Monicim ben pazartesi baslamayi düşünüyorum bugün kiz kardeşimin doğumu var hafta sonu hastanede olucaz güzel bir telâşımiz var ondan gelemedim dün dua edin sağ salim alıp gelelim bebisimiz görüşmek üzere
çok az şey yiyorsun, nasıl dayanıyosun hayret tebrik ederim.. ama sağlığını bozarsan diyeti de bırakmak zorunda kalırsın
Dün gece apanın yeni konuşmasını dinledim.
Sahuru artık bir hurmaya düşürün dedi.
Iftar içinse, önceden ne kadar yiyorsaniz birkaç kaşık azaltın, örneğin 15 kaşıksa 13 e düşürün dedi
Aynen bende katılıyorum. Bizde öyle yapıyoruz. Salonda eşim oturuyor ben küçük odada oturuyorum. Küçük TV var. Mutfakta da küçük TV var. Tabi herzaman değil. Yatioz kalkıoz iş zamanı iş bölümü yapioz oğlan 3 oda da Bi ona Bi bana Bi kendi odasına gidiyorBiz sık tartışmıyoruz yinede adamın yanında oturmaya fırsat bulamıyorum. Sizde farklı odalarda oturun
Aslında baktığında 20 saat oruç tutuyoruz artı 16 saat tutabilir misin öyle. Düşüntek öğüne hazırlıyor. 2 hafta var çünkü. aslında tek hurmayla da duruluyor ramazanda. ama biz yiyoruz. yaa ben ne yapacağım daha karar veremedim. KT yapmak istiyorum. o nedenle devam etmem gerek. ama 3 günlük oruçlardan çekiniyorum. yapabilir miyim diyeönümüzde tek öğün var. ardından 36 saatlik oruçlar. ardından 3 günlük oruçlar. of offff
PPsikolojk olarak yaparsın da nabız yönünü bilemedimtek öğüne hazırlıyor. 2 hafta var çünkü. aslında tek hurmayla da duruluyor ramazanda. ama biz yiyoruz. yaa ben ne yapacağım daha karar veremedim. KT yapmak istiyorum. o nedenle devam etmem gerek. ama 3 günlük oruçlardan çekiniyorum. yapabilir miyim diyeönümüzde tek öğün var. ardından 36 saatlik oruçlar. ardından 3 günlük oruçlar. of offff
PPsikolojk olarak yaparsın da nabız yönünü bilemedim
Günaydin hepimize....
Birazdan yine sporumu yapcam...ama spor öncesi kahve içmeyi özledim...akşamda olmuyo iftardan sonra..neyse ihmel etmicem artik sporumu bukadar dinlenme yeter...
Sessiz sedasız verdim valla bu sefer iyi oldu ne zamandır bir ileri bir geriydim.umarim haftaya 64 olurum artik neczamandir giremedim 64 rakaminirakamini gerçi regli olucam
Her ikinizi daha önce yenmiş olarak söylüyorum bu haftaya iyi hazırlanın ediyorum dahada bişey demiyorum bomba gibiyim yine bu haftaRakibimin biri beni korkuttu desem yalan olmazgezegenfeza dişli rakipsin birde bu hafta veremedin hafta ya iyi sonuç alırsın k
R reklam seninle daha öncede eşleştik bu hafta sayenizde iyi eksi görürüm inşallah
Şaka bir yana hepimize boll eksiler diliyorum yine 1.ci oluruz inşallah
Selamlar kızlar
Maşallah hepinize
İnşallah canım hepimiz verelim artık bizde mezuniyet görelimInşallah, hepimiz verelim azda olsa, bu hafta umudum var
Evet artık öyle yapıyorum bende artıkBiz sık tartışmıyoruz yinede adamın yanında oturmaya fırsat bulamıyorum. Sizde farklı odalarda oturun
Kız zaten dişli rakiplersiniz korkuyordum iyice korkuttun bak beni şimdi daha hırs yapıcam bu kez yenilgiyi kabul etmicem kolları sıvadı bak şimdiSessiz sedasız verdim valla bu sefer iyi oldu ne zamandır bir ileri bir geriydim.umarim haftaya 64 olurum artik neczamandir giremedim 64 rakaminirakamini gerçi regli olucam
Her ikinizi daha önce yenmiş olarak söylüyorum bu haftaya iyi hazırlanın ediyorum dahada bişey demiyorum bomba gibiyim yine bu hafta
Biraz saldım kendimi bugün.nasılsın?
Hayırdır kuzum ne olduBiraz saldım kendimi bugün.
İç dalgalanmalar yaşıyoruz evde.
Dr desteği almamız gerekecek gibi
Yeni bir durum yok. Ben işe başladığım için eşim biraz sarsıldı. Onun sarsılması tüm evi sarsıyor haliyleHayırdır kuzum ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?