18 yil olacak...aynen dediğin gibi aldatma olmadiği sürece idare edcez napalim..@60kiloyum arkadaşimizin dediği gibi bunlarin yapisi öyle.. elden birşey gelmiyor öyle kabullenip onlara inat gülümsemek en doğrusu yoksa yürümez..Gerçekten mi kaç yıllık evlisiniz canım iyi sabır gerekiyor ama haklısın tabi yine de evlat el kapısında büyümesindense (aldatma olmadıkça) kendi babası oluyor yani
Aynen canim..Kızlar bosverin kocaları. Onlar siz yokmuş gibi davranıyorsa sizde onlar yokmuş gibi davranın. Zeynep doguncaya kadar bende sizin gibiydim. Zeynep doğduktan sonra bende yeniden doğdum. Sabahları cıvıl cıvıl, kızımla oyunlar, sakalasmalar, gulusmeler, hiç yokmuş gibi.. Kendi kendime oy ne güzel yemek yapmışım ellerime sağlık demeler. (Hakkını yemeyeyim evlendigimizfen beri nimete saygıdan hep ellerine sağlık der.)
Kızlar herseyden once siz varsınız ve gerceksiniz. Kimseden değer görmek zorunda değiliz. Önce biz kendimize değer vereceğiz.
Motivasyonun çok düştü senin..toparlan canim içini ferah tut herşey olacağina varir kafaya taksakta takmasakta ..toparlanman lazimİyi akşamlar kızlar
bugün diyet flan kalmadı
Patatesli yumurta
Tahin pekmez
Kaşar peyniri
2 dilim ekmek
akşam
Salçalı bulgur pilavı
Köfte
Bu imtihanıda atlatacağız canım, çok kafaya takıp başka hastalık olmasın, rahat ol birazAldığımız nefesin,ozgurce dışarıya çıkmanın değerini bilenlerden olalim.insanoglu cabuk unutur ama yine
Çocuklarım için endişeleniyorum elimde olmadanBu imtihanıda atlatacağız canım, çok kafaya takıp başka hastalık olmasın, rahat ol biraz
Valla abla oda baya baya düştü kendimi nasıl topatlicam hiç bilmiyorum . Balkona çıkmaya kotlar oldum . Annemi özledim . Kadın 15 dkk ileride ben gidemiyorumMotivasyonun çok düştü senin..toparlan canim içini ferah tut herşey olacağina varir kafaya taksakta takmasakta ..toparlanman lazim
Canim o virus havada bulaşmaz bukadar takinti yapmayalim..bukadar kötüyü cağriştirmayalim positv düşünelim hayatimizda positiv olsun..Valla abla oda baya baya düştü kendimi nasıl topatlicam hiç bilmiyorum . Balkona çıkmaya kotlar oldum . Annemi özledim . Kadın 15 dkk ileride ben gidemiyorum. Herşeyin hayırlısı diyorum bu günlerde geçecek biliyorum . Ama şu bir kaç gün . Kendime izin verdim . Sonra başlicam tekrar dikkat etmeye
ya abla fazla evham yapıyorum belki . Ama elimde değil .Canim o virus havada bulaşmaz bukadar takinti yapmayalim..bukadar kötüyü cağriştirmayalim positv düşünelim hayatimizda positiv olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?