Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün gelemedim banlandım biraz

Sabah

• 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 2 ceviz
  • Marul
  • 1 dil tb ekmeği
Öğle
  • 4 yk ıspanak
  • 1/2 kase yoğurt
  • 1 dilim tb ekmeği
Ara
  • 1 elma + 1/2 kase yoğurt
Akşam
  • 2 haşlanmış tavuk
  • 3 kepçe ezogelin çorba
  • Salata
  • 1 dilim tb ekmeği
Ara
  • 1 Portakal + 1 çay bardağı süt
Spor : Leslie 1 mile happy walk

Çocuklarla uyuyakalmışım spor yok su yok.

Ben beğendim menüyü. Grupta yaramaz çocuklar var. Hoşgeldin tekrar

Kızlar virüs olayı gerçekten çok zor insan hem sakin hem korkuyor. Bugün 2 kargo geldi biri ptt diğeri aras. Ptt uzaktan yere koydu gerekli güvenlik önlemlerini anlattı gitti. Aras geldiğinde ben namazdaydım selam verdim hemen ben gidene kadar oğlumun eline vermiş gitmiş.
Eve küçük için özel öğretmen geliyor ellerini yıkamadan yanaşmıyor. Dışardan getirdiği hiçbir eşyayı kendi dışında kimseye elletmiyor. Hem kendini hem bizi koruyor.
Dün kvld mantı sıkmış almış gelmişler. Oturdular yediler içtiler bulaşığı toplayıp gittiler. Karşılıklı işte hepsi. Hem kendini hem seni koruyor.
Biraz kaderci olucam kusura bakmayın. Tedbir senden taktir Allahtan. Biz emeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da. Sonrası taktiri ilahi. Yaşadığımız hiçbir olay %100 bizim kontrolümüz de olmadı. Buda bundan sonrakilerde olmayacak.
Ölüm korkusu için tek çare var öbür dünyanı hazırlayacaksın. Başka niye korkar insan.
Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin. Allaha emanet olun iyi geceler

Ne yaramazlık yaptın

Kızlar şöyle bir haberlere baktım. Tanecik canlar şehit düşüyor. İsteseler de korumaları yok.
Yine deprem olmuş bin şükür içinde tıkılıp sıkılıp oturacağımız evlerimiz var. Bi la havle diyin. Bin şükür edin. Rabbim şükür edin diyor işte. Yoksa birimizin diğerinden farkı yok.
Hepimiz aileyiz hepimizin evladı var

Öyle canim..ben yine diyorum bundada vardir bir hayir inşallah hepsi olmasada insanlarin gafletten uyanmasina sebep olacak..büyütüp abartmamak lazim..

İyi geceler kızlar haber kanalı izlemekten beynim bulandı, kendimi motive etmeye çabalıyorum ama bugün bayadır tatlı yemediğim için yenildim artık, 1 gofret yedim
Menüm
Sabah
Ceviz, omlet, beyaz peynir, domates

Ara
sade Türk kahvesi
1 gofret

Akşam :1 kepçe tarhana çorbası
Yarım tabak yeşil mercimek yemeği
Yoğurdun içine haşlanmış karnabahar

Spor yok, su 1,5 lt
Yarın tartı günü inşallah ulaşırım diyorum hedefime

afiyet olsun canım. çok güzel menü. yalnız azcık da salata ya da bol limonlu yeşillik ekleseydin iyi olurdu.
Kizlar bende belirtecektim bazi menülerde nerdeyse sebze yeşillik yok veya çok az...kabizlik sorunu yaşarsiniz böyle..hem vitamin alirsiniz..sebze ve yeşillik menülerde eksik olmasin

Haklısın arkadaşlar salata konusunda

Bakin Ahmet Apa bey ne anlatmak istemiş Anlatmak istediğim çok şey var ama vaktim olmuyor. Şunu unutmadan hemen söylemek istiyorum.

İçinden geçtiğimiz bu zor süreç sona erecek mi? Evet kesinlikle!! Hemde öyle uzun seneler sonunda değil aylarla ifade edilecek kadar kısa bir sürede. Evet geçmesine geçecek ama bir çok kişide ağır psikolojik hasarlar bırakacak.

Böyle bir hasara gerek var mı? Yok.
Bu şekilde kalıcı bir hasar oluşturacak ölçekte travmatik bir olay "GERÇEKTEN" var mı? Yok..
Kafamıza bombamı yağıyor? Açmıyız?Her gün bir komşumuzu mu toprağa veriyoruz? HAYIR.

Virüs çok mu tehlikeli? Bulaştığını götürüyor mu? Binlerce insan genç çoluk çocuk öldü mü? Burada gülesim geldi artık sinirden. Hahahah. Alakası bile yok. İleri yaşlarda ki kişilerde bile kronik hastalığı olmayanlar rahatlıkla atlatıyor. Ya hu bildiğin GRİP işte. Kişi de mevcut olan ağır kronik bit hastalıkla birleşince asıl o zaman tehlikeli oluyor. E böyle bir durumda normal zaten, sıradışı yada olağan üstü değil.

Anlayın artık anlatmaktan dilimde tüy bitti. Bu operasyonun asıl amacı insanları öldürmeye değil, korkutmaya yönelik. Korkmayın. Eğer korkuyorsanız Corona virüs operasyonu çoktan sizin üzerinizdeki amacını tamamlamış demektir.

Bu anlatıklarımı algılayabilenler, bir süre sonra operasyon bittiğinde normal hayatlarına kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Diğerleri ise ağır psikolojik hasar aldıkları için artık sürekli panik atak, vesveseli ve bozuk bir ruh hali ile yaşamlarına devam etmeye çalışacaklardır. Buna gerek var mı? Yok...

Korkmamakla birlikte tedbiri elden bırakmayarak standart prosedürlere uymayı ihmal etmeyiniz.Hepsi bu kadar basit.

Bir insanı yönetmenin en kolay yolu onu korkutmaktır.

KORKMAYIN !!!
Alinti!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…