Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Wwaaawwwwow rakibim harikasın ya maşşallah azmin daim olsun cnm

Selam arkadaşlar gece çok kötü bir kabus gördüm
İlk gün unutmuşum sigara böreği yemişim eyvahhhh gitti seviye dedim ayyy kabus kabus☺
Ama her şey yolunda şükür
Sadece wc yok ve de alerjim devam ediyor tek gözüm şişti yanaklarım kızarık kızarık şimdi iğne yesem vücuda kortizon vermek seviyeye ters olur ama mecburen bir alerji hapı daha aldım

Gerçekten çok fark ediyor bundan sonra elimden geldiğince sabah yapacam spor yapacam İnşAllah
Canım büyük tebrik ediyorum seni harika sonuç
Seviye bugün baslamiomu canım

Hahaaa lydznp moni geçen hafta 84.5 bu sabah 84 canım acele ile unuttum geçen haftaki kilomu yazmayı
Regliye rağmen vermişsin tebrik ederim. Regliyim diye bahane edip kaçamak yapmadığın için bu sonuç
Allah kolaylık versin inşallah.
Benim durumum daha vahim. Tüm yarışmanın sonuncusu benim. Elimde değil kusura bakmayın. Vicdanen çok kötüyüm kendime yaptığımdan dolayı.
Geçen hafta 80.1
Bugün 82.2
Atistirdin tabi...

Kahvaltı dan sonra bana bi uyku hali geldi. Bende dondurma yemişim. İlk günden bozdum diye kızdım kendime uyandım. Acayip bi ağırlık var üstümde. Çok uykum var
Regliye rağmen vermişsin tebrik ederim. Regliyim diye bahane edip kaçamak yapmadığın için bu sonuç

Allah kolaylık versin inşallah.

Atistirdin tabi...
Yapmadım desem yalan olur bi lokmacık bunlar hep bi kilocuk olarak geldi

Kızlar nasılsınız, ben leyla gibi dolaşıyorum, fena halsizlik kolumu kaldıramıyorum, ama ilk 3 gün normal bunlar vücut o kadar alışmış ki yemeye☺ ama iyileşeceğiz inşallah
Ben iyiyim canim..yerimde duramiyorum fitim yani
Ama ben bünyemi aliştirdim haftalar önce sporda yapan biri olduğum için şimdilik sorun yok.. ileriki seviyelerde ne olur bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…