Masallah su spor azminden banada bulassa keskeSabsh iyiki sporumu yapmişim.. öyle bit ağirlik çöktükü yemektrn sonra...şu an asla spor yapamazdim...ama sorun yaşamadim biraz damağim kurudu okadar.. .
3 ay iyi zaman yinede ama yavaş yavaş cayın yanına yememeye dikkat etsen daha iyi olur çayın tadını asıl o zaman anlarsınız ben 1 tek şeker tanesi düşse içemiyorum o çayıMaşallah ne güzel..bende 3 ay oldu herhalde şekeri tamamen birakali çay ve kahvede...kahve şekersiz aliştim ama gezegenin dediği gibi siyah çayda hala zorlaniyorum..ama kuru meyve iyi fikir siyah çayin yaninda..kahvenin yanindada olur lokum yerine
Maşallah helal olsun sanaSabsh iyiki sporumu yapmişim.. öyle bit ağirlik çöktükü yemektrn sonra...şu an asla spor yapamazdim...ama sorun yaşamadim biraz damağim kurudu okadar.. .
1 gecede 1 kilo mu gidecekAz önce tartildim 84.3 geldim sanirim 83.3 gelicem yarin
Hımm tok karnına anladım 1.5 eksi bile olur tatlım1 gecede 1 kilo mu gidecek
Sahurda gene yiycenE yedigim yemekler nerde
Nasılsın saracımHayırlı ramazanlar kızlar
Hepsinin farkli farkli gelismisBenim oğlanlar ne çay içer ne kahve
Büyük zeytinin kokusuna dayanamaz, masanın öteki ucuna koydurur, küçük kahve kokusu aldımı odayı terkeder
Bende 7li rakamlar dıyım genelllEee hedefleri alalım
Ben 77.7 diyorum
500 gr. Gayet iyi bence
Varmı artıran
Hedef kilona yaklaşinca sende başla ..kendine hedef belirle.ve cep telefonuna egsersiz ptogrami indir..insan alişinca bağlaniyo mecbur spora ister istemezMasallah su spor azminden banada bulassa keske
Ben daha az önce çok afedersiniz birazcık dinginleştimSıkma canını oluyor. Bazen elimizde bazen değil. Peki bu hafta kaç kişi 1 kg verdi?
Perihan sizin ordada camide ikindi vakti açıktan ezan okundumu?Hedef kilona yaklaşinca sende başla ..kendine hedef belirle.ve cep telefonuna egsersiz ptogrami indir..insan alişinca bağlaniyo mecbur spora ister istemez
Doktora gittinmi? Ne diyor?Ben daha az önce çok afedersiniz birazcık dinginleştim
Sabahtan beri bağırsaklarında sıcak su yorbasiyla masaj yapıyordum
Anca , artikbundan onra inişe geçerim indallah6
Ne güzel bir duygu olmaliPerihan sizin ordada camide ikindi vakti açıktan ezan okundumu?
Ben caminin yanında oturuyorum, burda hoca sokakta okudu, çok duygulandım
Allah kabul etsin canımBu saate kadar netflix izledim o ara 1 yeşil elma yedim. Suyumu içtim. Namaz kıldım yattım gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?