- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süpergeçen cuma 59.5
bugün 57.4
fark - 2,1
%3,52
ama geçen cuma artı 900 deydim yani asıl fark -1,2
moni gezegenfeza Gulhan1
Geçen hafta cumayla bu cuma farkını hesapla canımgeçen cuma 59.5
bugün 57.4
fark - 2,1
%3,52
ama geçen cuma artı 900 deydim yani asıl fark -1,2
moni gezegenfeza Gulhan1
Günaydın kızlar
Harikasın cnm tebrik ederim
Tebriklerr
Hadi gözün aydın olsun
kizlar hepinizi tebrik ederim bu hafta masallahimiz var gibi
YaKaMoZz-z seni de tebrik ederim darisi basima diyoruum
öyle yapmıştım ama çok yüksek çıktıGeçen hafta cumayla bu cuma farkını hesapla canım
800 gr az değil neden üzülüyorsunKızlar çok mutsuzum tartıya çıktım ve gördüklerim yine direncimi kırdı 2 haftadır.
68.2 den 67.4 e düşmüşüm 800 gr vermişim reglim yakın diye olmuştur inşAllah
çok üzücü neden veremiyorum ben kilo durdu kaldı ya.
2 haftayı geçen süreyle diyet yapıyorum ama bu açıkçası üzdü beni çünkü çok uğraşıyorum ama hareket edemediğim için mi nedir bi düşüp bi yükseliyorum800 gr az değil neden üzülüyorsun
2 haftayı geçen süreyle diyet yapıyorum ama bu açıkçası üzdü beni çünkü çok uğraşıyorum ama hareket edemediğim için mi nedir bi düşüp bi yükseliyorum
Süper o zamanöyle yapmıştım ama çok yüksek çıktı
Bence kan değerlerine baktır canımKızlar çok mutsuzum tartıya çıktım ve gördüklerim yine direncimi kırdı 2 haftadır.
1.58 canım.. çok rahatsız olmuyorum ben de artık aslında. ama eski kıyafetlerim sevdiğim elbiselerim olmadıkça da üzülüyorum.. eski fotoğraflara bakıp ne kadar güzelmişim o zaman demek de istemiyorum
bi de boyumdan dolayı bu kiloya rağmen fazlalıklarım belli oluyor göbeğim basenlerim kalçam var.. kollarım bilr kalın geliyor gözüme
Kızlar çok mutsuzum tartıya çıktım ve gördüklerim yine direncimi kırdı 2 haftadır.
Bu hafta gideceğim mutlakaBence kan değerlerine baktır canım
Insülin direncin olabilir, troid olabilir.
Sebebi bilirsen önlemini ona göre alırsın
2 buçuk haftadır ama canım 3 bile olmuş olabilir.benim boyum da 1.60 ben 58 kiloyla evlendim disardan fazlaliklarim belliydi biraz haklisin :)
bence iyi benden daha cok veriyosun
Bence fazla kafaya takiyorsun canim..@ortabahar arkadaşimizinda dediği gibi fazla kafaya takarsan gitmez yada yavaş ..gider rahat ol...ve haftada 500 gram gitse bile mutlu olman lazim sonuçta gidiyo...2 buçuk haftadır ama canım 3 bile olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?