7 canimOoo 44 gün massallah dayanabildiysen. Kaç kilo kaybın oldu peki
Yap yap :) dondurma yedigim icin 3 4 catal aldim, yetti zaten :)Muhallebeli kadayif en sevdiğim tatlilardan biri ..en azindan şerbetlilerfen daha hafif..haftaya aynisini bende yapabilirim
En son bremen haric heryerde zorunluyduHayirli sabahlar herkeze.
Umarim hepsiz iyisinizdir...bende dün maske sipariş verdim..artik birda toplu araçlarda ve alişverişlerde zorunlu oluyor yarindan ittibaren...almanyanin başka eyaletlerinde durum ne bilmiyorum ama Baden Würtemberg eyaletinde artik zorunlu..
Ben izmirdeyim 1 aydır nerdeyse zorunlu bizde toplu taşıma araçlarında ve markete girmek yasak evde hep yedekli maskemiz bulunuyor ama 4 gündür sokaga cıkma yasagı var bugun son inşallahHayirli sabahlar herkeze.
Umarim hepsiz iyisinizdir...bende dün maske sipariş verdim..artik birda toplu araçlarda ve alişverişlerde zorunlu oluyor yarindan ittibaren...almanyanin başka eyaletlerinde durum ne bilmiyorum ama Baden Würtemberg eyaletinde artik zorunlu..
Kizlar serbrst günde çok abartanlar var.gerçekten..bi kanali takip ediyorum..kadin neler yapmiş...ben normal günümde bile yiyemem onlari..birde sahurda baklava yemeği planlamiş ama yiyrmemiş sonra..ben asla magnum dondurma yaninda baklava ve pizza yiyemezdim..hele sahurda baklava aklima bile gelmezdi7 canim
Yap yap :) dondurma yedigim icin 3 4 catal aldim, yetti zaten :)
Afiyet olsun canim güzel menü..ekmek beyaz olanlardan değil dimi ..Slm kızlar dünkü menüm
Iftar 1 karnıyarık yine dünden kala 2 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Çay su 2.5 lt kadar
Sahura peynir zeytin w dilim ekmek söğüş ve yine su
Evet öyle söylenti var 2 gün olacak sanırım sen hangi şehirdesin canımBiz de çoktandır yasak maskesiz dolaşmak. Marketlerde eldivensiz alış verişte yasak. Sokaga çıkma yasağı bu hafta 4 gündü. Haftaya da 1 mayisla(işçi bayramı) birlestirip 3 gün yaparlar diye düşünüyorum.
İzmirin neresiBen izmirdeyim 1 aydır nerdeyse zorunlu bizde toplu taşıma araçlarında ve markete girmek yasak evde hep yedekli maskemiz bulunuyor ama 4 gündür sokaga cıkma yasagı var bugun son inşallah
En güzeli tavuk göğsü yap geç canm en güzel sütlü tatlı.Kizlar serbrst günde çok abartanlar var.gerçekten..bi kanali takip ediyorum..kadin neler yapmiş...ben normal günümde bile yiyemem onlari..birde sahurda baklava yemeği planlamiş ama yiyrmemiş sonra..ben asla magnum dondurma yaninda baklava ve pizza yiyemezdim..hele sahurda baklava aklima bile gelmezdi..ve tek çeşit olmali diye biliyordum ben kaçamaklari yoksa bikaçtane değişik serbestmi.. bugün benim serbest günüm ama hafif bir tatli yapmayi planliyorum..ağir şerbetli tatlilara bu saaten sonra cesaretim yok....beyenirsem ..tarifini atarim buraya..
Ben de sütlü tatlı yaptım ev halkı yazık onlar yesin bari diye ama altında Kemalpaşa tatlısı var üzeri sütlü tatlı cok küçük 1 dilim yerim belki abartmadanKizlar serbrst günde çok abartanlar var.gerçekten..bi kanali takip ediyorum..kadin neler yapmiş...ben normal günümde bile yiyemem onlari..birde sahurda baklava yemeği planlamiş ama yiyrmemiş sonra..ben asla magnum dondurma yaninda baklava ve pizza yiyemezdim..hele sahurda baklava aklima bile gelmezdi..ve tek çeşit olmali diye biliyordum ben kaçamaklari yoksa bikaçtane değişik serbestmi.. bugün benim serbest günüm ama hafif bir tatli yapmayi planliyorum..ağir şerbetli tatlilara bu saaten sonra cesaretim yok....beyenirsem ..tarifini atarim buraya..
Aynen bak sen hatrlion ben sorduğumu bile hatrlamiomEddaak şirinyer canım sen Bornova idi demi yanlış hatırlamıyorsam daha önce konuşmuştuk
Ben daha önce çayırovada yaşıyordum. Seka devlette çalışıyordumGebzedeyim
Ben takıp ediyorum
canim ses kaydinda tek cesit olmasina gerek yok dedi ama abartmayin dedi :)Kizlar serbrst günde çok abartanlar var.gerçekten..bi kanali takip ediyorum..kadin neler yapmiş...ben normal günümde bile yiyemem onlari..birde sahurda baklava yemeği planlamiş ama yiyrmemiş sonra..ben asla magnum dondurma yaninda baklava ve pizza yiyemezdim..hele sahurda baklava aklima bile gelmezdi..ve tek çeşit olmali diye biliyordum ben kaçamaklari yoksa bikaçtane değişik serbestmi.. bugün benim serbest günüm ama hafif bir tatli yapmayi planliyorum..ağir şerbetli tatlilara bu saaten sonra cesaretim yok....beyenirsem ..tarifini atarim buraya..
Ben de Çayırova tarafindayım yeni taşındım. Simdi neredesin canımBen daha önce çayırovada yaşıyordum. Seka devlette çalışıyordum
KayseriBen de Çayırova tarafindayım yeni taşındım. Simdi neredesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?