Ya sağlıklı şeyler sevmiyor o zamanHiç düşkünlüğü yok canım. Patates kızartıyım kaç gündür yapmadım
Benim de ayni yatinca daha kotu oluyorum ama kalkıp iş yapınca iyiyimBaşım çok kötü ya kızlar
9.5tam yaziyodum patataes diye :) kac yasinda
Çek yorganı başına oh. Beni bıraksalar iftara kadar uyurumBende Oglen ezanıyla uyandım yatak odasına giren güneş beni 9dan sonra uyutmadı sinirim bozuldu
Yemekle hiç arası yok. Patates yumurta kaşar yeni gözdesi.Ya sağlıklı şeyler sevmiyor o zaman
tatlım işsizlik, parasızlık ve evde oturma erkekleri daha çok etkiliyor. ama tabi olgun bir insanın kendine çeki düzen vermesi lazım. evin içinde ne kadar pozitif durursan moralin de yüksek olur. bir de evde erkek kadın herkesin az da olsa spor yapması lazım. hareket seratonin ve diğer hormonların düzenli çalışmasını çok etkiliyor.Peki tesekkurlersiz de üzülmeyin evladıniz büyümüş sizi anlamış, vardır her şeyde bir hayır, belki öyle daha çok üzülecekti
Bizde sıkıntı yok
Her şey normal sadece bizim sorunumz birbirimizle
Kendim için oğlumu yuvasında ayirmayayım diyorum
Zaten ayrılsam. Nolcak ki hayırlısı olann burası benim için
Bakalım su korona bitsin belki kendine gelir çünkü çalışıyorken gayet iyiydik geçen yaz
valla kitap okumayı çok istiyorum ama okuyamadım bu süreçte. elim gitmiyor kitaplara. elimdekiler de hep yarım kaldı.Gündüz neler yapıyorsunuz bakalım
Dün tektim. Bugün 2 tane erkek var oruç açacak. Hem midelerini hem ruhlarını besleyim istiyorum. Ne yemek yapsam ki? Hele ki büyük oğlanı pohpohlamak lazım
Be im yeterince etkinligim var dediğin gibi çok şükür canimtatlım işsizlik, parasızlık ve evde oturma erkekleri daha çok etkiliyor. ama tabi olgun bir insanın kendine çeki düzen vermesi lazım. evin içinde ne kadar pozitif durursan moralin de yüksek olur. bir de evde erkek kadın herkesin az da olsa spor yapması lazım. hareket seratonin ve diğer hormonların düzenli çalışmasını çok etkiliyor.
bunların dışında herkesin kendine uğraşlar bulması lazım. kitap okumak, film izlemek, dolap düzenleme, ev işleri vs. kafayı meşgul etmek pozitif kalmak için. sabırla bekleyeceğiz.
üzülme sabret canım.
valla kitap okumayı çok istiyorum ama okuyamadım bu süreçte. elim gitmiyor kitaplara. elimdekiler de hep yarım kaldı.
bol bol kore dizisi izliyorum. buraya yazıyorum. twitter okuyorum. malum kargo şirketiyle gelen kargolarım nerelerde onu takip ediyorum
köfte, patates ya da makarna, güzel bir salata. daha sonra yemek için de sütlü tatlı. evde kırmızı meyveler ya da portakal varsa sütlü tatlının üzerine azcık da meyve koyarsın. süper oluyor.
Karışık kızartma islim kebabı bulgur pilavı cacık dünkü tavuk çorbası tatlıda kararsızdım.tatlım işsizlik, parasızlık ve evde oturma erkekleri daha çok etkiliyor. ama tabi olgun bir insanın kendine çeki düzen vermesi lazım. evin içinde ne kadar pozitif durursan moralin de yüksek olur. bir de evde erkek kadın herkesin az da olsa spor yapması lazım. hareket seratonin ve diğer hormonların düzenli çalışmasını çok etkiliyor.
bunların dışında herkesin kendine uğraşlar bulması lazım. kitap okumak, film izlemek, dolap düzenleme, ev işleri vs. kafayı meşgul etmek pozitif kalmak için. sabırla bekleyeceğiz.
üzülme sabret canım.
valla kitap okumayı çok istiyorum ama okuyamadım bu süreçte. elim gitmiyor kitaplara. elimdekiler de hep yarım kaldı.
bol bol kore dizisi izliyorum. buraya yazıyorum. twitter okuyorum. malum kargo şirketiyle gelen kargolarım nerelerde onu takip ediyorum
köfte, patates ya da makarna, güzel bir salata. daha sonra yemek için de sütlü tatlı. evde kırmızı meyveler ya da portakal varsa sütlü tatlının üzerine azcık da meyve koyarsın. süper oluyor.
