- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Benim içinde hayaldi merak etme gerçeğe dönüşüyorEn büyük hayalim bir pantolonun üzerime bol olması ahh ahh :)
sanırım hayatımda yer almayan tek şey siyaset
beni bilen bilir hayatımda yer alan herşeyin bir sloganı vardır. Diyet listelerime bile adlar Takarım
maksat süreci rahatlatıp güzel şeylere hepberaber ilerlemek
siyaseti diyete hiç karıştırmayalım
benim de en buyuk hayalim hedefim tam bir hayalEn büyük hayalim bir pantolonun üzerime bol olması ahh ahh :)
ben de her diyetten sonra bi sure oyle oluyorum elimde olmuyor sonra bi miktar alip tekrar diyete basliyorumBi iki gündür yenmemesi gereken her şeyi yedim kızlar 4 ayın sonunda tak etti canıma artık saldım gitti
Yarın neler yapmam gerektiği konusunda perihancım önerilerine açığım
Mezun sonrasi zamanlar en tehlikeli zamsnlar canim..bir süre çok dikkat etmen lazim bünyen yeni düzene alişana kadar ...ama bikaç hafta sonra işin kolaylaşir..ve sporuda mutlaka ihmal etme.....yarin kahvaltin zengin olsun yeşillik sebze haşlanmiş yumurta peynir çiğ çerez.meyvede istersen ekle sonra tatli krizi olmamasi için...özelikle haşlanmiş yumurta çok tok tutuyo..ve bol sebze....akşsm yemeğinde sebze yemeği yiyebilirsin yaninda 1 kaze keten tohumlu baharatli yoğurt ile.(zerdeçal zencefil tarçin.). sumak pulbiberde olur..patates şimdilik yeme....eyerki tatli krizin tutarsa kuru incir ve hurmayi tarçinli tahine bandirarak ye..veya incir hurma arasina kaymak sür oda nefis oluyo...Bi iki gündür yenmemesi gereken her şeyi yedim kızlar 4 ayın sonunda tak etti canıma artık saldım gitti
Yarın neler yapmam gerektiği konusunda perihancım önerilerine açığım
ben orucun son günlerini sahursuz tutum ama böyle zorlanmadim cay kahve banamsiin demiyor bu aksam saglam yiycem sanirimBenide kaç gündür zorluyordu..sahurda mecbur incir hurma yedim..daha iyiyim bugün..pazartesi günden sonra telafi ederim artik..
800 gram eksidesin yine güzel bir sonuç bence..listeye girecekmisin bugünMerhaba kızlar nasılsınız
Geçen hafta 90.5
Bu hafta 89.7
Bayramda baklavalari gommeseydim daha iyi olacakti ama genede şükür diyelim
Süper
Eridin aktınEvet bayaği bi kaçamakli geçti bu haftan...istersen biraz spor yap.sonra bildir kilonu..spordan sonra farkediyor..ben mesela bugün spordan önce 56,0 kiloydum..spordan sonra 55,7 ...300 gram fark var..
Bol eksi tartsın inşallahkizceleeer kendime tarti aldim evimdeki de bozuktu annemden dönerken evime götürcem bunu aldim
Techfit Tf-1064 Dijital Bambu Baskül Tartı - Gizli Ekran Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Techfit Tf-1064 Dijital Bambu Baskül Tartı - Gizli Ekran yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dün iyiydim, bugün bende acıktım.bu 3.seviye zorladi beni bayagi cok acim suan
Kaç tanesi bollaştı, 2 tane hâlâ içine giremediklerim var.En büyük hayalim bir pantolonun üzerime bol olması ahh ahh :)
SüperMerhaba kızlar nasılsınız
Geçen hafta 90.5
Bu hafta 89.7
Bayramda baklavalari gommeseydim daha iyi olacakti ama genede şükür diyelim
Olsun canım, bak ben dayanamadım tartıldım az daha beklesem kesin eksi çıkacaktım.Çok yorgun gibiyim üstümü çıkarıp yattım. Uyusam bı türlü uyumasam hiç bişey istemiyor canım.
Dün sürdüğüm bisiklet özel günün kapıda olması kabızlık bugün 75 bekliyordum 100 Gr kg kaybı mi olurmuş
listeye ekledim seni..hazirda olsun liste diye..Kaptanda onaylarsa tamamdir....kaptancım bu hafta sartlari yerine getirdiysem artık listeye girebilir miyim?
moni Gulhan1 gezegenfeza
Nerelerdesin canım pazar gününden beri uğramamışsın, bugün bildiirm de yapmadın.Herkese sevdikleriyle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?