Wayyy muhteşem 7 lere ne kalmış surda
Ablacim sen nasilsin çok özledim bana kızgın surat yılmaniÇok teskkur edrim ablacim şuan teknik olarak sıkıntı yaşıyorum da
Başka sıkıntıları da vardı, bayadır bende haber alamadım. İnşallah hallolmuştur. Bi mesaj atarım bi ara.Banu nasıl merak ediyorum sen bilirsin, ağrıları mahvetti kadını umarım aramıza çabuk döner özledik
Insallah canim.Allahın izniyle 7 lere bir adım atsam. darısı senin başına kuzum
nasıl kopya çekmişler yaaa anlamadım olur mu öyle şey
Wayyy muhteşem 7 lere ne kalmış surda
Diceksin kuzum bu zamanda gidip gelinmemeli, bakmayın siz avm lerin falan açıldığına.Bizi çağırdılar sosyal mesafe dedim gitmedik bu sefer onlar geldilerhoş yabancı değil kardeşim ve eşi fakat gelene de gelme diyemiyosun işte moniş
Insallah canim.
Whatsap gruplarinda cektiler canim malesef online oldu sinav, okadar uyardik ama dinlemediler , bizide magdur ettiler, hakkim helal degil kesinlikle
Hoşgeldin canım, eski hesabına ne oldu.Ayse abla meraba ben habibe ne zamn tam hatırlamıyorum ama ben bu grupta yarışmıştım.tekrar bu grupta gelebilirmiyim boyum 1.70 kilom 101 bu grupta yaklaşık 20 kilo vermiştim.5 kilo aldım
Çok teskkur edrim ablacim şuan teknik olarak sıkıntı yaşıyorum da
Ah ahh , nasil verecekler bakalim bunun hesabini, neymis finalden sonra yenilencekmis vize,kolaydi cünkü zaten aylardir coluk cocuk evdeyiz sinir stres tavan final bitsede rahatlasam diye hayal kuirarken olana bak, herseyde vardir bi hayir diyerek kendimi telkin etmeye calisiyorum ama yok cok fena sinirliyimüzüldüm yaaa kaç kişinin emeği heba olacako kadar çalış emek harca, stresi ayrı bir de senin çocuklar var zaten, ev, iş....
Ah ahh , nasil verecekler bakalim bunun hesabini, neymis finalden sonra yenilencekmis vize,kolaydi cünkü zaten aylardir coluk cocuk evdeyiz sinir stres tavan final bitsede rahatlasam diye hayal kuirarken olana bak, herseyde vardir bi hayir diyerek kendimi telkin etmeye calisiyorum ama yok cok fena sinirliyim
Geçmiş olsun canm. Onlineden başka birsey beklenmez zaten bu kaçınılmaz, benceInsallah canim.
Whatsap gruplarinda cektiler canim malesef online oldu sinav, okadar uyardik ama dinlemediler , bizide magdur ettiler, hakkim helal degil kesinlikle
Psikolojimizle oynuyolar resmen final öncesiGeçmiş olsun canm. Onlineden başka birsey beklenmez zaten bu kaçınılmaz, bence
Soğan koymam, pişmişini yemiyoruz.firik pilavı en güzel tereyağla soğanlı sade güzel oluyor. ben çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?