Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar malesef hem reglime 2 gün kalması hemde dün biraz fazla yediğim için istediğim sonucu alamadım ev kalabalık mutfaktan çıkamıyrum haliyle diyete hakim olmak zor tüm düzen şaştı bu yeni düzene alışana kadar biraz sendeleyecegim sanjrım. ben listeye girmeden devam etmek istiyorum kabul olursa moni

Geçen hafta 82.1
Bu hafta 81.9

Günaydin kizlar ve hayirli Cumalar..

Bu haftanin kaçakcilari ..
R reklam pazartesi-1 dilim yufka böreği..sali-,1dilim havuçlu kek...,perşembe- 1 dilim yufka böreği..

F Fitimfitsinfit pazar-1 ev yapimi hamburger ,2 pişi..çarşamba-çikolata

@nisandeniz çarşamba çikolata..perşembe çikolata

Günaydın hayırlı cumalar
Dün malesef bozdum diyeti aşırı bir şekilde panik halindeydimkızım grip banada geçti 2haftadir tekrarliyo gecmiyoda ateş yok Çok şükür psikolojimi bozuyor

Bu illet gecip gittiginde eminimki herkeste bi panik atak anksiyete hastalığı kalacak çok üzgünüm

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum buradayim en azından bu süreçte sabit kalmayı basarayim❤

Geçmiş olsun canim...bikaç gün önce Ahmet Apa beyin canli yayinini dinledim..corona virus yilin başindan beri vardi ve birçoğumuz farkinda olmadan bu hastaliği geçirdik ve atlattik diyor...doğru olabilir ocak ayinda özelikle eşim çok fena hastalandi 3 gün yataktdn kalkamadi .titreme ateş boğaz ağrisi öksürük...bütün kemikleri ağriyordu...kendisi sigara içen biri..sonra çocuklara bulaşti...onlar daha hafif atlatti hastaliği..işin garibi bana bulaşmadi...Bağişiklik sistrmini güçlü tutalim buda sağlikli beslenmekle olur ..yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim arkadaşlar..sigara ..şeker beyaz un şekerli içecekler çikolata ..tatli hamur işleri ve buna benzer sağliksiz yiyecekler bağişiklik sistemini zayiflatiyor..

Son düzenleme:
Ay Allah razı olsun paylaşım için panik atağım devreye gireceği sırada şu okuduğum ne iyi geldi bir bilsen Allah razı olsun kardeşim

Ay Allah razı olsun paylaşım için panik atağım devreye gireceği sırada şu okuduğum ne iyi geldi bir bilsen Allah razı olsun kardeşim
Allah hepimizden razi olsun canim.....ben rahatim takmiyorum okadar..tabi mümkün olduğunca her ihtimale karşi tedbirli olmaya çalişiyoruz ama panik yapmaya gerek yok bence..

Hadi hayırlısı olsun saracağım. Inşallah bu sefer müjdeli haberle gelirsin. Rabbim sanada bebek nasip etsin amin

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Allah emeklerini boşa cıkartma sın inşallah tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…