Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

boyle dusunmene sevindim daha da hosgeldin o zamaaan

En büyük hayalim bir pantolonun üzerime bol olması ahh ahh :)
benim de en buyuk hayalim hedefim tam bir hayal

Bi iki gündür yenmemesi gereken her şeyi yedim kızlar 4 ayın sonunda tak etti canıma artık saldım gitti
Yarın neler yapmam gerektiği konusunda perihancım önerilerine açığım
ben de her diyetten sonra bi sure oyle oluyorum elimde olmuyor sonra bi miktar alip tekrar diyete basliyorum

Bi iki gündür yenmemesi gereken her şeyi yedim kızlar 4 ayın sonunda tak etti canıma artık saldım gitti
Yarın neler yapmam gerektiği konusunda perihancım önerilerine açığım
Mezun sonrasi zamanlar en tehlikeli zamsnlar canim..bir süre çok dikkat etmen lazim bünyen yeni düzene alişana kadar ...ama bikaç hafta sonra işin kolaylaşir..ve sporuda mutlaka ihmal etme.....yarin kahvaltin zengin olsun yeşillik sebze haşlanmiş yumurta peynir çiğ çerez.meyvede istersen ekle sonra tatli krizi olmamasi için...özelikle haşlanmiş yumurta çok tok tutuyo..ve bol sebze....akşsm yemeğinde sebze yemeği yiyebilirsin yaninda 1 kaze keten tohumlu baharatli yoğurt ile.(zerdeçal zencefil tarçin.). sumak pulbiberde olur..patates şimdilik yeme....eyerki tatli krizin tutarsa kuru incir ve hurmayi tarçinli tahine bandirarak ye..veya incir hurma arasina kaymak sür oda nefis oluyo...

Çok yorgun gibiyim üstümü çıkarıp yattım. Uyusam bı türlü uyumasam hiç bişey istemiyor canım.
Dün sürdüğüm bisiklet özel günün kapıda olması kabızlık bugün 75 bekliyordum 100 Gr kg kaybı mi olurmuş

Olsun canım, bak ben dayanamadım tartıldım az daha beklesem kesin eksi çıkacaktım.
Yarım lt su, 300 ml kahveden sonra tartıldım sadece 100 gr artmış.
Neyse artık Haftaya kalsın benimki
Sende azıcık dikkatli olsan iyi gider eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…