Şener şeni aklima getirdin şimdide...olur böyle ufak defek kazalarYedim ama sor niye yedim
Ona ithafen di zaten....
Şener şeni aklima getirdin şimdide...olur böyle ufak defek kazalar
Karisik cerezin ne zarari var ki, kavrulmus mu ?Bende bu aralar karişik çereze sardim..toparlanmaliyim artik..
Moralsizlik olunca insan doğru dürüst diyete odaklanamiyo ...1 ci seviye oysaki ne güzel geçmişti..2.ci seviye dediğiniz gibi pek yaramadi bize...iyice bunaldik evde..benimkide iyice gergin bu aralar ikidebir birbirimizi yiyoruz..
Yinede yazayim menümü...
Sahur..☘
3 incir...
2 kaşik tahin
3 ceviz
Akşam..☘
Beyaz peynirli sahanda yumurta
3 sivri biber
2 avuc karişik çerez..
2 kaşik yoğurt
Spor 1 mil lesli...10 dakika bölgesel egzersiz
Zumba zorlayinca yine lesliye devam ettim..ramazandan sonra artik başkalarini denicem.oruçluyken hizli spor zorluyo
Evet..yasak olanlarindan.. ☹Karisik cerezin ne zarari var ki, kavrulmus mu ?
Insan bi sarinca birakamiyo malesef, ciglerle doldur bosluguEvet..yasak olanlarindan.. ☹
Yumurtaylan karnim doymayinca ondan yedim...
Burda yine idare ediyoruz ..Allah Türkiyede yaşayanlarin yardimcisi olsun ..orda daha zor hayatValla bende olsa yerdim çerez. Çok pahalı fakat. ama su ara sadece temel ihtiyaçlarımızı alabiliyoruz. Durumumuz ona yetiyor. İş yok. Maaşın yüzde bilmem kaçını iş kur verdi. Isyerinde para yok sıfır. Kapandida. İnşallah haziranda açılır ama 2 ay gene kazanmaz orası. Rabbım yardımcımız olsun çok zor durumlar bunlar büyük sınavdayız maddi manevi.
niye yedin di bakiimYedim ama sor niye yedim
bizim oğlanı boşverOna ithafen di zatenya sanirim.1 gr un yesen bile bozulur asamasini gecmenin rahatligi var biraz
haklısın canım. fiyatlar yüksek. ben aslında yeni almadım hiçbirini. sadece marketten kapalı çekirdek aldım o kadar. diğer çiğ kuruyemişlerin hepsini çokça kaç ay önce almıştım. serin ortamda duruyorlar. stoktan yiyorum yani. zaten bu pandemi döneminde bir sürü lüzumsuz harcama yaptıkValla bende olsa yerdim çerez. Çok pahalı fakat. ama su ara sadece temel ihtiyaçlarımızı alabiliyoruz. Durumumuz ona yetiyor. İş yok. Maaşın yüzde bilmem kaçını iş kur verdi. Isyerinde para yok sıfır. Kapandida. İnşallah haziranda açılır ama 2 ay gene kazanmaz orası. Rabbım yardımcımız olsun çok zor durumlar bunlar büyük sınavdayız maddi manevi.
Canım benim Allah yardımcınız olsun, bol bereketli, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.Valla bende olsa yerdim çerez. Çok pahalı fakat. ama su ara sadece temel ihtiyaçlarımızı alabiliyoruz. Durumumuz ona yetiyor. İş yok. Maaşın yüzde bilmem kaçını iş kur verdi. Isyerinde para yok sıfır. Kapandida. İnşallah haziranda açılır ama 2 ay gene kazanmaz orası. Rabbım yardımcımız olsun çok zor durumlar bunlar büyük sınavdayız maddi manevi.
Bolca sabır diliyorum.Tek tek etiketleyemedim hepinizden Allah razı olsun
amin canım.Canım benim Allah yardımcınız olsun, bol bereketli, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.
nasılsın?Tek tek etiketleyemedim hepinizden Allah razı olsun
Ne bileyim bi tuhafımamin canım.
nasılsın?
İnşallah Allah razı olsunBolca sabır diliyorum.
Canım rabbim kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun.İnşallah Allah razı olsun
Ne bileyim bi tuhafım
Kötü bi şaka gibi
Annem kardeşim gitti yarın sabah ben gideceğim
O zaman anlayacağım sanırım
evet canım zor gerçekten. Söyle olsaydı evimiz bize ait olsaydı makarnada yerim cocugumada yediririm sorun yok. Ay dedinmi geliyor. Kredisi elektrik su oyhhh. Allah büyük inancımız tam çok şükür. Dua ediyoruz.Burda yine idare ediyoruz ..Allah Türkiyede yaşayanlarin yardimcisi olsun ..orda daha zor hayat
Amin canm cümlemize inşallah..Canım benim Allah yardımcınız olsun, bol bereketli, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?