Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20 günüm kaldı bu 20 günü iyi degerlendirmek istiyorum ama tek başıma zorlanıyorum 😔 26 olmak üzereyim kötü değildir metam akşamları yoğurt yulaf yiyeceğim ve sonra bol su planım böyle ve tabi sporla destek şart.. Bir kere inanirsam çok dirayetli oluyorum yemege ama o kafaya adapte olma süreci kolay değil

evet en zoru zaten hazir olmak. bende 26 da evlenmistim simdi 31 oldum 🤦🏼‍♀️
bence sen 7 kilo verirsin rahat yeterki sporla destekle 👍🏻

Bir de dış çekimi daha sonra yaptıracağım o zamana kadar da verirsem süper olur 😊

evet sanslisin ama nikahta daha sismandin yorumlari gelecektir bizim millet şom ağızlıdir fark cok olmazsa senin icin yine iyi olur 😂

Leslie cok faydali duzenli yapılınca ben de başlayacağım sanırım

valla bel boyun agrisindan yatamiyorum uykumu alamiyorum. belde 2 boyunda 4 fitik oldu cocuktan sonra 🤦🏼‍♀️ boynum neyse ama belim cok rahatsiz ediyo. ayakta uzun sure durmam iyi degil fitiktan ötürü ama bi sekilde yürüyüşe baslamak zorundayim veremiyom kilo

evet en zoru zaten hazir olmak. bende 26 da evlenmistim simdi 31 oldum 🤦🏼‍♀️
bence sen 7 kilo verirsin rahat yeterki sporla destekle 👍🏻

evet sanslisin ama nikahta daha sismandin yorumlari gelecektir bizim millet şom ağızlıdir fark cok olmazsa senin icin yine iyi olur 😂
valla bel boyun agrisindan yatamiyorum uykumu alamiyorum. belde 2 boyunda 4 fitik oldu cocuktan sonra 🤦🏼‍♀️ boynum neyse ama belim cok rahatsiz ediyo. ayakta uzun sure durmam iyi degil fitiktan ötürü ama bi sekilde yürüyüşe baslamak zorundayim veremiyom kilo
Ne güzel söyledin inşallah veririm 7 kilo harika olur oturur ağlarım sevinçten 😅
Çocuk olunca dışarda yurumek bile annelere lüks zor valla annelik Allah sifa versin evde leslie de cok faydali ama gerçekten

Mutlu azimli bir haftamız olsun hanımlar.Kilom :
Cuma : 88
Bugün : 76.7
Fark : 1.3

harikasin canim. takim resmen cosmus boyle devam edersek bu hafta birinciyiz 👍🏻

Ne güzel söyledin inşallah veririm 7 kilo harika olur oturur ağlarım sevinçten 😅
Çocuk olunca dışarda yurumek bile annelere lüks zor valla annelik Allah sifa versin evde leslie de cok faydali ama gerçekten

cocuk olmadan gez toz tatil yapin herseyi yapin cocuktan oncesi ve sonrasi diye hayatim ikiye ayriliyo valla. cok sukur saglikli evladim var tadı bambaska ama bekarlik demeyeyim de cocuktan oncesi sultanlıkmis onu anladim 😁

verebilirsin tabiki 20 gun az degil 7 kilo uçuk bi rakam degil yaşın ve yapacagin sporu baz alirsak basarabilirsin hadi start!

ben de bugun leslie baslayacagim insallah ne zamandir dilimde bi baslayamadim 😐

dün komsuya gittim bi cay icimlik durabildim. ben gelene kadar anne anne buse buse aglamis hic durmamis. babasi goruntulu gosterdi cocuk aglamaktan kipkirmizi kalk kalk diyo bana yavrum 😔 dayamadim kalktim geldim sariliyo bebisim. ben disarda spor falan yapamam cocuk babada bile durmuyo tek yol leslie 🤦🏼‍♀️
Yürümek fıtık için çok faydalı bir de yüzme tabii..fakat çocuk olunca işin rengi değişiyor:(

Yürümek fıtık için çok faydalı bir de yüzme tabii..fakat çocuk olunca işin rengi değişiyor:KK43:

benim dr yuruyus sana uygun degil. dedi nedendirki acep bunu dediginde 76 kiloydum simdikinden azdim 🙄 ben leslie 1 mil ile baslayacagim bakalim bi agrim falan artmazsa arttiricam 2 mil yapsam yarim saat yürüyüş bana yeter. zayifladikca da fitiklara baski azalir 3 mil bile yapabilirim o zaman 🙏🏻

Evde aile arasında en yakınlarla bi kına yapicam sonrasi da nikah düğün yapmayacağız bizim de nasibimiz böyleymiş 😊 kac kilo olmuşum duysan kızarsın 58 lere inmistim buralardaa 70 lere çıktım cok fena 🤦‍♀️
3 haftada 5 kilo verebilirsin bence

Mesafeyi kısa tutup günde 2 sefer yürürsen seni zorlamaz belki

Back
X