Süpersin maşallah koruma ya geçersin artık eridin valla tebriklerCuma 60,800
Bugün 59,600
Fark 1,200
20 günüm kaldı bu 20 günü iyi degerlendirmek istiyorum ama tek başıma zorlanıyorum26 olmak üzereyim kötü değildir metam akşamları yoğurt yulaf yiyeceğim ve sonra bol su planım böyle ve tabi sporla destek şart.. Bir kere inanirsam çok dirayetli oluyorum yemege ama o kafaya adapte olma süreci kolay değil
Bir de dış çekimi daha sonra yaptıracağım o zamana kadar da verirsem süper olur
Leslie cok faydali duzenli yapılınca ben de başlayacağım sanırım
evet en zoru zaten hazir olmak. bende 26 da evlenmistim simdi 31 oldum
bence sen 7 kilo verirsin rahat yeterki sporla destekle
evet sanslisin ama nikahta daha sismandin yorumlari gelecektir bizim millet şom ağızlıdir fark cok olmazsa senin icin yine iyi olur
Ne güzel söyledin inşallah veririm 7 kilo harika olur oturur ağlarım sevinçtenvalla bel boyun agrisindan yatamiyorum uykumu alamiyorum. belde 2 boyunda 4 fitik oldu cocuktan sonraboynum neyse ama belim cok rahatsiz ediyo. ayakta uzun sure durmam iyi degil fitiktan ötürü ama bi sekilde yürüyüşe baslamak zorundayim veremiyom kilo
Aylin maşallah cumadan bu yana 12 kilo vermişsinMutlu azimli bir haftamız olsun hanımlar.Kilom :
Cuma : 88
Bugün : 76.7
Fark : 1.3
Mutlu azimli bir haftamız olsun hanımlar.Kilom :
Ne güzel söyledin inşallah veririm 7 kilo harika olur oturur ağlarım sevinçten
Çocuk olunca dışarda yurumek bile annelere lüks zor valla annelik Allah sifa versin evde leslie de cok faydali ama gerçekten
Aylin maşallah cumadan bu yana 12 kilo vermişsinkusüratı hesaplamıyorum bile. Dünya rekoru kk da kırıldı şok şok şok
Yürümek fıtık için çok faydalı bir de yüzme tabii..fakat çocuk olunca işin rengi değişiyordün komsuya gittim bi cay icimlik durabildim. ben gelene kadar anne anne buse buse aglamis hic durmamis. babasi goruntulu gosterdi cocuk aglamaktan kipkirmizi kalk kalk diyo bana yavrumdayamadim kalktim geldim sariliyo bebisim. ben disarda spor falan yapamam cocuk babada bile durmuyo tek yol leslie
Yürümek fıtık için çok faydalı bir de yüzme tabii..fakat çocuk olunca işin rengi değişiyor
Sağol canımhosgeldin gel canim gelAllah mutlulugunu daim etsin insallah guzel heyecanlar bunlar
vay canina olem ben olem utanc icindeyim vay anam vay babam
harikasin gezocan
Kızlar ben tartılmadım, aklıma geldiğinde bir şeyler yemiştim ama eksideyim emin olun
3 haftada 5 kilo verebilirsin benceEvde aile arasında en yakınlarla bi kına yapicam sonrasi da nikah düğün yapmayacağız bizim de nasibimiz böyleymişkac kilo olmuşum duysan kızarsın 58 lere inmistim buralardaa 70 lere çıktım cok fena
Resim beklerim ona göreBir de dış çekimi daha sonra yaptıracağım o zamana kadar da verirsem süper olur
83 'le başladım 6 ayı yeni geçti 23 kilo verdim, şaka gibi.Süpersin maşallah koruma ya geçersin artık eridin valla tebrikler
Mesafeyi kısa tutup günde 2 sefer yürürsen seni zorlamaz belkivalla bel boyun agrisindan yatamiyorum uykumu alamiyorum. belde 2 boyunda 4 fitik oldu cocuktan sonraboynum neyse ama belim cok rahatsiz ediyo. ayakta uzun sure durmam iyi degil fitiktan ötürü ama bi sekilde yürüyüşe baslamak zorundayim veremiyom kilo
Mesafeyi kısa tutup günde 2 sefer yürürsen seni zorlamaz belki
Aylin, geç mi yattın, rüyanda oruç mu tuttunMutlu azimli bir haftamız olsun hanımlar.Kilom :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?