Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sayın menucum

Sahur 1 kase yayla çorbası
İftar mercimek köftesi bol domates salatalık marul ile ve çay

Su 2 litre
Spor yok bacağım kötü.
Ama oruçluyken. Ev temizliği muhteşem bir eksi getiri yor. En kısa zamanda yine yapicim

Su ramazanda tek üzüldüğüm misafir agirlayamamak ya aMa bu donemdede en son isticegim şey misafir ağırlamak. Zaman yanlis
Hiç aklımda yoktu birini çağırmak, Görümcem arayıp yarın size gelelim mi dedi, gelin dedim. Burası tedbiri baya gevşetti

hayırlı geceler kızlar.
ben biraz sıkıntılıyım. işte başladı. yoğun sayılmam pek. adapte olayım diye iyi davranıyorlar bana :)
yarın takım olarak güzel sonuçlar alırız inşallah
Eddaak canım. ben sonradan obez olmadım. hep obezdim. öyle yok yoksul değildik. yemek yemek beni mutlu ediyordu. evimizden kekler börekler eksik olmazdı. annem kiloluydu. zayıf olmanın önemini çok idrak edemedim. lisede spor filan yaptım. 69 un altını göremedim. hem koştum hem voleybol oynadım.
100 kg civarındaydım gelinlik giydiğimde. gençliğimde de hipotroidi vardı. gebelikten sonra daha kötü oldu. bu arada gebelikte 6 kg aldım. kimse hamile olduğumu anlamadı. diyetle 84 kg kadar düştüm. iş ev ortam değiştirdim. tekrar kilo aldım.
ikinci çocuğun durumundan kaynaklı gittim tüp mide oldum.. midemi kandırmanın yollarını buldum. yine kilo aldım. ve yine cebelleşiyorum. işte özeti bu

Arkadaşlar canım acayip peynirli tost çekiyor sahurun bitmesine 15 dk falan var en iyisi yatayım yoksa elimden bir kaza çıkacak gider ayak

Iyi geceler

Uzun zamandır kimse temizlik yapmıyordu
Bir Kadir Ezildi sözü ile günü kapatayım
Ben Kadir Ezildi Beni gören kirler sıraya dizildi
Bayılıyorum bu çocuğa yaaa
Haydin eyi geceler dostlar

Valla tahin yedim bitki cayi ictim yarin 4 gozle bekliyorum bakalım
inşallah yağ gibi akar gider diyorum ozman senin icin
Ay ben de gördüm onu ,yarın tartı bildiriminde atsam mi dedim ama arada 40 kilo var inandirmamam ki sizi
Hahahaha bu iyidi
Bence obez değildin beslenme aliskanliginizla alakalı. Bide vücut el verisli. Gereksiz beslenme ile birleşince oluyor. Ben obez değildim normal dim. Ama aç gezerdim. İş hayatım hareketliydi. Evlendim. 8 kilo aldım neden Hareketsizlik ve sık yemek yemek. Doğum yaptım 92 den 74 de düştüm neden yemek yemeğe vaktim yoktu çok üzüldüm uykusuz kaldım. Sonra 6 aylık oldu bebis hooopp rahata erdim gene aldım 9 yıldır cebellesiyorum. Yemesek aslında almayız aslında obez değiliz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…