Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Her zamanki hali alıştım
Canim sabret ben boşanmış biri olarak şuan ne kadar rahat ve huzurlu da olsam oğlumjn babasıyla yaşamasını istedim hep. Bazen diyorum ki keşke daha cok sabretseydim ama oglum diyor anne saçmalama ona sabredilir miydi dayanamazdın diyor. Aslinda ben o babasiz kaldi diye sabretseydim diyorum o da beni dusundugunden iyi ki sabretmemissin diyor. Ama hep bir tarafi eksik biliyorum. Çünkü babalar boşanınca çocuklari unutuyor genelde yai bizim öyle oldu. O yüzden ağlayıp üzülme ćok bir beklenti icine girme hep neşeli ve umursamaz ol ama ona umursamadigini belli edicem derken kendini parçalama.

Peki tesekkurler siz de üzülmeyin evladıniz büyümüş sizi anlamış, vardır her şeyde bir hayır, belki öyle daha çok üzülecekti
Bizde sıkıntı yok
Her şey normal sadece bizim sorunumz birbirimizle
Kendim için oğlumu yuvasında ayirmayayım diyorum
Zaten ayrılsam. Nolcak ki hayırlısı olann burası benim için
Bakalım su korona bitsin belki kendine gelir çünkü çalışıyorken gayet iyiydik geçen yaz

Slm.kizlar nasil gidiyor, ben dün 12 de yattim 3.30 da kalkip 5 de yattim 10 da kalkip 11 de geri yattim 13 e dogru kalktim iyi uyudum yani o yüzden düne göre daha iyiyim ama teraviden dolayi heryerim agriyor, nasil bi hamsam ,birazdan mukabelemiz basliycak.

Gulhan1
gezegenfeza ben serbest günümü bugün yapicam yarin dükkanlar kapali buzlugum yok .

Hayırlı günler kızlar. Ramazan diye diye 2 günün yarısı geçti. Sahura büyük oğlanında kaldırdım bugün oruç. Öğlene kadar tutar diyordum ama sanırım bizimle iftar edecek. İftar için ne yemek yapayım dedim. Bilmem dedi. O kadar yemeğe düşkün anlayacağınız. Bugün düşündüm de benim 2 tane pırıl pırıl tarlam var ve ben onları nasıl ekip biçeceğimi bilmiyorum. Nasıl tohum kullanmalı nasıl çapalamalı nasıl sulamalı vs vs
Doğurdum ve adım anne oldu işte. Bu kadar.

Hatice kübra tongar in kitaplarini öneririm canim.
Isimiz cok zor Rabbim yardimcimiz olsun bu zamanin cocuklari cok farkli yetisemiyoruz, 2000 den sonra dogan cocuklar icin zed nesli diyorlar, haz odakli cocuklar

Sabah hayrına olsun inşallah
Annesi olmayanın babası olmaz derler.
Gündüz neler yapıyorsunuz bakalım
Dün tektim. Bugün 2 tane erkek var oruç açacak. Hem midelerini hem ruhlarını besleyim istiyorum. Ne yemek yapsam ki? Hele ki büyük oğlanı pohpohlamak lazım
Buzluk ne için?
Ben gece 5 kadar durdum. Namazı kıldım mutfağı topladım. Uyumakta çok zorlandım. Öğlen ezanı ile uyandım. Hala sersem gibiyim

Hatice kübra tongar in kitaplarini öneririm canim.
Isimiz cok zor Rabbim yardimcimiz olsun bu zamanin cocuklari cok farkli yetisemiyoruz, 2000 den sonra dogan cocuklar icin zed nesli diyorlar, haz odakli cocuklar
Çocuklara da birşey diyemiyorum. İş dolayısıyla annecilik yapıyorum.

Dün tektim. Bugün 2 tane erkek var oruç açacak. Hem midelerini hem ruhlarını besleyim istiyorum. Ne yemek yapsam ki? Hele ki büyük oğlanı pohpohlamak lazım
Neyi sever canım et mi tavuk mu pilav mi makarna mi ona göre yemekler yanina sevdiği tatlıyı yapabilirsin

dondurma icin

Bende Oglen ezanıyla uyandım yatak odasına giren güneş beni 9dan sonra uyutmadı sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…