hazır
Ahmet Apa beyin diyetine yarin başlayacak olan arkadaşlar son kez hangi sevdiğiniz yiyecekleri yiyip veda edeceksiniz bu akşam menülerde belirtelim
Hadi inşallahBen bugün bir şey yemeyeceğim perihancım, çünkü hala artıdayım malum wc problem sonra fırça yiyoruz☺ bu akşam niyet edeceğiz çok heyecanlıyım sünkü yediğim dönerin alerjisi hala parmakşarımda ve çenemde löp löp duruyor kaşınıyor, inşallah hem bağırsaklarımı,hem kanımı damarımı her yerimi temizleyeceğm inşallahhhh
Ama Diyetisyende öle verio. Hatta her ogunde 3 er tane verio3 dilim ekmek gün içerisinde aralikli öğünlerde yenseydi sorun olmazdi..tam buğdayda olsa farketmez canim üzgünüm .bizim menülerde zaten beyaz ekmek söz konusu olamaz birde kahvaltiya kumru yemişsin.
Teşekkür ederim canımVow tebrikler canım
Teşekkür ederim canım
Tatlım anlamadım bu mesajı bana neden yazdığını.seaBahAR canım benim kilom 76.6şuan .
Yanliş anlaşilmasin ama ben her diyetisyene güvenmiyorum.. .buzamana kadar en bilincli doğru diyetisyen tanidim oda Canan karatay...onun dişindakiler bana inandirici gelmiyo açikcasi..diyetisyene gidipte kilo alanlari bile duydum....sen yinede her öğünde 1 dilim ye csnim..kahvaltida 2 olabilir...ben ilk diyete başladiğimda sadece kahvaltida ekmek yiyordum öylen ve akşsm yemiyordum...sonra tamamen hayatimdan çikardim ..yinede sen bilirsin....Ama Diyetisyende öle verio. Hatta her ogunde 3 er tane verio
Valla bana acayip kilo olarak kalıyor ekmek sabahları cok zorda kalırsam 1 dilim yiyorum o bile bana vicdan oluyor inanki bende karatayı tek gecerimYanliş anlaşilmasin ama ben her diyetisyene güvenmiyorum.. .buzamana kadar en bilincli biyetisyen tanidim oda Canan karatay...onun dişindakiler bana inandirici gelmiyo açikcasi..diyetisyene gidipte kilo alsnlari bile duydum....sen yinede her öğünde 1 dilim ye csnim..kahvaltida 2 olabilir...ben ilk diyete başladiğimda sadece kahvaltida ekmek yiyordum öylen ve akşsm yemiyordum...sonra tamamen hayatimdan çikardim ..yinede sen bilirsin....
Kahvaltıda hiç yiyemiom canım ya. Bu akşamda balık var hiç yemem ekmek bol salataYanliş anlaşilmasin ama ben her diyetisyene güvenmiyorum.. .buzamana kadar en bilincli doğru diyetisyen tanidim oda Canan karatay...onun dişindakiler bana inandirici gelmiyo açikcasi..diyetisyene gidipte kilo alanlari bile duydum....sen yinede her öğünde 1 dilim ye csnim..kahvaltida 2 olabilir...ben ilk diyete başladiğimda sadece kahvaltida ekmek yiyordum öylen ve akşsm yemiyordum...sonra tamamen hayatimdan çikardim ..yinede sen bilirsin....
Dedim ki kilom yanlış olmuş listede eğer sen hazırladıysan listeyi benim kilom 76. 6 şuanTatlım anlamadım bu mesajı bana neden yazdığını.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canımMerhaba kızlar . Bugünüm sıkıntılı geçiyor adliyedeyiz . Eşim için hiç sormayın ne olduğunu kısaca ehliyet diyeyim size ..
İnşAllah bugün sporum yetişirkafaya onu taktım sadece .
Diyetisyenini değiştirAma Diyetisyende öle verio. Hatta her ogunde 3 er tane verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?