Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosbuldum teşekkür ederim
İnşallah 6-7 kilo verebilirim
Eskiden çok kolay kilo veriyordum artık zorlanıyorum

İyi akşamlar. Menümü yazayım hemen.

Sabah
Haşlanmış yumurta, kk peynir, yarım domates, 2 tane ceviz, 5 tane zeytin, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, 2 tutam nane, taze biberiye çayı.

Öğle yok.

Akşam
Et sote, meksikan fasulyeli salata.

Gün içinde 4 tane m&m yedim malesef
Gün içinde 4 kupa sade filtre kahve var bi de.

Su 3,5 lt
Spor yok. Adım 7500 10 dk bisiklet.

moni Gulhan1

Ben çok araştırdım bunu ketojenik diyette özellikle bunu tavsiye ediyorlar yalnız stevia sıvı olanı bulman lazım sadece carrefour da var ben de yeni alabildim. Karbonhidrat 0 katı formlarında dikkat edersin daha yüksek değerler. Stevia yi her yerde kullanabilirisn illa şekerli bisey yapacaksan. Aktara da baktım stevia bitki zaten doğal halinde Bi tatlılık var. Normal şeker yerine onu tüket daha iyi 4 5 damlası 1 küp şeker tadı veriyor

1 seneyi geçmiş kk ya girmeyeli çok değişmiş
Epey zorlandım giremedim
Hosgeldiniz

Menum
Dün çok aç kalmışım bugün doymak bilmedim
Sabah kepekli tost 2 yumurta 5 zeytin 1 kaşık pekmez
Öğlen yoğurt 5 findik 10 yer fıstığı tuzsuz 1 kek
Ara süt
Akşam kıymalı patlıcan domates 1 kaşık pure 1 dilim ekmek
Spor 5000 adim

Ahh ah bilgisayar başından kalkmaz ki :)
Bilgisayarı boz şaka Bi yana da güzelce konuşsan belki bir ümit anlar seni. Bi şekilde aranızda işleri paylaşın. Ama kızlarında dediği gibi aile önemli maalesef sonradan birini değiştirmek imkansız bıkmadan usanmadan kavga etmeden konuşabilirsin sadece. Başka diyecek Bi şey bulamıyorum

Hosbuldum

Bu gün hemen hemen herkeste bi tuhaflık var gibi.Ben de söylüyorum canım abur cubur çekiyor.Başlayalı bu gün 18.gün hiç kaçamak yapmadım yarın tartı günü olmasa neler yapacağım da...
Tarçınlı şekersiz kahve içtim şimdi.Biraz bastırdı.

Kizlar.iyi akşamlar
Bugün de olmadı muhtemelen yarın bekliyorum inşallah
Moral olarak bitik hissediyorum
Tartima dayanamadım bi çıkım dedim pff çalıştı çalışmasına da
Ne kilo ne spor ne bir şey
Gitmeyecek sanki bunlar gibi hissediyorum
Ben hiç.bu kadar kilolu.kalmadim 30 senelik ömrümde
Şimdi ne deseniz de gaza gelip spor yapacak moralim yok inşallah iki üç güne araniza döneceğim eski halimle
Canım sıkkın anlaşılacağıniz
40 gün kaldı memlekete gitmeye ben yine aynı
Neyse yarin kendime gelirim insallah

Ben de anlamadım sabahtan beri hersey ters gidiyor detox suyunu hazırlarken kaynar suyu dökerken surahi patladı Ki içine metal kaşık atmamam rağmen zor kaçtım bi kaç damlayla yanığı atlattım tuhaf Bi gün valla.
Tarçınlı kahve hiç içmedim nescsfe mi Türk kahvesine mi atiyrosun

Kuzum sen güzel spor yaptın ne güzel iki gün dinlenmiş say kendini devam edersin sonra

Okadarciktan birşey olmaz..yemedin say..sporunuda yapmişin..o minik kaçamak eriyip gitmiştir

Küçük, boyları varsa denemek için alayım madem.

Küçük, boyları varsa denemek için alayım madem.
Carrefour internet sitesinden stevia sıvı yaz direk çıkıyor kcuuk baya zaten. En azından ben tek boyunu bulabildim macroda falan da bulamadık. Henüz tatlı olarak bisey yapmadım tad olarak bisey diyemiyorum bugünkü detox suyuna bal yerine ondan damlattik çok anlamadım tadini

Türk kahvesine pisirirken çay kaşığinin ucuyla atıyorum canım.Kahveyi içtikten sonra mutlaka 1 bardak şu içiyorum.Hem metabolizmayı hizlandiyormus hem de bağırsak tembelliğine iyi geliyor.
Bu arada kahve yı kahve fincanı değil nescafe fincanina yapıyorum.

Son düzenleme:
İşi bilgisayar da tatlım çok gidip de fişini çektim. Bugünde tartıştık yine iş mevzusu yüzünden

annemler gideli 1 hafta olmak üzere ben hiç eski düzenime dönemiyorum bugünlerde yeme atakları yaşıyorum moralim çok bozuk. Hırsımı yemekten çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…