- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Valla o regl olmamanın muazzam baskısını en çok ben bilirim ki halen olmadım son üç hapımGünaydın
Sabah tartılayım dedim sanırsam pili bitmiş
Hee tabi tabi dediniz mi icinizdenama gerçekten bitmiş ve de uzun bir zaman pil takmayacağım o kadar moralim bozuluyor ki
Şöyle 3 hafta kadar sabit yazalım bana olur mu belki de dayanamayıp alırım bana belli de olmaz
Belki şu aptal tartının beni üzmesinden bir mueder kurtulurum bugün de olmadı regl sinirlerim bozuk biraz duygusalım inşallah akşama kadar olur da şu duygusallıktan kurtulurum
Iyi günler herkeseEki Görüntüle 2650439
Ahh ah bilgisayar başından kalkmaz ki :)Disardan alışveriş VS gibi işleri ver belki onlar daha cazip gelebilir
Benimki ondan halliceBenimki 30 senede tabağını mutfağa götürmeyi, kapının önüne hazirladigim çöpü atmayı öğrendi
Toz olanını keto yaparken kullandım. Toz şekerle bire bir aynı ölçüde.Hanımlar bişey sorcam. Stevia'yı duyan, bilen, kullanan var mı? Tatlı yapımında kullanıldığını ve şekerden %95 daha sağlıklı ve az kalorili olduğunu biliyorum ama nasıl, ne kadar kullanılır fikrim yok.
Bizimki böyle yetişmiş 1 yıl temizlemeyim görmez.O rahatsız olana kadar hiç bir iş yapmıyorum.En sonunda bakıyorum çekiyor süpürgeyi,bana sen arkamdan sil diyor.Valla iyi de süpürüyor.Korona döneminde evi hep eşim süpürdü.Olsun bu da yeter.
Aynı durumu bende yaşadım obeztom.İlaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum.Dr ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde olucaksın demişti zaten.Panik yapma er yada geç illa ki olucaksın cnmValla o regl olmamanın muazzam baskısını en çok ben bilirim ki halen olmadım son üç hapımama olacağım /olacaksın böyle düşün ve duygularına yenilme. Zaten bu kilolarımız hep bu duygusal iniş çıkışlarımızdan değil mi? Güçlü olmaya çalış ve sporuna devam et. Spor yapmak seni de mutlu ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bugün muhakkak spor yapmaya çalış ve yarın olmadı öbür gün tekrar tartıl. Sonuç kesinlikle farklı çıkacak emin ol
Bizimki böyle yetişmiş 1 yıl temizlemeyim görmez.Ki denedimde temizlememeyi hiç farketmiyor bile
Maalesef insanları değiştiremiyoruz canım.Değiştirmeye çalıştıkça üzülen ve yıpranan hep bizler oluyoruz.Benim eşim de aynı pc başından kalkmaz.Her iş bana bakıyor.Ama artık bıraktım,inan artık kafam rahat ve daha mutluyum.Keşke sende yapabilsen.Ama hemen olmuyor işte,zaman istiyorBenimki ondan hallicebabasının yolundan gitme peşinde öyle sinir oluyorum ki.
Günaydın canım,herkese günaydınGünaydın kızlarherkese mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah
Günaydın
Sabah tartılayım dedim sanırsam pili bitmiş
Hee tabi tabi dediniz mi icinizdenama gerçekten bitmiş ve de uzun bir zaman pil takmayacağım o kadar moralim bozuluyor ki
Şöyle 3 hafta kadar sabit yazalım bana olur mu belki de dayanamayıp alırım bana belli de olmaz
Belki şu aptal tartının beni üzmesinden bir mueder kurtulurum bugün de olmadı regl sinirlerim bozuk biraz duygusalım inşallah akşama kadar olur da şu duygusallıktan kurtulurum
Iyi günler herkeseEki Görüntüle 2650439
Gerçekten çok güzel fikir tşk ler tatlı cadıO pili çıkart elinde biraz ovala tekrar tak.Isıyla içindeki enerji tekrar açığa çıkıyor.Birkaç gün idare edebilirsin.
Iyi geceler
Ben geldim yine
Kilo aldimda geldim malesef
Ben hiç çıkmadım
Tamam canim..muav olarak belirtirim seni listedeBen iki gündür kvlerdeyim, diyet falan yalan oldu. Pazar da bizimkilere gideceğiz yine bölünecek.
Bu hafta böyle olsun artık, ziyaretler bitince ailecek diyete başlayacağız tekrar
Gulhan1 pazartesiye kadar menü yazmasam olur mu?
Sağol canım seninde günün mutlu olsun inşallah ❤Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Bende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.O zaman ''Canıııım belim çok ağrıyor şu makineyi bi boşaltasan ''de mesela
İşin fena yanı ben bazen sayfayı açık unutuyorum.bir gün benimki okuyacak bu yazdıklarımı.o zaman ayvayı yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?