- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Pantolonun düşük bel, ondan belin kalın duruyorİşte sorunum o olmayan belimle su popo olur mu enine büyümek bu işte. Görüntüye aldanmayın 46-48 giyiyorum
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım iyiyim şükür :) dün biraz ıslanmıştım ondan oldu galiba
En geç 19.30...bildirim yapiliyordu bildiğim kadariylaAyy çok teşekkür ederim :) normalde bu kadar kaçamak yapmayı sevmiyorum ama malum günler yaklaşıyor iştahımı kontrol etmek zor oluyor :) yarın kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız birde ben biraz geç uyanıyorum :)
Sendemi apa yapıyorsun?slm kizlar,
bugünki menüm
sabah yok ( apa 3.seviye , tek ögün )
aksam
kabak patlican biberden türlü
salata
2 kasik ygurt
2 3 ceviz
su 2 litre
10 dk eliptik ( zamanla artiririm insallah)
Var@gezegenfeza 3.seviyede bulgur var miydi ?
Teşekkür ederim kızlar :)Geçmiş olsun canım
Kiz kimle karistirdin beni deli misinSendemi apa yapıyorsun?
Şimdiye dek ne kadar verdin?
Teşekkür ederim can bn 3 e kadar bildirim yaparım umarım regl öncesi şişkinliğim başlamaz daha :) ama şu an vucudumda çok fazla olmasada hafiflik hissediyorum.En geç 19.30...bildirim yapiliyordu bildiğim kadariyla
Evlenirken 54 hamilelikte 98Kızlar bir soru sorabilir miyim hepinize bugüne kadar ulaştığımız en yüksek ve en düşük kiloyu yazalım mı?
Ben 158 cm boy 70 kg - 49 kg (lisede görmüştüm en son o kiloyu ahh ahh )
En yüksek 95(hamile iken) en düşük 64(2.bebişimden sonra sıkı diyetle inmiçtim)☺ boyum 163. En zayıf halim bile balık etliKızlar bir soru sorabilir miyim hepinize bugüne kadar ulaştığımız en yüksek ve en düşük kiloyu yazalım mı?
Ben 158 cm boy 70 kg - 49 kg (lisede görmüştüm en son o kiloyu ahh ahh )
Ben kolay bıraktımTatli bi girdi mi vücuda birakmiyor insanin pesini,basim.agridi benim de bütün gün
Yaaa bende evlenmeden önce yine balıktım da hafif balıktım düğün yaklaştıkça büyük balık oldum. Hepimiz sağlıkla hafifleriz inşAllah :) en kısa zamandaEn yüksek 95(hamile iken) en düşük 64(2.bebişimden sonra sıkı diyetle inmiçtim)☺ boyum 163. En zayıf halim bile balık etli64 ten zayıf oldummu illaki olmuşumdur ama evlenmeden önce tartı üstüne cıkmıslıhım yok herşey evlendikten sonra basladı anlayacagın bu arada evlenirken 66 kg idim
Boyun kaç canımEvlenirken 54 hamilelikte 98
Efser zannettimKiz kimle karistirdin beni deli misin
Gülüm geç te bildirebilirsin sen, zaten gerekirse telden ulaşabiliyorum sana o yüzden sorun yokmoni Yarın kaça kadar tartı bildirimi yapacağız.
Biraz artı var, bu saatte tartılırsam sabitleyemem gibi. Daha geç tartılmam gerek.
En yüksek 83,300Kızlar bir soru sorabilir miyim hepinize bugüne kadar ulaştığımız en yüksek ve en düşük kiloyu yazalım mı?
Ben 158 cm boy 70 kg - 49 kg (lisede görmüştüm en son o kiloyu ahh ahh ) kızlar dipnot kimseyi üzmek istemem yanlış anlaşılacak bir şey varsa lütfen es geçin mesajımı cahilliğime verin
Hoşgeldinnben geldim
moni kaptanım bu gün itibariyle 86•0 oldum önümüzdeki hafta 85 Sizile bıraktığım kiloya geri dönmüş olacağım artık aranıza dönmeye hazırım son 20 kiloyu sizinle birlikte vermeye hazırım
Merak ettim acaba hamileliklerimde kaç kiloymuşum.En yüksek 95(hamile iken) en düşük 64(2.bebişimden sonra sıkı diyetle inmiçtim)☺ boyum 163. En zayıf halim bile balık etli64 ten zayıf oldummu illaki olmuşumdur ama evlenmeden önce tartı üstüne cıkmıslıhım yok herşey evlendikten sonra basladı anlayacagın bu arada evlenirken 66 kg idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?