Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

annemler gideli 1 hafta olmak üzere ben hiç eski düzenime dönemiyorum bugünlerde yeme atakları yaşıyorum moralim çok bozuk. Hırsımı yemekten çıkarıyorum
Dikkatini dağitacak videolara bak...mesela Akin saatcinin videolari..veya fityemek..güç ve fitnesde iyi ..

*** 10. TAKIM 679. ETAP ***

Ekrl (63,4///%)
gezegenfeza(61,5///%)
yst38(75,9///%)
reklam(67,1///% )Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı.
eddaak(75,0///%)
60kiloyum (81,4///% )
Mumu85(77,4///%)
Obezzto (85,5///% )
busefit (81,4///%)
ISILDURU(90,7///%)
Aylin42konya(90,0///% )Mezun üye geri döndü. Bk: 90 Bt: 12 Haziran H: 60

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(78,6)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020

Natsume (69,8) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
adacicegi(64,0)bt.17.05.20 bk.65,3 hk.54
bir garip dertli (66,2)
Fitimfitsinfit(83)
fahriyeaba(84/b)
bk.84 bt.01.06 hk.65
dunya cadisi(70,6)bk.73.1 bt.02.06 hk 60

listede unuttuğum var mı
sara_28(93,2)666. etapta 77,5 kg ile bildirimli sağlık sebebi ile izne ayrılan üye.
Ya habibi5534(97,5)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Divinity( /) 65,3 kg ile 591. etapta mezun olan üye. 12 ekim 2018
Nezesali (/ )661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.

İyi geceler

eve döndük ama düzen diye bir şey kalmadı. Yoldan gelir gelmez toplantıya gittim, yarın yine var sonra sınav görevi ve hemen ertesi memlekete gitme planımız var.
Bugün toplantıdan geldikten sonra kızçeyi uyuttum, kendim de uyuyakalmuşım öğle ve akşam yemeği arada kaynadı benim böylece. Aslında uyanınca canım şöyle domates soslu bir makarna istiyordu ama yarın tartı günü akşamı hafif atlatırsam belki artı çıkmam diye düşündüm

Kahvaltı (feci ki ne feci)
Yarım tahinli çörek
Tavada yumurta
Patates kızartması
Biraz da ekmek

Ara
1 kurabiye
Çay

akşam
12 tane çilek

ara
Yarım kase çekirdek
Yeşilçay

Böyle de saçma bir gündü işte.

Geçmiş olsun canım

Merhabaaaaa
Şu an daha iyiyim
O kabarık bunaltilarim iştahım duygusallıgim söndü çok şükür
Saat 4 gibi odaları topladım mutfağı topladım bulaşıklar falan
Ezan okundu o an balkona çıkıp güzel bir niyet ettim
Inşallah her şey daha güzel olacak
......
Kilo bildirimi yapmasam olur herhalde şimdi tartışa çıkıp hazır.moralim ruhu haliyetim falan düzelmişken bozmayayım sabit diyelim
Ama tabiki de artı yanı de
....
Eşim dedi ki akşam istersen bir hafta sonra gotureyim sizi memlekete sonra işler yogunlasirsa gidemeyiz falan
Yoook dedim bu halde(tombul) gidemem.ki o şıllıga afedersiniz dalga malzemesi.mi vereyim
Aah ah hesabımı Rabbime bıraktım o bilir bilir de yapar
Bir de benimle dalga geçiyor telefonda açık açık, kocam beni çok sevdiği için deli gibi kıskanıyorsun ( kocam dediği abim ) e napacaksın işte, beni bulutların üstünde sarmalıyor, olmayanlar çatlasın ahahhaahhah
Bu sözler unutulir mu hiç
Abim de yanında sönük hicbir şey demiyor hala beni gömüyorlar telefonda
Herkes kibir kustuğu yerden sınanır
Yüz defa dedim ki bizimkilere şunun yanında bizim hakkımızda konuşmayın
Daha doğrusu ben hamileydim ayrılacaktık.resmen kıyamet kopmuştu falan,ailesinin gazına gelmişti vs. annemle babam memleketten geldi falan
O zaman dedim ki, ona anlatmayiñ n bildiğiniz gibi biri değil o
..
Yok dediler o da ailemize girdi dışlama onu bilmemne

Dışlamıyorum ,sadece onu tanımıyorsunuz ileride önüme koyacak dedim
Işte 4 sene sonra koydu neymiş kocası çok severmiş de benimki çok sevmezmiş kiskananlar ,olmayanlar çatlasınmış
Şimdi Rabbim seni kocanla sınasın dicem ama kocası abim kıyamıyorum
Rabbim her şeyin hayırlısı i bilir yapar sonsuz güvenim ona
...ay sabah sabah çenem pardon parmaklarım acildi☺bunları neden anlattım ki ehehehe
Günaydın kizlar

Allah ıslah etsin canım yaa şu fesatlıktan ne anlıyorlar Bi türlü çözemedim her ailede bir tane var heralde kıskananlar çatlasın demek ne demek sonuçta sende o ailenin bir ferdisin alıp veremediğin nedir
Hiç takma kuzum Allah senin hakkında iyi düşünene iyi versin kötü düşünene kötü versin de Allaha havale et
Ben yıllar öncesi kv dem bir beddua etmişti rahmetli eger kapından içeri adım atarsam en adi bilmem ne... Olayım dedi ben de beddua edecektim annem Allah a havale et kızım dedi ve öyle yaptım 4 ay sonra kadın felç oldu 15 yıl yattı evimde baktım ona ve o kadar hayır duasını aldım ki

Ayyy benimde çenem düştü neyse odur budur hep Allaha havale ettim herkesi ve karşılığını gördüm
7tıldır da eltim le sorun vardı küstük
Geçen gün geldi özür yalvar yakar helallik istiyor hepsi aynı bunların

Hosbuldum teşekkür ederim
İnşallah 6-7 kilo verebilirim
Eskiden çok kolay kilo veriyordum artık zorlanıyorum
İnşallah canım bende öyle 5 kilom kaldı gitmiyor yaş arttıkça metabolizma sagolsun yerinden kıpırdamıyor
Ne güzel spor yapıyorsun sen yine toplarsın merak etme azim var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…