- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Çok geçmiş olsun tekrardan.Herkese çok teşekkür ederim sağolun.
dün öğlen birden kusmaya başladı6-7 defa kustu bulunduğumuz yerdeki doktora ulaşamadık biz de toparlanıp dDenizliye götürdük. Yolda su içmişti onları da kustı gidene kadar. Hastanede serum falan bağladılar birkaç saat kaldık, tahlil sonuçlarında hafif enfeksiyon çıkmış. Bir hafta damla kullanacak. Şimdi eve dönüyoruz
Herkese çok teşekkür ederim sağolun.
dün öğlen birden kusmaya başladı6-7 defa kustu bulunduğumuz yerdeki doktora ulaşamadık biz de toparlanıp dDenizliye götürdük. Yolda su içmişti onları da kustı gidene kadar. Hastanede serum falan bağladılar birkaç saat kaldık, tahlil sonuçlarında hafif enfeksiyon çıkmış. Bir hafta damla kullanacak. Şimdi eve dönüyoruz
Görüp göreceğiniz bu olsun canım, tekrar geçmiş olsunHerkese çok teşekkür ederim sağolun.
Dün akşamdan beri başımda hafif ağrı var, hâlâ yatıyorumKendime inanamiyorummm.15 dskika Lesli...15 dakika göbek egzersisi.15 dakika popo egzersisi yaptim..yine rahat edemedim....soğa yakin ilik suylan duş aldim spordan önce biraz kendime geldim...yarin dinlenme günüm zaten....oh be üzerimden ağir bir yük kalkti....
Geçmiş olsun canim .. benim baş ağrisi yok ama uykum var ve halsizlik...bitdahakisefere 3 günlük oruç tutarsam akşam iftar vakitlerinde 1 bardak su içeceğim..birde öyle denicem..Dün akşamdan beri başımda hafif ağrı var, hâlâ yatıyorum
Herkese çok teşekkür ederim sağolun.
Evet uykuma hayret ediyorum, gözlerim çok zor açılıyor ve anlayamadığım şekilde ödemim var.Geçmiş olsun canim .. benim baş ağrisi yok ama uykum var ve halsizlik...bitdahakisefere 3 günlük oruç tutarsam akşam iftar vakitlerinde 1 bardak su içeceğim..birde öyle denicem..
Ayni sorun bendede vardi...59,4 kilo ile başlamiştim...bugün 56,4 ..2 kilo gitmişEvet uykuma hayret ediyorum, gözlerim çok zor açılıyor ve anlayamadığım şekilde ödemim var.
Dün 62,200 le başladım, şimdi yine tartıldım 60,800 yani geçen haftaya aynı.
Ödem olmasa kesin eksi geleceğim
kilo bildirimin nerede? listedesin biliyorsun di mi.Çok geçmiş olsun tekrardan.
kilo bildirimin nerede? cumartesinden beri siteye giriş de yapmamışsın.Ben sabitim kaptanim. Bi kac gun evvel yazmistim regliyim sabit yazarsiniz diye. Hatirlatmayi unuttum
Ayyt bugünü perşembe sanıyodum ben moni çok özür dilerim.kilo bildirimin nerede? listedesin biliyorsun di mi.
Dün akşamdan beri başımda hafif ağrı var, hâlâ yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?