Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar hanimlar herkese guzel hafta sonlari🌻

Sabah
2haslanmis yumurta
Yarim avakado
1 kb kutusu kadar peynir 3 zeytin
Bikac dilim domates

Aksam
6 parca karisik tavuk mangalda
Yanina ezme ve salata

2 top profiterol 🐘

45 dk yuruyus 7500 uzerinde adim olmus.
Su az oldu icerim uyuyana kadar biraz
Yarim saatte egzersiz yapacagim simdi .

İyi akşamlar kızlar misaifirim vardı anca gelebildim
Bugünüde sıkıntısız atlattım çok şükür. Misafir için kurabiye yapmıştım tadına bakmak aklıma dahi gelmedi. Liste ile gözümde midemde okadar iyi doyuyorki 3.günüm bugün daha şeker isteğim hiç olmadı.inş hep böyle devam eder inş güzel kilo veririm.
Tek sıkıntı bugün spor yapamadım.

Kahvaltı öğününde tam doyarsam asla acıkmıyorum
aslında yumurtalı peynirli cevizli bir kahvaltı yaptım. ekmek de yemedim. ama son haftalarda benim öğünlerim bol karbonhidratlıydı ve çok da dağınık yedim. insülin in çık oldu. insülin-leptin dengesi bozulmuştur. şimdi topla toplayabilirsen :işsiz:
nutellayi gömdüm 😪😪😪
naptın kız :rapci::rapci::rapci: ben de 3 gündür tadelleye taktım. eskiden sevmezdim. şimdi nasıl canım istiyor anlatamam. normalini ve beyaz olanını çok seviyorum. ben normalde ülkerciyimdir. onun çikolataları benim için 1 numaradır ama şimdi onu bile gözüm görmüyor. tadelle de tadelle :KK70::KK70::KK70:
Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .
Allah yardımcınız olsun canım. güzel geçer inşallah :dua::KK200::nazar:

İyiakşamlar hanımlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik köz biber
Akşam
Fırında kıymalı patlıcan yemegi 1 tabak
Bol salata
1 dilim cavdar ekmegi
3.litre su
20 bin adım yürüyüş yapıldı
20.000 adım kaç dk ediyor :)

Bugün aşırı sinir oldum. Evimizin karşısında bi yürüyüş parkı var ortası çim ve çok yıllık agaçla kaplı ama bence oturmak için degil bu alan. Bir gittim akşamüstü yürüyüşe yazık insanlar zor spor yapıyor her yer çocuk yürüyüş parkurunda çekirdek çitleyerek gezenler mi dersiniz. Çimlere oturup semaver yakan mı ararsınız. Ben böyle bir şey görmedim o kadar kalabalıktı ki birde herkes dönmüş koşanları yürüyenleri çekirdek çitleyerek izliyor. Eve döneyim dedim. Sonra bu kadar geldim diye kaldım. Normalde yürürken maskemi arada bi indiriyorum tenha oluyor diye ama maskeyi indiremedim bile herkes iç içe ve çogu maskesiz hemde çok kalabalık. Bir saat yürüdüm temizlikçi abiler geldi. Söylene söylene temizlik yaptılar böyle iş mi olur diye. Eger oturulacak bir park olsa bank koyarlar degil mi.

Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .
Allah kolaylık versin benim kızkardeşimde sizin kızınız gibiydi çok zor inşAllah çok mutlu olacagı sonuçlar alır. Allah hayırlı ve güzel bir okul nasip etsin inşallah.

Bugün aşırı sinir oldum. Evimizin karşısında bi yürüyüş parkı var ortası çim ve çok yıllık agaçla kaplı ama bence oturmak için degil bu alan. Bir gittim akşamüstü yürüyüşe yazık insanlar zor spor yapıyor her yer çocuk yürüyüş parkurunda çekirdek çitleyerek gezenler mi dersiniz. Çimlere oturup semaver yakan mı ararsınız. Ben böyle bir şey görmedim o kadar kalabalıktı ki birde herkes dönmüş koşanları yürüyenleri çekirdek çitleyerek izliyor. Eve döneyim dedim. Sonra bu kadar geldim diye kaldım. Normalde yürürken maskemi arada bi indiriyorum tenha oluyor diye ama maskeyi indiremedim bile herkes iç içe ve çogu maskesiz hemde çok kalabalık. Bir saat yürüdüm temizlikçi abiler geldi. Söylene söylene temizlik yaptılar böyle iş mi olur diye. Eger oturulacak bir park olsa bank koyarlar degil mi.
Nedenir böyle densizlere bilmiyorum...istanbuldami kaliyorsun..ben her gittiğimde böyle manzaralarlan karşilaşiyorum...heryer çekirdek kabuklariyla dolu..piknik mangal alanlari çöp içinde.insan yaşadiği yeri nasil pisletiyr anlam veremiyorum..ondan sonra avrupaya özeniyorlar tertemiz diye....e pisletmeyin kendi memleketinizi sizinkide temiz olsun dimi

Back
X