HarikaPazartesi kilom
101.2
Şimdiki kilom
99.4
Çok sevindim senin adina..2 rakamli sayilara kavuştun..ne mutlu sanaPazartesi kilom
101.2
Şimdiki kilom
99.4
Evet bayaği bi kaçamakli geçti bu haftan...istersen biraz spor yap.sonra bildir kilonu..spordan sonra farkediyor..ben mesela bugün spordan önce 56,0 kiloydum..spordan sonra 55,7 ...300 gram fark var..Kilo almışım haliyle bu kadar yemeye 66.50 kilom
Oyy gidiyormuşunGünaydın kızlar
2 aydır memleketteydim virüs çıkınca hemen annemin yanına gittim
İki gün önce evime döndüm İstanbul’da yaşıyorum
2 ay temizlenmeyen evin halinden dolayı buraya girme fırsatı bulamadım
Mezun olma vakti gelmiştir hanımlar
Cuma 57.3
Bu hafta 57
2 buçuk haftadır ama canım 3 bile olmuş olabilir.
süpersinnPazartesi kilom
101.2
Şimdiki kilom
99.4
iste sporun gucu harikasin. bende bi 10 kilodan sonra dr a gidip bana uygun neyse onu yapcamEvet bayaği bi kaçamakli geçti bu haftan...istersen biraz spor yap.sonra bildir kilonu..spordan sonra farkediyor..ben mesela bugün spordan önce 56,0 kiloydum..spordan sonra 55,7 ...300 gram fark var..
harikasiin
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Beden olarak küçük kıyafetlerim vardı onların içine girmek için heyecanlanırken şimdi onların içine de fazla girer oldum
Hiç biri olmuyor
An itibari ile kıyafetsiz kaldım
Hosgeldiniz
hoşbuldumHosgeldin
artık buralardayımbir gelip bir kayboluyorsun
Hoşbuldum kaptanımHoşgeldinn
hosgeldiinnhoşbuldum
artık buralardayım
Hoşbuldum kaptanım
bugünkü kilom 86•1
Herşey çok güzel olacak
Bende daha yeni elbiseler alamadìm...kilo vermek bi dert vermemek bi dert..Kilo veren herkesi tebrik ederim ❤
Beden olarak küçük kıyafetlerim vardı onların içine girmek için heyecanlanırken şimdi onların içine de fazla girer oldum
Hiç biri olmuyor
An itibari ile kıyafetsiz kaldım
Benide kaç gündür zorluyordu..sahurda mecbur incir hurma yedim..daha iyiyim bugün..pazartesi günden sonra telafi ederim artik..bu 3.seviye zorladi beni bayagi cok acim suan
sanırım hayatımda yer almayan tek şey siyasethosgeldiinn
anlayamadim siyasi mesaj mi verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?