Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allahın izniyle 7 lere bir adım atsam. darısı senin başına kuzum
nasıl kopya çekmişler yaaa anlamadım olur mu öyle şey
Insallah canim.

Whatsap gruplarinda cektiler canim malesef online oldu sinav, okadar uyardik ama dinlemediler , bizide magdur ettiler, hakkim helal degil kesinlikle

Bizi çağırdılar sosyal mesafe dedim gitmedik bu sefer onlar geldilerhoş yabancı değil kardeşim ve eşi fakat gelene de gelme diyemiyosun işte moniş
Diceksin kuzum bu zamanda gidip gelinmemeli, bakmayın siz avm lerin falan açıldığına.
Tabbim korusun herkesi.

Insallah canim.

Whatsap gruplarinda cektiler canim malesef online oldu sinav, okadar uyardik ama dinlemediler , bizide magdur ettiler, hakkim helal degil kesinlikle

üzüldüm yaaa kaç kişinin emeği heba olacak o kadar çalış emek harca, stresi ayrı bir de senin çocuklar var zaten, ev, iş....

üzüldüm yaaa kaç kişinin emeği heba olacak o kadar çalış emek harca, stresi ayrı bir de senin çocuklar var zaten, ev, iş....
Ah ahh , nasil verecekler bakalim bunun hesabini, neymis finalden sonra yenilencekmis vize,kolaydi cünkü zaten aylardir coluk cocuk evdeyiz sinir stres tavan final bitsede rahatlasam diye hayal kuirarken olana bak, herseyde vardir bi hayir diyerek kendimi telkin etmeye calisiyorum ama yok cok fena sinirliyim

valla çok haklısın mumucum ne diyeyim

*** 10. Takım 673. ETAP ***

moni (89,7//%)
Ekrl (63,1///%)
gezegenfeza(66,2///%)
yst38(77,2///%)
lydznp (77,5///% )
reklam(66,7///%)
eddaak(77,4///%)
YaKaMoZz-z (59,3///%)
Gonulbagi(69,6///%)
60kiloyum (82,4///% )
Mumu85(82,9///%)
Obezzto (88,5///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(79,4/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020

Natsume (69,6/) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Ortabahar(/)
Ya habibi5534(/)
ISILDURU(/)

Son düzenleme:
Insallah canim.

Geçmiş olsun canm. Onlineden başka birsey beklenmez zaten bu kaçınılmaz, bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…