Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin canım ya amin amin. Oğlan 1ci sınıfa baslicak nasıl olcak bilmem bu işler

Dualarınıza talibim
Dayım kalp krizi geçirdi hayat mücadelesi veriyor sürekli kalbi duruyormuş
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine çocuklarına eşine bağışlasın inşallah
Başınız sağ olsun , dört harf yazması söylemesi ne.kadar.kolay ama.yasamasi bir o kadar zor maalesef
haydın bakalım ben bu hafta delip geçeceğim.ortaligi inşallah keşke listede olabilsedim

Monicim ben pazartesi baslamayi düşünüyorum bugün kiz kardeşimin doğumu var hafta sonu hastanede olucaz güzel bir telâşımiz var ondan gelemedim dün dua edin sağ salim alıp gelelim bebisimiz görüşmek üzere

Son düzenleme:
Rakibimin biri beni korkuttu desem yalan olmaz gezegenfeza dişli rakipsin birde bu hafta veremedin hafta ya iyi sonuç alırsın R reklam seninle daha öncede eşleştik bu hafta sayenizde iyi eksi görürüm inşallah
Şaka bir yana hepimize boll eksiler diliyorum yine 1.ci oluruz inşallah

Allah sag selim kucağımıza almak nasip etsin Allah kurtarsın canım

Gercekten zor günler geçiyoruz ben kendim için degişen pek bi sıkıntı anlamadım cok şükür eşim emekli kiram yok ama gençler cok zor durumda tam maaş alamayanlar var kira dır kredidir Allah herkesin yardımcısı olsun geçecek inşallah bu günlerde Allah saglık versin

Allah bir nefeste kurtarsın

Inşallah, hepimiz verelim azda olsa, bu hafta umudum var

En kötüsü sürekli evde olup tartışmalar sıktı artık bugun ve yarın yine sokaga cıkma yasagı dayız yine bütün gün bir arada sabır sabır sabır hepimize artık
Biz sık tartışmıyoruz yinede adamın yanında oturmaya fırsat bulamıyorum. Sizde farklı odalarda oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…