- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Maşallah canım güzel fark var tebrik ederimKızlar dünkü kilom daha düşüktü. Düzensiz uyumak etkili olmuş olabilir.
Geçen hafta 82.1
Bugün 79.7
Fark 2.4
%2.92
Hedefi tutturamadım
Geçmiş olsun canim...bikaç gün önce Ahmet Apa beyin canli yayinini dinledim..corona virus yilin başindan beri vardi ve birçoğumuz farkinda olmadan bu hastaliği geçirdik ve atlattik diyor...doğru olabilir ocak ayinda özelikle eşim çok fena hastalandi 3 gün yataktdn kalkamadi .titreme ateş boğaz ağrisi öksürük...bütün kemikleri ağriyordu...kendisi sigara içen biri..sonra çocuklara bulaşti...onlar daha hafif atlatti hastaliği..işin garibi bana bulaşmadi...Bağişiklik sistrmini güçlü tutalim buda sağlikli beslenmekle olur ..yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim arkadaşlar..sigara ..şeker beyaz un şekerli içecekler çikolata ..tatli hamur işleri ve buna benzer sağliksiz yiyecekler bağişiklik sistemini zayiflatiyor..Günaydın hayırlı cumalar
Dün malesef bozdum diyeti aşırı bir şekilde panik halindeydimkızım grip banada geçti 2haftadir tekrarliyo gecmiyoda ateş yok Çok şükür psikolojimi bozuyor
Bu illet gecip gittiginde eminimki herkeste bi panik atak anksiyete hastalığı kalacak çok üzgünüm
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum buradayim en azından bu süreçte sabit kalmayı basarayim❤
Ay Allah razı olsun paylaşım için panik atağım devreye gireceği sırada şu okuduğum ne iyi geldi bir bilsen Allah razı olsun kardeşimBakin Ahmet Apa bey ne anlatmak istemişAnlatmak istediğim çok şey var ama vaktim olmuyor. Şunu unutmadan hemen söylemek istiyorum.
İçinden geçtiğimiz bu zor süreç sona erecek mi? Evet kesinlikle!! Hemde öyle uzun seneler sonunda değil aylarla ifade edilecek kadar kısa bir sürede. Evet geçmesine geçecek ama bir çok kişide ağır psikolojik hasarlar bırakacak.
Böyle bir hasara gerek var mı? Yok.
Bu şekilde kalıcı bir hasar oluşturacak ölçekte travmatik bir olay "GERÇEKTEN" var mı? Yok..
Kafamıza bombamı yağıyor? Açmıyız?Her gün bir komşumuzu mu toprağa veriyoruz? HAYIR.
Virüs çok mu tehlikeli? Bulaştığını götürüyor mu? Binlerce insan genç çoluk çocuk öldü mü? Burada gülesim geldi artık sinirden. Hahahah. Alakası bile yok. İleri yaşlarda ki kişilerde bile kronik hastalığı olmayanlar rahatlıkla atlatıyor. Ya hu bildiğin GRİP işte. Kişi de mevcut olan ağır kronik bit hastalıkla birleşince asıl o zaman tehlikeli oluyor. E böyle bir durumda normal zaten, sıradışı yada olağan üstü değil.
Anlayın artık anlatmaktan dilimde tüy bitti. Bu operasyonun asıl amacı insanları öldürmeye değil, korkutmaya yönelik. Korkmayın. Eğer korkuyorsanız Corona virüs operasyonu çoktan sizin üzerinizdeki amacını tamamlamış demektir.
Bu anlatıklarımı algılayabilenler, bir süre sonra operasyon bittiğinde normal hayatlarına kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Diğerleri ise ağır psikolojik hasar aldıkları için artık sürekli panik atak, vesveseli ve bozuk bir ruh hali ile yaşamlarına devam etmeye çalışacaklardır. Buna gerek var mı? Yok...
Korkmamakla birlikte tedbiri elden bırakmayarak standart prosedürlere uymayı ihmal etmeyiniz.Hepsi bu kadar basit.
Bir insanı yönetmenin en kolay yolu onu korkutmaktır.
KORKMAYIN !!!
Alinti!!!
Allah hepimizden razi olsun canim.....ben rahatim takmiyorum okadar..tabi mümkün olduğunca her ihtimale karşi tedbirli olmaya çalişiyoruz ama panik yapmaya gerek yok bence..Ay Allah razı olsun paylaşım için panik atağım devreye gireceği sırada şu okuduğum ne iyi geldi bir bilsen Allah razı olsun kardeşim
Hadi hayırlısı olsun saracağım. Inşallah bu sefer müjdeli haberle gelirsin. Rabbim sanada bebek nasip etsin aminmoni kaptanım ben bu aralar bebek tedavisinde olduğumdan diyetime uysamda kilo veremiyorum ayrıca kullandığım ilaçlar biliyosun kilo yapıyor o yüzden sağlık sebebiyle izine ayrılmak istiyorum takımı zorda bırakmak istemiyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı cumalar
Dün malesef bozdum diyeti aşırı bir şekilde panik halindeydimkızım grip banada geçti 2haftadir tekrarliyo gecmiyoda ateş yok Çok şükür psikolojimi bozuyor
Bu illet gecip gittiginde eminimki herkeste bi panik atak anksiyete hastalığı kalacak çok üzgünüm
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum buradayim en azından bu süreçte sabit kalmayı basarayim❤
Çocuklarla uyuyakalmışım spor yok su yok.
Ben beğendim menüyü. Grupta yaramaz çocuklar var. Hoşgeldin tekrar
Corona gerginliği valla sorma ablaNe yaramazlık yaptın
Geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı cumalar
Allah emeklerini boşa cıkartma sın inşallah tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruzmoni kaptanım ben bu aralar bebek tedavisinde olduğumdan diyetime uysamda kilo veremiyorum ayrıca kullandığım ilaçlar biliyosun kilo yapıyor o yüzden sağlık sebebiyle izine ayrılmak istiyorum takımı zorda bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?