EvetHoşgeldin divikilo alınmadan gelinmiyor zaten. Mezun olduğun kiloda olsan burada ne işin var de mi?
Evet
Utandım ama kilo aldım demeye
Hosbuldum obeztom
Yine fitsin hep fittin fit kal
Ben bi aralar kullanmiştim çok kötü tadi var acimsi bir tad birakiyor damakta.Hanımlar bişey sorcam. Stevia'yı duyan, bilen, kullanan var mı? Tatlı yapımında kullanıldığını ve şekerden %95 daha sağlıklı ve az kalorili olduğunu biliyorum ama nasıl, ne kadar kullanılır fikrim yok.
Yeşil çay, biberiye içiyorum aradaAbla hiç bitki çayı icmiyonmu
Daha ne istiyonO rahatsız olana kadar hiç bir iş yapmıyorum.En sonunda bakıyorum çekiyor süpürgeyi,bana sen arkamdan sil diyor.Valla iyi de süpürüyor.Korona döneminde evi hep eşim süpürdü.Olsun bu da yeter.
Hoşgeldin divicim ❤ kalıcı mısınIyi geceler
Ben geldim yine
Kilo aldimda geldim malesef
Sapik dolu heryerde canim şlmdi burda ifade edesim gelmiyor...bazen kiyamet kopsada kurtulsa masum insanlar çocuklar masum hayvanlar kötülerin şerinden diyorumHayırdır, ne yazıyordu
Yapay mı doğal mı bilmiyom kiHiç duymamakla beraber yapay olan hiçbir şeye inanmıyorum artik
Olmamiş canim..menum
ogle 1 lahmacun
aksam
3 yk pilav
15 patates kizartma
2 lt su
Nihayet geldim gezom.Dr Hanımın su böreği,z.yağlı sarma ve kestaneli truff siparişleri vardı.Çok şükür bugün teslim ettim artık biraz okuyum dedim.Bizim kızlar ne yapıyorlar diyetleri nasıl gidiyor bi bakem dedimAhanda aylın geliyor
Doğal tatlı bal ve meyveleri biliyorum ya, gerisi yapay gibi geliyorYapay mı doğal mı bilmiyom ki
Dün ve bugün bayağı kurabiye yaptımNihayet geldim gezom.Dr Hanımın su böreği,z.yağlı sarma ve kestaneli truff siparişleri vardı.Çok şükür bugün teslim ettim artık biraz okuyum dedim.Bizim kızlar ne yapıyorlar diyetleri nasıl gidiyor bi bakem dedim
Ohh miss ellerine sağlık canım.El yapımı kıymetli olmaz olur muDün ve bugün bayağı kurabiye yaptım
Yarın şehir dışına çıkacağım ya
Hepsini bi güzel paketledim 3 aileye
El yapımı olması benim için kıymetli
Bunu yapmak için son öğün kaç da yenmeli cnmYarın yine 36 saatlik açlık yapacağım inşallah
Oruç tutamayacağım, arada su içerim
İnsanlardan nefret eder oldum geçen yıl bizim mah. De 3 adet köpek vardı kimseye zararları yoktu besleyip bakıyorduk bir şahış bile demek istemiyorum zehirli yiyecek vermiş birini kurtardık 3 gün hastanede kaldı ama birini kaybettik o kadar üzüldüm ki bunlar insan olamaz böyle kişilerle yaşıyoruz yaaSapik dolu heryerde canim şlmdi burda ifade edesim gelmiyor...bazen kiyamet kopsada kurtulsa masum insanlar çocuklar masum hayvanlar kötülerin şerinden diyorum
Yapay tatlandirici..böyle tatlandiricilarin yerine ..kahverengi şeker..bal pekmez kullan daha sağlikli...zaten tadi berbat tavsiye etmemYapay mı doğal mı bilmiyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?