Dikkatini dağitacak videolara bak...mesela Akin saatcinin videolari..veya fityemek..güç ve fitnesde iyi ..annemler gideli 1 hafta olmak üzere ben hiç eski düzenime dönemiyorum bugünlerde yeme atakları yaşıyorum moralim çok bozuk. Hırsımı yemekten çıkarıyorum
vayy kaçak hoşgeldinIyi geceler
Ben geldim yine
Kilo aldimda geldim malesef
bi doktora görün sen yinede, muhtemelen spordan.Bugün sol göğsüm çok ağrıdı koltuk altim da agriyor muhtemelen dambil çalışmaktan oldu...kas gevşetici krem surdum
hoşgeldin
iyiyim hamdolsun, sen nasılsınHosbuldum kaptanım nasılsın
Geçmiş olsun canımBen de anlamadım sabahtan beri hersey ters gidiyor detox suyunu hazırlarken kaynar suyu dökerken surahi patladı Ki içine metal kaşık atmamam rağmen zor kaçtım bi kaç damlayla yanığı atlattım tuhaf Bi gün valla.
Tarçınlı kahve hiç içmedim nescsfe mi Türk kahvesine mi atiyrosun
Hoşgeldin canım
Allah ıslah etsin canım yaa şu fesatlıktan ne anlıyorlar Bi türlü çözemedim her ailede bir tane var heralde kıskananlar çatlasın demek ne demek sonuçta sende o ailenin bir ferdisin alıp veremediğin nedirMerhabaaaaa
Şu an daha iyiyim
O kabarık bunaltilarim iştahım duygusallıgim söndü çok şükür
Saat 4 gibi odaları topladım mutfağı topladım bulaşıklar falan
Ezan okundu o an balkona çıkıp güzel bir niyet ettim
Inşallah her şey daha güzel olacak
......
Kilo bildirimi yapmasam olur herhalde şimdi tartışa çıkıp hazır.moralim ruhu haliyetim falan düzelmişken bozmayayım sabit diyelim
Ama tabiki de artı yanı de
....
Eşim dedi ki akşam istersen bir hafta sonra gotureyim sizi memlekete sonra işler yogunlasirsa gidemeyiz falan
Yoook dedim bu halde(tombul) gidemem.ki o şıllıga afedersiniz dalga malzemesi.mi vereyim
Aah ah hesabımı Rabbime bıraktım o bilir bilir de yapar
Bir de benimle dalga geçiyor telefonda açık açık, kocam beni çok sevdiği için deli gibi kıskanıyorsun ( kocam dediği abim ) e napacaksın işte, beni bulutların üstünde sarmalıyor, olmayanlar çatlasın ahahhaahhah
Bu sözler unutulir mu hiç
Abim de yanında sönük hicbir şey demiyor hala beni gömüyorlar telefonda
Herkes kibir kustuğu yerden sınanır
Yüz defa dedim ki bizimkilere şunun yanında bizim hakkımızda konuşmayın
Daha doğrusu ben hamileydim ayrılacaktık.resmen kıyamet kopmuştu falan,ailesinin gazına gelmişti vs. annemle babam memleketten geldi falan
O zaman dedim ki, ona anlatmayiñ n bildiğiniz gibi biri değil o
..
Yok dediler o da ailemize girdi dışlama onu bilmemne
Dışlamıyorum ,sadece onu tanımıyorsunuz ileride önüme koyacak dedim
Işte 4 sene sonra koydu neymiş kocası çok severmiş de benimki çok sevmezmiş kiskananlar ,olmayanlar çatlasınmış
Şimdi Rabbim seni kocanla sınasın dicem ama kocası abim kıyamıyorum
Rabbim her şeyin hayırlısı i bilir yapar sonsuz güvenim ona
...ay sabah sabah çenem pardon parmaklarım acildi☺bunları neden anlattım ki ehehehe
Günaydın kizlar
Aynen bendeBu ne ya destan yazmışım, manas destanı halt etmişokumadan geçenler bir şey kaybetmediniz o an yazmışım
Anaaa sildin mi kızAynen bende
İnşallah canım bende öyle 5 kilom kaldı gitmiyor yaş arttıkça metabolizma sagolsun yerinden kıpırdamıyorHosbuldum teşekkür ederim
İnşallah 6-7 kilo verebilirim
Eskiden çok kolay kilo veriyordum artık zorlanıyorum
Ne güzel spor yapıyorsun sen yine toplarsın merak etme azim var sendeKizlar.iyi akşamlar
Bugün de olmadı muhtemelen yarın bekliyorum inşallah
Moral olarak bitik hissediyorum
Tartima dayanamadım bi çıkım dedim pff çalıştı çalışmasına da
Ne kilo ne spor ne bir şey
Gitmeyecek sanki bunlar gibi hissediyorum
Ben hiç.bu kadar kilolu.kalmadim 30 senelik ömrümde
Şimdi ne deseniz de gaza gelip spor yapacak moralim yok inşallah iki üç güne araniza döneceğim eski halimle
Canım sıkkın anlaşılacağıniz
40 gün kaldı memlekete gitmeye ben yine aynı
Neyse yarin kendime gelirim insallah
Neyi CanımAnaaa sildin mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?