Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amann kızlar al birini vur ötekine benim kiminde başka başka huyları var kimse 4 dörtlük degil ne yapalım başa gelen vekiliyor

Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
Köz biber
Zeytın. Peynir
Aksam
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık makarna
Yogurt
Spor yok
2 litre su
Az önce de kahve

Gerçekten mi kaç yıllık evlisiniz canım iyi sabır gerekiyor ama haklısın tabi yine de evlat el kapısında büyümesindense (aldatma olmadıkça) kendi babası oluyor yani
18 yil olacak...aynen dediğin gibi aldatma olmadiği sürece idare edcez napalim..@60kiloyum arkadaşimizin dediği gibi bunlarin yapisi öyle.. elden birşey gelmiyor öyle kabullenip onlara inat gülümsemek en doğrusu yoksa yürümez..

Aynen canim..

İyi akşamlar kızlar

bugün diyet flan kalmadı
Patatesli yumurta
Tahin pekmez
Kaşar peyniri
2 dilim ekmek

akşam
Salçalı bulgur pilavı
Köfte
Motivasyonun çok düştü senin..toparlan canim içini ferah tut herşey olacağina varir kafaya taksakta takmasakta ..toparlanman lazim

Slm kızlar pek bi mutsuzum regli oldum bugün içim iyice şişti temizlige verdim kendimi mutsuzum geceleri yatamıyorum çok endişeleniyorum allahım sen yardım et bizlere

Sabah sadece 2 dilim peynir kiraz sapı vay içtim

Öğle küçük börek ben yaptım yağı az

Akşam pirpirim asi 2 tabak içinde yeşil mercimek nohut dövme var sebze yemeği yani

Şimdide çay içiyordum

Su 1 lt spor yok uzun süre temizlik yaptım

Kizlar bundada vardir bir hayir..biraz olumlu düşünün...bizim şer sandiğimizda hayir olabilir biz bilemeyiz..insanlar daha sağlikli beslenmeye başladi ..hijyene daha dikkat ediyor sapa saçma toplu kalabaliklardan..toplantilardan uzak durmaya başladi..ve birçok şey ..belki bu olayi atlattiktan sonra hayat şartlarinda daha olumlu positif şeyler yaşanacak..olayin birazda bu yönünden bakin

Motivasyonun çok düştü senin..toparlan canim içini ferah tut herşey olacağina varir kafaya taksakta takmasakta ..toparlanman lazim
Valla abla oda baya baya düştü kendimi nasıl topatlicam hiç bilmiyorum . Balkona çıkmaya kotlar oldum . Annemi özledim . Kadın 15 dkk ileride ben gidemiyorum . Herşeyin hayırlısı diyorum bu günlerde geçecek biliyorum . Ama şu bir kaç gün . Kendime izin verdim . Sonra başlicam tekrar dikkat etmeye

Canim o virus havada bulaşmaz bukadar takinti yapmayalim..bukadar kötüyü cağriştirmayalim positv düşünelim hayatimizda positiv olsun..

Canim o virus havada bulaşmaz bukadar takinti yapmayalim..bukadar kötüyü cağriştirmayalim positv düşünelim hayatimizda positiv olsun..
ya abla fazla evham yapıyorum belki . Ama elimde değil .
zaten hastalığımda var . O yüzden sıkıntı üzüntü fazla yapmamam lazım ama tutamıyorum kendimi . Kafamın dağılması lazım .
zaten panik atakta var biraz .
pozitif olmaya çalışıyorum .
eşimde bir kaç gün işe gidecek işte ondanda çok korkuyorum .
bu durumda motivasyon olamıyorum korku endişe var içimde yaona bulaşırsa sonra bize bulaşır kafamda deli sorular .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…