Yok canim ..köpekcağiza kötülük yapilmiş sonra tümör olmuş amrliyatdan sonra ölmüş...çok etkilendim bu durumdan .Ne haberi kroona ile mi ilgili
Onun is yapması için bir motivasyon bulmaya çalış bence belki sen de ona Bi konuda yardım etmeyi teklif edebilirsin olmadı döve döve
:) İş yapmasın da canını iste verirNe haberi kroona ile mi ilgili
Onun is yapması için bir motivasyon bulmaya çalış bence belki sen de ona Bi konuda yardım etmeyi teklif edebilirsin olmadı döve döve
Of kıyamam ya. Ben böyle insanlara aynı tür ceza verilmesi taraftarıyım ama maalesef kanunen sahipsiz hayvanlar can olarak değerlendirilmiyor halen. Allah ıslah etsin onları. Bugün hayvana saldıran yarın çoluğa çocuğa saldırıyor...Yok canim ..köpekcağiza kötülük yapilmiş sonra tümör olmuş amrliyatdan sonra ölmüş...çok etkilendim bu durumdan .
Disardan alışveriş VS gibi işleri ver belki onlar daha cazip gelebilir:) İş yapmasın da canını iste verir
Yalnız bu nasıl bir diet menüsü ben de çözemedimSelam arkadaşlarım. Yine uğrayamadım yaaama diet ve spor tam gaz
Dünkü menüm :
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Öğle: bir dolma biber, zeytinyağlı fasulye
Akşam: kısır, karpuz
Su:2,5 litre
Spor : çokca ev temizliği. Terden iki kere tişört değiştim
Bugünkü menüm:
Sabah:yarım poğaça, domates, salatalık, yeşil biber, peynir, zeytin
Öğle: tavuk sote,zeytinyağlı fasulye, bir dilim karpuz
Su:2,5 litre
Spor :11bin adım
A ya yasak domates ama 0 i bilmiyorumBu ara domates kuyusuna düştüm
Çok fazla yiyorum
Acaba kan grubuma uymuyormu
Yada az biraz ödem de olabilir
Benimde çılgın diyet yaptığım dönemde tuz tüketmiyorum çok az yiyordum acayip tuz çekiyordu canım yoğurda tuz serpiyordum. Normal yedikleri çok mu tuzsuz bide sıcak hava habire su tuz kaybediyoruzİyi akşamlar arkadaşlar bu benim bugün beklediğim günüm gelmedi bugün olmasını bekliyordum iştahım geçer diye düşündüm Ama resmen kudurdum bugün canım tuz istiyor acı istiyor kaç tane acı biber yedim bugün bilmiyorum Az önce Salça ile biberi kavurup içinde yumurta koydum tuz koydum yedim ayyyyy tuz diye acı diye deliricemmm noldu bana
Umarım şu saatten itibaren duzelirim
Ooo süpersingunaydin kizlaaarr tartida oyle bi rakam gordum ki soktayim kac kez tartildim ayni ben soookk cozutmazsam cumaya bomba gibi geliyorum inanamazsinizzz
Aslında yediklerim pek tuzsuz değil ana hava gerçekten çok sıcak ve bu akşam baya temizlik yaptım zaten istah patlamasi günümdeyimBenimde çılgın diyet yaptığım dönemde tuz tüketmiyorum çok az yiyordum acayip tuz çekiyordu canım yoğurda tuz serpiyordum. Normal yedikleri çok mu tuzsuz bide sıcak hava habire su tuz kaybediyoruz
Bizim ülkemizde insana değer verilmiyor ki kaldı ki hayvanlarOf kıyamam ya. Ben böyle insanlara aynı tür ceza verilmesi taraftarıyım ama maalesef kanunen sahipsiz hayvanlar can olarak değerlendirilmiyor halen. Allah ıslah etsin onları. Bugün hayvana saldıran yarın çoluğa çocuğa saldırıyor...
Regl olmaya yakın tatlı isteği bilirim de acı ve tuz isteğini inan ilk kez duyuyorumİyi akşamlar arkadaşlar bu benim bugün beklediğim günüm gelmedi bugün olmasını bekliyordum iştahım geçer diye düşündüm Ama resmen kudurdum bugün canım tuz istiyor acı istiyor kaç tane acı biber yedim bugün bilmiyorum Az önce Salça ile biberi kavurup içinde yumurta koydum tuz koydum yedim ayyyyy tuz diye acı diye deliricemmm noldu bana
Umarım şu saatten itibaren duzelirim
Aslında yediklerim pek tuzsuz değil ana hava gerçekten çok sıcak ve bu akşam baya temizlik yaptım zaten istah patlamasi günümdeyimbir de uzun zamandır tükettiğim şu 1.5 lt yi geçmemişti bugün geçirdim amaaam dengem şaştı canım ya ne bileyim inşallah düzelirim offf temmuz geldi ya
Maalesef canimBizim ülkemizde insana değer verilmiyor ki kaldı ki hayvanlarne söylesek boş
Regl olmaya yakın tatlı isteği bilirim de acı ve tuz isteğini inan ilk kez duyuyorumadanalılık falan var mı?
Allah yardımcınız olsun canımNasılsınız kızlar bu ara yine bi dalgalanma yaşıyorum.
Küçük ogluma bu sene okul düşüyor
Esimlede gerginiz
Yorgunum
Bazen beraber, bu ara evde domates çok o yüzden sadece domates, roka yiyorumGecen Bi yazı okudum salatalık ile domatesi bir tüketmeyin diye öyle bisey var mı sende
Ahahaha olur mu olur valla. Karadeniz insanı da sever acıyı ama bir iç/doğu Anadolu gibi değil tabiiyok karadenizliyim ama bazen derim acaba ben urfalı antepli falanı da hastane de mi karıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?