Amin canım ya amin amin. Oğlan 1ci sınıfa baslicak nasıl olcak bilmem bu işlerniye yedin di bakiimayrıca bensiz yemişin en çok da buna bozuldum
bizim oğlanı boşveronu aşalı çok oldu
haklısın canım. fiyatlar yüksek. ben aslında yeni almadım hiçbirini. sadece marketten kapalı çekirdek aldım o kadar. diğer çiğ kuruyemişlerin hepsini çokça kaç ay önce almıştım. serin ortamda duruyorlar. stoktan yiyorum yani. zaten bu pandemi döneminde bir sürü lüzumsuz harcama yaptık
Allahın izniyle hem ülkemiz hem dünya ekonomisi düzene girer inşallah
Amin canım ya amin amin. Oğlan 1ci sınıfa baslicak nasıl olcak bilmem bu işler
Allah şifa versin canımDualarınıza talibim
Dayım kalp krizi geçirdi hayat mücadelesi veriyor sürekli kalbi duruyormuş
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine çocuklarına eşine bağışlasın inşallah
Tebrik ederim kızlar
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 673. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %0,777
2. (4.TAKIM) ==> % 0.7,52
3. (5.TAKIM) ==> % 0.714
BİREYSEL DERECELER
1. @Ceylansnn ===% 3 === 5. TAKIM
2. @Cagrihilal1 === % 2.27 === 5.TAKIM
3.YaKaMoZz-z === % 2.19 === 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@krtp86 === %-1.0,9=== 13. TAKIM
Ay içim cız etti
çok az şey yiyorsun, nasıl dayanıyosun hayret tebrik ederim.. ama sağlığını bozarsan diyeti de bırakmak zorunda kalırsınSahur yok
iftar kuru fasulye pilav ve soğan
Leslie 1 mile
Su 1.5 litre
Dualarınıza talibim
Dayım kalp krizi geçirdi hayat mücadelesi veriyor sürekli kalbi duruyormuş
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine çocuklarına eşine bağışlasın inşallah
Başınız sağ olsun , dört harf yazması söylemesi ne.kadar.kolay ama.yasamasi bir o kadar zor maalesef
haydın bakalım ben bu hafta delip geçeceğim.ortaligi inşallah keşke listede olabilsedimYENİ EŞLEŞME RAKİPLER
obezzto 88 & @Ya habibi5534 101,8
gezegenfeza 66,4 & R reklam 65,7 & Nergis 35 62,7
G Gonulbagi 69,4 &Natsume 69,7
@yst38 77,2 &Eddaak 76,3 & Lonely single girl 77,6
YaKaMoZz-z 58,0 & ortabahar 59,3
60kiloyum 80,8 & MuMu85 82,0
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
Rakibimin biri beni korkuttu desem yalan olmazYENİ EŞLEŞME RAKİPLER
obezzto 88 & @Ya habibi5534 101,8
gezegenfeza 66,4 & R reklam 65,7 & Nergis 35 62,7
G Gonulbagi 69,4 &Natsume 69,7
@yst38 77,2 &Eddaak 76,3 & Lonely single girl 77,6
YaKaMoZz-z 58,0 & ortabahar 59,3
60kiloyum 80,8 & MuMu85 82,0
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
Cokk zor gercekten Allah sabır versinNe bileyim bi tuhafım
Kötü bi şaka gibi
Annem kardeşim gitti yarın sabah ben gideceğim
O zaman anlayacağım sanırım
Allah sag selim kucağımıza almak nasip etsin Allah kurtarsın canımMonicim ben pazartesi baslamayi düşünüyorum bugün kiz kardeşimin doğumu var hafta sonu hastanede olucaz güzel bir telâşımiz var ondan gelemedim dün dua edin sağ salim alıp gelelim bebisimiz görüşmek üzere
Gercekten zor günler geçiyoruz ben kendim için degişen pek bi sıkıntı anlamadım cok şükür eşim emekli kiram yok ama gençler cok zor durumda tam maaş alamayanlar var kira dır kredidir Allah herkesin yardımcısı olsun geçecek inşallah bu günlerde Allah saglık versinevet canım zor gerçekten. Söyle olsaydı evimiz bize ait olsaydı makarnada yerim cocugumada yediririm sorun yok. Ay dedinmi geliyor. Kredisi elektrik su oyhhh. Allah büyük inancımız tam çok şükür. Dua ediyoruz.
Amin canm cümlemize inşallah..
Allah bir nefeste kurtarsınMonicim ben pazartesi baslamayi düşünüyorum bugün kiz kardeşimin doğumu var hafta sonu hastanede olucaz güzel bir telâşımiz var ondan gelemedim dün dua edin sağ salim alıp gelelim bebisimiz görüşmek üzere
Inşallah, hepimiz verelim azda olsa, bu hafta umudum varRakibimin biri beni korkuttu desem yalan olmazgezegenfeza dişli rakipsin birde bu hafta veremedin hafta ya iyi sonuç alırsın R reklam seninle daha öncede eşleştik bu hafta sayenizde iyi eksi görürüm inşallah
Şaka bir yana hepimize boll eksiler diliyorum yine 1.ci oluruz inşallah
Biz sık tartışmıyoruz yinede adamın yanında oturmaya fırsat bulamıyorum. Sizde farklı odalarda oturunEn kötüsü sürekli evde olup tartışmalar sıktı artık bugun ve yarın yine sokaga cıkma yasagı dayız yine bütün gün bir arada sabır sabır sabır hepimize artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?