Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende bu aralar karişik çereze sardim..toparlanmaliyim artik..
Moralsizlik olunca insan doğru dürüst diyete odaklanamiyo ...1 ci seviye oysaki ne güzel geçmişti..2.ci seviye dediğiniz gibi pek yaramadi bize...iyice bunaldik evde..benimkide iyice gergin bu aralar ikidebir birbirimizi yiyoruz..

Yinede yazayim menümü...

Sahur..☘
3 incir...
2 kaşik tahin
3 ceviz

Akşam..☘
Beyaz peynirli sahanda yumurta
3 sivri biber
2 avuc karişik çerez..
2 kaşik yoğurt

Spor 1 mil lesli...10 dakika bölgesel egzersiz
Zumba zorlayinca yine lesliye devam ettim..ramazandan sonra artik başkalarini denicem.oruçluyken hizli spor zorluyo

Karisik cerezin ne zarari var ki, kavrulmus mu ?

Valla bende olsa yerdim çerez. Çok pahalı fakat. ama su ara sadece temel ihtiyaçlarımızı alabiliyoruz. Durumumuz ona yetiyor. İş yok. Maaşın yüzde bilmem kaçını iş kur verdi. Isyerinde para yok sıfır. Kapandida. İnşallah haziranda açılır ama 2 ay gene kazanmaz orası. Rabbım yardımcımız olsun çok zor durumlar bunlar büyük sınavdayız maddi manevi.

Burda yine idare ediyoruz ..Allah Türkiyede yaşayanlarin yardimcisi olsun ..orda daha zor hayat

Yedim ama sor niye yedim
niye yedin di bakiim ayrıca bensiz yemişin en çok da buna bozuldum
Ona ithafen di zaten ya sanirim.1 gr un yesen bile bozulur asamasini gecmenin rahatligi var biraz
bizim oğlanı boşver onu aşalı çok oldu
haklısın canım. fiyatlar yüksek. ben aslında yeni almadım hiçbirini. sadece marketten kapalı çekirdek aldım o kadar. diğer çiğ kuruyemişlerin hepsini çokça kaç ay önce almıştım. serin ortamda duruyorlar. stoktan yiyorum yani. zaten bu pandemi döneminde bir sürü lüzumsuz harcama yaptık

Allahın izniyle hem ülkemiz hem dünya ekonomisi düzene girer inşallah

Canım benim Allah yardımcınız olsun, bol bereketli, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.

Burda yine idare ediyoruz ..Allah Türkiyede yaşayanlarin yardimcisi olsun ..orda daha zor hayat
evet canım zor gerçekten. Söyle olsaydı evimiz bize ait olsaydı makarnada yerim cocugumada yediririm sorun yok. Ay dedinmi geliyor. Kredisi elektrik su oyhhh. Allah büyük inancımız tam çok şükür. Dua ediyoruz.
Canım benim Allah yardımcınız olsun, bol bereketli, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.
Amin canm cümlemize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…