Oh menü coşmuşSahur
5 acve hurma
Su
Iftar
Yarim kase mercimek
3 top soslu firin köfte
Yesil salata
Kücük parca ev yapimi pide
Karpuz ( sonunda kavustuk)
Dondurma3 4 catal muhallebili kadayif ( bu hesapta yoktu )
Bugün serbest günümdü canim o yüzden böyle :) ama nasil güzeldi yahuOh menü coşmuşkarpuz çok pahalı şuan kilosu 10 tl alamayruk özlemim büyük mısır ve karpuz bide seftali
Ooo 44 gün massallah dayanabildiysen. Kaç kilo kaybın oldu pekiBugün serbest günümdü canim o yüzden böyle :) ama nasil güzeldi yahu44 gündür meyve dahil tatli yoktu, cok iyi geldi
Yok artık yavaş gidiyor, ekime kadar ne giderse artıkOyle bir gün gelecek mi diye özendim tabi ki canim. Buharlaşıp yok olmaya niyetin var galiba senin olmayanlar bizim degildir boşver
Harikasın
Benim 4 ayı gectiya, seviyelerin en başına dönmeye karar verince 1,5 muz yediydim hepsi oOoo 44 gün massallah dayanabildiysen. Kaç kilo kaybın oldu peki
Biberiye etki etmiyorda, karanfil cayi zencefil kekik karisik yapiyordum. Basim agridigin da deniycem. Regl olacagim zamn da agriyo artik. Her bir seye agriyo
Yok canm. Malzemem biraz öncede sipariş verdik iptal edemeyiz artık Bi kaç gün vücut alışana kadar ayılıp Bayılmaya devm
Ben dizimi izliyorumUyudunuzmu?
Ne gezerUyudunuzmu?
Muhallebeli kadayif en sevdiğim tatlilardan biri ..en azindan şerbetlilerfen daha hafif..haftaya aynisini bende yapabilirimSahur
5 acve hurma
Su
Iftar
Yarim kase mercimek
3 top soslu firin köfte
Yesil salata
Kücük parca ev yapimi pide
Karpuz ( sonunda kavustuk)
Dondurma3 4 catal muhallebili kadayif ( bu hesapta yoktu )
Haftaya ben sufle düşünüyorumMuhallebeli kadayif en sevdiğim tatlilardan biri ..en azindan şerbetlilerfen daha hafif..haftaya aynisini bende yapabilirim
Bizim burda dün zorunlu oldu.Hayirli sabahlar herkeze.
Umarim hepsiz iyisinizdir...bende dün maske sipariş verdim..artik birda toplu araçlarda ve alişverişlerde zorunlu oluyor yarindan ittibaren...almanyanin başka eyaletlerinde durum ne bilmiyorum ama Baden Würtemberg eyaletinde artik zorunlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?