Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ooo 44 gün massallah dayanabildiysen. Kaç kilo kaybın oldu peki
7 canim
Muhallebeli kadayif en sevdiğim tatlilardan biri ..en azindan şerbetlilerfen daha hafif..haftaya aynisini bende yapabilirim
Yap yap :) dondurma yedigim icin 3 4 catal aldim, yetti zaten :)
En son bremen haric heryerde zorunluydu

Ben izmirdeyim 1 aydır nerdeyse zorunlu bizde toplu taşıma araçlarında ve markete girmek yasak evde hep yedekli maskemiz bulunuyor ama 4 gündür sokaga cıkma yasagı var bugun son inşallah

7 canim

Yap yap :) dondurma yedigim icin 3 4 catal aldim, yetti zaten :)
Kizlar serbrst günde çok abartanlar var.gerçekten..bi kanali takip ediyorum..kadin neler yapmiş...ben normal günümde bile yiyemem onlari..birde sahurda baklava yemeği planlamiş ama yiyrmemiş sonra..ben asla magnum dondurma yaninda baklava ve pizza yiyemezdim..hele sahurda baklava aklima bile gelmezdi..ve tek çeşit olmali diye biliyordum ben kaçamaklari yoksa bikaçtane değişik serbestmi.. bugün benim serbest günüm ama hafif bir tatli yapmayi planliyorum..ağir şerbetli tatlilara bu saaten sonra cesaretim yok....beyenirsem ..tarifini atarim buraya..

Slm kızlar dünkü menüm
Iftar 1 karnıyarık yine dünden kala 2 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek

Çay su 2.5 lt kadar

Sahura peynir zeytin w dilim ekmek söğüş ve yine su

Evet öyle söylenti var 2 gün olacak sanırım sen hangi şehirdesin canım

Ben izmirdeyim 1 aydır nerdeyse zorunlu bizde toplu taşıma araçlarında ve markete girmek yasak evde hep yedekli maskemiz bulunuyor ama 4 gündür sokaga cıkma yasagı var bugun son inşallah
İzmirin neresi
En güzeli tavuk göğsü yap geç canm en güzel sütlü tatlı.
Haklısın öyle ramazan sofraları varki şuan birbiriyle yarışan günah ya vücuda yapılan eziyeti dersin. Maneviyat dışına çıkıyorlar onumu dersin. Yanlış şerler. Rabbım yardım etsin.

Ben de sütlü tatlı yaptım ev halkı yazık onlar yesin bari diye ama altında Kemalpaşa tatlısı var üzeri sütlü tatlı cok küçük 1 dilim yerim belki abartmadan

canim ses kaydinda tek cesit olmasina gerek yok dedi ama abartmayin dedi :)

Ben de Çayırova tarafindayım yeni taşındım. Simdi neredesin canım
Kayseri
Şeker pınara yakındı benim evim. Tepedeydi. Deniz manzaralı. Güzel havalarda yalovaya kadar görünürdü. Rüzgarlı havalarda kokudan içim kalkardı. Tuzla sağolsun.
Özlüyorum oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…