Belliki çok sıkıntı yaşamışsınCanim sabret ben boşanmış biri olarak şuan ne kadar rahat ve huzurlu da olsam oğlumjn babasıyla yaşamasını istedim hep. Bazen diyorum ki keşke daha cok sabretseydim ama oglum diyor anne saçmalama ona sabredilir miydi dayanamazdın diyor. Aslinda ben o babasiz kaldi diye sabretseydim diyorum o da beni dusundugunden iyi ki sabretmemissin diyor. Ama hep bir tarafi eksik biliyorum. Çünkü babalar boşanınca çocuklari unutuyor genelde yai bizim öyle oldu. O yüzden ağlayıp üzülme ćok bir beklenti icine girme hep neşeli ve umursamaz ol ama ona umursamadigini belli edicem derken kendini parçalama.
Dışarı çıkacaktımGündüz neler yapıyorsunuz bakalım
Ibadetlerini Allah kabul etsin canımSlm.kizlar nasil gidiyor, ben dün 12 de yattim 3.30 da kalkip 5 de yattim 10 da kalkip 11 de geri yattim 13 e dogru kalktim iyi uyudum yani o yüzden düne göre daha iyiyim ama teraviden dolayi heryerim agriyor, nasil bi hamsam ,birazdan mukabelemiz basliycak.
@perihan00
gezegenfeza ben serbest günümü bugün yapicam yarin dükkanlar kapali buzlugum yok .
Buzluksuz nasıl idare ediyorsun?Slm.kizlar nasil gidiyor, ben dün 12 de yattim 3.30 da kalkip 5 de yattim 10 da kalkip 11 de geri yattim 13 e dogru kalktim iyi uyudum yani o yüzden düne göre daha iyiyim ama teraviden dolayi heryerim agriyor, nasil bi hamsam ,birazdan mukabelemiz basliycak.
@perihan00
gezegenfeza ben serbest günümü bugün yapicam yarin dükkanlar kapali buzlugum yok .
Ne mutlu sana pantolonlar bol geliyorDışarı çıkacaktım
Elime bir pantolon aldım, baya genişlemiş, başka aldım o da öyle
Derken yaklaşık 15 tane denedim, 9 tanesini ayırdım.
2 sını atacağım, 7 sini olan birine vereceğim.
Daha dışarı çıkmak istemedim, suyumu içip bakıyım, ne yapacağıma anca karar veririm
Haha attın bize havanıDışarı çıkacaktım
Elime bir pantolon aldım, baya genişlemiş, başka aldım o da öyle
Derken yaklaşık 15 tane denedim, 9 tanesini ayırdım.
2 sını atacağım, 7 sini olan birine vereceğim.
Daha dışarı çıkmak istemedim, suyumu içip bakıyım, ne yapacağıma anca karar veririm
Keşke benim şimdiki aklım çocuklar küçükken olsaydı.Hayırlı günler kızlar. Ramazan diye diye 2 günün yarısı geçti. Sahura büyük oğlanında kaldırdım bugün oruç. Öğlene kadar tutar diyordum ama sanırım bizimle iftar edecek. İftar için ne yemek yapayım dedim. Bilmem dedi. O kadar yemeğe düşkün anlayacağınız. Bugün düşündüm de benim 2 tane pırıl pırıl tarlam var ve ben onları nasıl ekip biçeceğimi bilmiyorum. Nasıl tohum kullanmalı nasıl çapalamalı nasıl sulamalı vs vs
Doğurdum ve adım anne oldu işte. Bu kadar.
Allah yardımcın olsun canım, geçmiş olsunBaşım çok kötü ya kızlar
Burası serbest.Ne mutlu sana pantolonlar bol geliyor
Birde kıskandım seni valla bizim burası yasak sokaga cıkmıyoruz sadece fırına gidebiliyoruz balkondan sessizliğe bakınıp duruyorum patladım valla cıkamamaktan
Hava demeyelim de gaz vermeye çalıştım diyelimHaha attın bize havanıne güzel ya bunu kutla çık dolaş
Oyle bir gün gelecek mi diye özendim tabi ki canim. Buharlaşıp yok olmaya niyetin var galiba senin olmayanlar bizim degildir boşverHava demeyelim de gaz vermeye çalıştım diyelim
Hâlâ içine giremediklerim var Onları napacaz
cümlemizin ins canim, afiyet olsun sanadaIbadetlerini Allah kabul etsin canım
Yapabilirsin, hep cumartesi olur o zaman
Bende muz alırsam avokadolu muzlu puding yapacağım yarın
valla cok zor oluyoda,ona sira getiremedik bi türlü eski evdeki cift kapiliydi sigmadigi icin verdim onu kaldim ayazdaBuzluksuz nasıl idare ediyorsun?
Ben elime geçen herşeyi atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?