Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugün bir şey yemeyeceğim perihancım, çünkü hala artıdayım malum wc problem sonra fırça yiyoruz☺ bu akşam niyet edeceğiz çok heyecanlıyım dünkü yediğim dönerin alerjisi hala parmaklarımda ve çenemde löp löp duruyor kaşınıyor, inşallah hem bağırsaklarımı,hem kanımı damarımı her yerimi temizleyeceğm inşallahhhh
Ahmet Apa beyin diyetine yarin başlayacak olan arkadaşlar son kez hangi sevdiğiniz yiyecekleri yiyip veda edeceksiniz bu akşam menülerde belirtelim

Hadi inşallah

3 dilim ekmek gün içerisinde aralikli öğünlerde yenseydi sorun olmazdi..tam buğdayda olsa farketmez canim üzgünüm .bizim menülerde zaten beyaz ekmek söz konusu olamaz birde kahvaltiya kumru yemişsin .
Ama Diyetisyende öle verio. Hatta her ogunde 3 er tane verio

Merhaba kızlar menü bildirimi moni
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Serçe parmağım kadar yaprak sarma bir adet
Çeçil peyniri
3-4 ceviz içi
Akşam şimdi yedim 15:30 diyeyim
Bir kase tavuk göğüsten yağsız bol baharatlı sote
Bi kaç çatal domates salatalık

İyiakşamlar menümü yazayım
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
Kuru patlıcan ve kuru domates
Ögle ve akşam
Torun la hava güzel dışarı cıktık
Pizza istedi
2 lokma pizza
3 adet patates kızartması
Eve gelince biraz sonra
1 kase corba içip kapatıyorum
Su 2 litre halen devam ediyor
2 saat agır agır da olsa yürüyüş

Ama Diyetisyende öle verio. Hatta her ogunde 3 er tane verio
Yanliş anlaşilmasin ama ben her diyetisyene güvenmiyorum.. .buzamana kadar en bilincli doğru diyetisyen tanidim oda Canan karatay...onun dişindakiler bana inandirici gelmiyo açikcasi..diyetisyene gidipte kilo alanlari bile duydum....sen yinede her öğünde 1 dilim ye csnim..kahvaltida 2 olabilir...ben ilk diyete başladiğimda sadece kahvaltida ekmek yiyordum öylen ve akşsm yemiyordum...sonra tamamen hayatimdan çikardim ..yinede sen bilirsin....

Valla bana acayip kilo olarak kalıyor ekmek sabahları cok zorda kalırsam 1 dilim yiyorum o bile bana vicdan oluyor inanki bende karatayı tek gecerim

Kahvaltıda hiç yiyemiom canım ya. Bu akşamda balık var hiç yemem ekmek bol salata

Merhaba kızlar . Bugünüm sıkıntılı geçiyor adliyedeyiz . Eşim için hiç sormayın ne olduğunu kısaca ehliyet diyeyim size ..

İnşAllah bugün sporum yetişir kafaya onu taktım sadece .
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…