Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne haberi kroona ile mi ilgili

Onun is yapması için bir motivasyon bulmaya çalış bence belki sen de ona Bi konuda yardım etmeyi teklif edebilirsin olmadı döve döve
Yok canim ..köpekcağiza kötülük yapilmiş sonra tümör olmuş amrliyatdan sonra ölmüş...çok etkilendim bu durumdan .

Ne haberi kroona ile mi ilgili

Onun is yapması için bir motivasyon bulmaya çalış bence belki sen de ona Bi konuda yardım etmeyi teklif edebilirsin olmadı döve döve
:) İş yapmasın da canını iste verir

Yok canim ..köpekcağiza kötülük yapilmiş sonra tümör olmuş amrliyatdan sonra ölmüş...çok etkilendim bu durumdan .
Of kıyamam ya. Ben böyle insanlara aynı tür ceza verilmesi taraftarıyım ama maalesef kanunen sahipsiz hayvanlar can olarak değerlendirilmiyor halen. Allah ıslah etsin onları. Bugün hayvana saldıran yarın çoluğa çocuğa saldırıyor...

Selam arkadaşlarım. Yine uğrayamadım yaaama diet ve spor tam gaz

Dünkü menüm :
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Öğle: bir dolma biber, zeytinyağlı fasulye
Akşam: kısır, karpuz
Su:2,5 litre
Spor : çokca ev temizliği. Terden iki kere tişört değiştim

Bugünkü menüm:
Sabah:yarım poğaça, domates, salatalık, yeşil biber, peynir, zeytin
Öğle: tavuk sote,zeytinyağlı fasulye, bir dilim karpuz
Su:2,5 litre
Spor :11bin adım

Yalnız bu nasıl bir diet menüsü ben de çözemedim

İyi akşamlar arkadaşlar bu benim bugün beklediğim günüm gelmedi bugün olmasını bekliyordum iştahım geçer diye düşündüm Ama resmen kudurdum bugün canım tuz istiyor acı istiyor kaç tane acı biber yedim bugün bilmiyorum Az önce Salça ile biberi kavurup içinde yumurta koydum tuz koydum yedim ayyyyy tuz diye acı diye deliricemmm noldu bana
Umarım şu saatten itibaren duzelirim

Benimde çılgın diyet yaptığım dönemde tuz tüketmiyorum çok az yiyordum acayip tuz çekiyordu canım yoğurda tuz serpiyordum. Normal yedikleri çok mu tuzsuz bide sıcak hava habire su tuz kaybediyoruz

Benimde çılgın diyet yaptığım dönemde tuz tüketmiyorum çok az yiyordum acayip tuz çekiyordu canım yoğurda tuz serpiyordum. Normal yedikleri çok mu tuzsuz bide sıcak hava habire su tuz kaybediyoruz
Aslında yediklerim pek tuzsuz değil ana hava gerçekten çok sıcak ve bu akşam baya temizlik yaptım zaten istah patlamasi günümdeyim bir de uzun zamandır tükettiğim şu 1.5 lt yi geçmemişti bugün geçirdim amaaam dengem şaştı canım ya ne bileyim inşallah düzelirim offf temmuz geldi ya

Bizim ülkemizde insana değer verilmiyor ki kaldı ki hayvanlar ne söylesek boş

Regl olmaya yakın tatlı isteği bilirim de acı ve tuz isteğini inan ilk kez duyuyorum adanalılık falan var mı?

Temizlik yapınca bende 2 kat acıkıyorum bu sıcakta çekilmiyor valla

Bizim ülkemizde insana değer verilmiyor ki kaldı ki hayvanlar ne söylesek boş
Maalesef canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…