Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eve şimdi geldim

Menüm
2 küçük tavuk bud ( mangal)
2 kanat ( mangal)
Bol salata

Su
1,5 olmuştur sayamadım

Spor
Yok
Alış verişe diye çıktık, kızıma uğradık, dünürüm çağırdı, oraya gittik, eşimin yeğenine gittik derken bu saat oldu.
1 kupa daha kahve içer yatarım

Benim en zayıf olduğum 52 kg. Atanana kadar hep bu kilodaydım. Lise olsun üni olsun okul yollarında her gün yürümek kilo almamı engelliyormuş diyorum şimdi. Ne bulursam yerdim çünkü hiç kilo derdim olmamıştı
Ybo’ya atandım okulun bahçesindeki lojmanda yaşamaya başladım. Hayatımdan hareket eksilince kilolar artmaya başladı. Her sene bir beden büyük kıyafet alıyordum 69 olana kadar kilo aldğmı farketmedim
Eşimle tanıştığımızda 69 kiloydum. Evlenirken 62ye düştüm. Hamileyken en son 78 ölçtüm sonra iki üç hafta memlekete gittik doğum için. Asıl kiloyu o sıralar almışımdır. Max 78 kabul ediyorum kiloyu.

Dünkü menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta

öğle
Semizotu yemeği (kızımdan kalanı yedim)

ara
Kısır (güya bunu da kızıma yapmıştım)

akşam (aslnda boş sayılır hiç aç değildim ama kızçemin yemsi için eşlik ediyormuş gibi yaptım)

Birkaç tatlı kaşığı patlıcan türlüsü

su: 2 bardak falan

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma. 63.3
Bu cuma..62.8
Eksi 900
Yüzde - 98
Dogrumudur acaba Yüzdem
Byy byyy 63 ler lütfen geri dönmemek görüşmemek üzere gidin gari

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma. 63.3
Bu cuma..62.8
Eksi 900
Yüzde - 98
Dogrumudur acaba Yüzdem
Byy byyy 63 ler lütfen geri dönmemek görüşmemek üzere gidin gari
%1,42 hesapladım ben
Tebrik ederim

Günaydın kızlar..herkese mutlu bir bildirim günü olsun inşallah..bu hafta bayramın verdiği esneklik ve spor yapamadığım için maalesef geçen haftaki kilonun altına inemedim Artık gelecek hafta inerim inşallah

Günaydın kızlar
2 aydır memleketteydim virüs çıkınca hemen annemin yanına gittim
İki gün önce evime döndüm İstanbul’da yaşıyorum
2 ay temizlenmeyen evin halinden dolayı buraya girme fırsatı bulamadım

Mezun olma vakti gelmiştir hanımlar
Cuma 57.3
Bu hafta 57

Günaydın kızlar
Harikasın cnm tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…