- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Inşallah bugün yine başlarım spora bakalimNe güzel spor yapıyorsun sen yine toplarsın merak etme azim var sende
Uzun yazını sildin zannettimNeyi Canım
İnşallah canım inşallah ben filtre kahve mi içtim yürüyüşe gidiyorum hadi kalk bakem sende kaldır totoyuInşallah bugün yine başlarım spora bakalim
Yaaa sen de 15 yıl baktin ha ne güzel yüreğin varmışAllah ıslah etsin canım yaa şu fesatlıktan ne anlıyorlar Bi türlü çözemedim her ailede bir tane var heralde kıskananlar çatlasın demek ne demek sonuçta sende o ailenin bir ferdisin alıp veremediğin nedir
Hiç takma kuzum Allah senin hakkında iyi düşünene iyi versin kötü düşünene kötü versin de Allaha havale et
Ben yıllar öncesi kv dem bir beddua etmişti rahmetli eger kapından içeri adım atarsam en adi bilmem ne... Olayım dedi ben de beddua edecektim annem Allah a havale et kızım dedi ve öyle yaptım 4 ay sonra kadın felç oldu 15 yıl yattı evimde baktım ona ve o kadar hayır duasını aldım ki
Ayyy benimde çenem düştü neyse odur budur hep Allaha havale ettim herkesi ve karşılığını gördüm
7tıldır da eltim le sorun vardı küstük
Geçen gün geldi özür yalvar yakar helallik istiyor hepsi aynı bunların
KK9 görümcem ile 6 ay dönüşüm lü Baktık Allah bilsin dedim ne yapayım üstelik birde teyzem oluyor kendisi ama eşim benimde arkamda idi hiç ezdirtmedi beni ailesine karşı hep korudu sagolsun boşver arkamızdan helal olsun bak gelini onca olaya ragmen baktı dedirtti M allah dayanma gücü versin sen geç karşılarına sadece gülümseyerek seyret o yeter insan olanaYaaa sen de 15 yıl baktin ha ne güzel yüreğin varmışkötülük edene iyilik zordur
Dediğin gibi kesinlikle Allah a havale ettim insanın içi daha rahat oluyor çünkü güvendiğin yer sağlam ☘ çok şükür
Türk kahvesine pisirirken çay kaşığinin ucuyla atıyorum canım.Kahveyi içtikten sonra mutlaka 1 bardak şu içiyorum.Hem metabolizmayı hizlandiyormus hem de bağırsak tembelliğine iyi geliyor.
Bu arada kahve yı kahve fincanı değil nescafe fincanina yapıyorum.
İşi bilgisayar da tatlımçok gidip de fişini çektim. Bugünde tartıştık yine iş mevzusu yüzünden
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
İş yapmıyor diyeKilom geçen hafta 64.0
Bugun 63. 9 fark 100 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?