Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Sabah tartılayım dedim sanırsam pili bitmiş
Hee tabi tabi dediniz mi icinizden ama gerçekten bitmiş ve de uzun bir zaman pil takmayacağım o kadar moralim bozuluyor ki
Şöyle 3 hafta kadar sabit yazalım bana olur mu belki de dayanamayıp alırım bana belli de olmaz
Belki şu aptal tartının beni üzmesinden bir mueder kurtulurum bugün de olmadı regl sinirlerim bozuk biraz duygusalım inşallah akşama kadar olur da şu duygusallıktan kurtulurum
Iyi günler herkese

Valla o regl olmamanın muazzam baskısını en çok ben bilirim ki halen olmadım son üç hapım ama olacağım /olacaksın böyle düşün ve duygularına yenilme. Zaten bu kilolarımız hep bu duygusal iniş çıkışlarımızdan değil mi? Güçlü olmaya çalış ve sporuna devam et. Spor yapmak seni de mutlu ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bugün muhakkak spor yapmaya çalış ve yarın olmadı öbür gün tekrar tartıl. Sonuç kesinlikle farklı çıkacak emin ol

Toz olanını keto yaparken kullandım. Toz şekerle bire bir aynı ölçüde.
Stevia bitkisinden elde ediliyor tarlandırıcı farklı versiyonları (toz, sıvı vs) olduğu gibi bu bitkinin kendisini kullananları da duymuştum. Detayları araştırmak lazım tabi

O rahatsız olana kadar hiç bir iş yapmıyorum.En sonunda bakıyorum çekiyor süpürgeyi,bana sen arkamdan sil diyor.Valla iyi de süpürüyor.Korona döneminde evi hep eşim süpürdü.Olsun bu da yeter.
Bizimki böyle yetişmiş 1 yıl temizlemeyim görmez. Ki denedimde temizlememeyi hiç farketmiyor bile

Ben iki gündür kvlerdeyim, diyet falan yalan oldu. Pazar da bizimkilere gideceğiz yine bölünecek.
Bu hafta böyle olsun artık, ziyaretler bitince ailecek diyete başlayacağız tekrar
Gulhan1 pazartesiye kadar menü yazmasam olur mu?

Aynı durumu bende yaşadım obeztom.İlaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum.Dr ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde olucaksın demişti zaten.Panik yapma er yada geç illa ki olucaksın cnm

Bizimki böyle yetişmiş 1 yıl temizlemeyim görmez. Ki denedimde temizlememeyi hiç farketmiyor bile

O zaman ''Canıııım belim çok ağrıyor şu makineyi bi boşaltasan ''de mesela
İşin fena yanı ben bazen sayfayı açık unutuyorum.bir gün benimki okuyacak bu yazdıklarımı.o zaman ayvayı yedim...

Benimki ondan hallice babasının yolundan gitme peşinde öyle sinir oluyorum ki.
Maalesef insanları değiştiremiyoruz canım.Değiştirmeye çalıştıkça üzülen ve yıpranan hep bizler oluyoruz.Benim eşim de aynı pc başından kalkmaz.Her iş bana bakıyor.Ama artık bıraktım,inan artık kafam rahat ve daha mutluyum.Keşke sende yapabilsen.Ama hemen olmuyor işte,zaman istiyor

O pili çıkart elinde biraz ovala tekrar tak.Isıyla içindeki enerji tekrar açığa çıkıyor.Birkaç gün idare edebilirsin.

Tamam canim..muav olarak belirtirim seni listede

O zaman ''Canıııım belim çok ağrıyor şu makineyi bi boşaltasan ''de mesela
İşin fena yanı ben bazen sayfayı açık unutuyorum.bir gün benimki okuyacak bu yazdıklarımı.o zaman ayvayı yedim...
Bende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…