Bizi çağırdılar sosyal mesafe dedim gitmedik bu sefer onlar geldilerhoş yabancı değil kardeşim ve eşi fakat gelene de gelme diyemiyosun işte moniş
Ben bornovada . Ksk hastasıyım amaBen Karşıyakadayım sen?
Obezim ne pişirdin?Bizi çağırdılar sosyal mesafe dedim gitmedik bu sefer onlar geldilerhoş yabancı değil kardeşim ve eşi fakat gelene de gelme diyemiyosun işte moniş
Ben Karşıyakadayım sen?
Dert ortağım aynı durumdayız. Sorun yok. İnşallah wc ye çıkınca güzel bir sonuç alirizMenüm
Sahur yok
Iftar
Yeşil mercimek
Salata
Ayran
Iki üc yudum pide
Su 2 litre
Spor
30 dk leslie
30 dk esneme
3 gündür wc yok eksi gelecekmisim gibi hissetmiyorum bakalim
Su ramazanda tek üzüldüğüm misafir agirlayamamak yaObezim ne pişirdin?
Yarında bana misafir geliyor
Valla tahin yedim bitki cayi ictim yarin 4 gozle bekliyorum bakalımDert ortağım aynı durumdayız. Sorun yok. İnşallah wc ye çıkınca güzel bir sonuç aliriz
Hiç aklımda yoktu birini çağırmak, Görümcem arayıp yarın size gelelim mi dedi, gelin dedim. Burası tedbiri baya gevşettiSu ramazanda tek üzüldüğüm misafir agirlayamamak yaaMa bu donemdede en son isticegim şey misafir ağırlamak. Zaman yanlis
Türkiye de gevsetiyor. Kalan saglar bizimdir hesabı :)Hiç aklımda yoktu birini çağırmak, Görümcem arayıp yarın size gelelim mi dedi, gelin dedim. Burası tedbiri baya gevşetti
Türkiye de vaka baya azaldı amaTürkiye de gevsetiyor. Kalan saglar bizimdir hesabı :)
Ay ben de gördüm onu ,yarın tartı bildiriminde atsam mi dedim ama arada 40 kilo var inandirmamam ki siziNe güldüm gece gecebakın ramazanda millet ne kilolar vermiş
Azaldı ama 1 kisi bile virüslü oldugu surece salgın bitmeyecek. Ama insanlar virüs yokmuş gibi davranacak . Insanlar çalışmak zorunda haliyle..Nasıl olacak ben de bilmiyorum bu süreçTürkiye de vaka baya azaldı ama
Yok canım inanırız bizAy ben de gördüm onu ,yarın tartı bildiriminde atsam mi dedim ama arada 40 kilo var inandirmamam ki sizi
inşallah yağ gibi akar gider diyorum ozman senin icinValla tahin yedim bitki cayi ictim yarin 4 gozle bekliyorum bakalım
Hahahaha bu iyidiAy ben de gördüm onu ,yarın tartı bildiriminde atsam mi dedim ama arada 40 kilo var inandirmamam ki sizi
Bence obez değildin beslenme aliskanliginizla alakalı. Bide vücut el verisli. Gereksiz beslenme ile birleşince oluyor. Ben obez değildim normal dim. Ama aç gezerdim. İş hayatım hareketliydi. Evlendim. 8 kilo aldım neden Hareketsizlik ve sık yemek yemek. Doğum yaptım 92 den 74 de düştüm neden yemek yemeğe vaktim yoktu çok üzüldüm uykusuz kaldım. Sonra 6 aylık oldu bebis hooopp rahata erdim gene aldım 9 yıldır cebellesiyorum. Yemesek aslında almayız aslında obez değiliz canımhayırlı geceler kızlar.
ben biraz sıkıntılıyım. işte başladı. yoğun sayılmam pek. adapte olayım diye iyi davranıyorlar bana :)
yarın takım olarak güzel sonuçlar alırız inşallah
Eddaak canım. ben sonradan obez olmadım. hep obezdim. öyle yok yoksul değildik. yemek yemek beni mutlu ediyordu. evimizden kekler börekler eksik olmazdı. annem kiloluydu. zayıf olmanın önemini çok idrak edemedim. lisede spor filan yaptım. 69 un altını göremedim. hem koştum hem voleybol oynadım.
100 kg civarındaydım gelinlik giydiğimde. gençliğimde de hipotroidi vardı. gebelikten sonra daha kötü oldu. bu arada gebelikte 6 kg aldım. kimse hamile olduğumu anlamadı. diyetle 84 kg kadar düştüm. iş ev ortam değiştirdim. tekrar kilo aldım.
ikinci çocuğun durumundan kaynaklı gittim tüp mide oldum.. midemi kandırmanın yollarını buldum. yine kilo aldım. ve yine cebelleşiyorum. işte özeti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?