Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay savascisi kılıçları olan uzun saclı tipler miydi 🤪 bi o kalmis aklimda dogru mu bilmem grimsi beyaz uzun sacli biri vardi sanki eheheh

lisede mavi siyah yapmistin benim gozum mavimsi yesil efso olmustu 😂

daha boyamadim boyayinca atayim tamam 😁 bugun zor gorunuyor esim gec gelcek bu bebeto beni birakmaz belki uyuyunca yaparim ya da yarin 😊

inan cok uzuldum cok meşakkatli bi surecten gecmissin. Allah sifa versin tekrar.

peki neden olmus bu kansizlik?? dr. lar ne diyor

vuuuu hosgeldiiinn :halay:

calisan herkesin Allah yardimcisi olsun. diyeti birakmadin dimi aman diyim haa sonra kolay verilmiyo 💕
Olabilir bak resim atayım 🤣
F8CD07F3-273D-4502-A3C8-23E485049A32.webp

Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .

Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .
Allah zihin açıklığı versin canım, sakin ol, onlar için hiç kolay deyil.
Allah yardımcıları olsun.
Inşallah başarır

İyi akşamlar kızlar sabah
Limonlu su 2 bardak
Kahvaltı
13.00
1 yumurta 1 tk yagda pişmiş
5 ince kıl biber tost makinesinde kızarttım
2yk lor peyniri
1 domates
1 salatalık
15.00
1 avuç fıstık 1 orta boy şeftali
Akşam 19.00
Yarım lahmacun ev yapımı bol salata
Eşimin zorlamasıyla 4 parmak kokoreç yedim ekmek arası 2 litre su az içtim bugün ve 1 saat hızlı tempoda yürüyüş :) iyi geceler kızlar

ay savascisi kılıçları olan uzun saclı tipler miydi 🤪 bi o kalmis aklimda dogru mu bilmem grimsi beyaz uzun sacli biri vardi sanki eheheh

lisede mavi siyah yapmistin benim gozum mavimsi yesil efso olmustu 😂

daha boyamadim boyayinca atayim tamam 😁 bugun zor gorunuyor esim gec gelcek bu bebeto beni birakmaz belki uyuyunca yaparim ya da yarin 😊

inan cok uzuldum cok meşakkatli bi surecten gecmissin. Allah sifa versin tekrar.

peki neden olmus bu kansizlik?? dr. lar ne diyor

vuuuu hosgeldiiinn :halay:

calisan herkesin Allah yardimcisi olsun. diyeti birakmadin dimi aman diyim haa sonra kolay verilmiyo 💕
Artidayim canım 😔👵👵👵

ben de saç fotosu isterim :KK200:

istekler cogaldi ben burdan paylasayim en iyisi becerebilirsem tabi 😁

amin canım saolasın. benim rahimde çok sayıda ve büyükçe miyomlar vardı. bir de kistim vardı. ameliyat oldum kurtuldum. çok şiddetli kanamalarım oluyordu. bu da tabi sürekli her ay her ay olunca kan kaybına neden oldu. açık ameliyatta da kan kaybı oluyor. yani anlayacağın bunlardan sebep bir türlü doğrulamadım. çok şükür şimdiki halime. ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. bakalım tahlil sonucu ne çıkacak. doktora gideyim de.

ay cok geçmiş olsun canım 🙏🏻

acikiyorum demissin bende cok acikiyorum malesef 🙄 midem buyuk ondandir diye umuyorum ins seker meker uzak olsun bizden

ahahah evet hatirladim bunlari 😂

Artidayim canım 😔👵👵👵

tamam hemen toparla iste burdan kopmazsan toparlarsin canim 👍🏻

Back
X