- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Bu ilgi alakaya benimde ihtiyacım var11 aylık 1 ay sonra doğum günü parti var
Insallah
Biraz masaj yaptım iyi geldi gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilgi alakaya benimde ihtiyacım var11 aylık 1 ay sonra doğum günü parti var
Insallah
Biraz masaj yaptım iyi geldi gibi![]()

Aaaa ah ilgi alaka deme demeBu ilgi alakaya benimde ihtiyacım var![]()
Benimki seninkinden hallice canım biliyorum mevzuyu . Kaç saattir bilgisayar başında 4 saat fln oldu.Aaaa ah ilgi alaka deme deme
Kızlar biliyor konuyu sen de burada mıydın bilmiyorum da
Ay güldüm valla
Benim herif az biraz ilgisizdir de
Bugün iyi ayarladım evetbende 100 gr almistim ama dun cigkofte yemistim
bir somon gordum sanki
menun enfesto
Kahvaltı hiç istemedi canım bugün yaa ki en sevdiğim öğündürAkşam yemeği nefis olmuş..
Kahvsltida ylne yeşilik sebze eksik ama
Teşekkür ederim cnm inş bu sefer çok ümitliyim bu sefer olcak sankiAlah acil şifalar versin canim...inşallah çabuk düzelirsin...çok güzel bir rakam görmüşsün bu arada..tebrikler![]()
Teşekkürler cnm❤1600 'ün üzerine sabit kalmıştım regli öncesi olmasa belki dahada giderdi ama buda çok güzel çok mutlu oldum.
Oo süper haber
Öyle biseyler duydum da tam nasıl bilmiyorumHa ben ne için girdim foruma ne diye çıktım
Avrupa ülkelerinde oturanlara sormak istiyorum
Ab Türkiye ilişkileri diye bir dersim var da
Orada bur cümlede 21 yaşını doldurmamış oğlun aile üyesi sayılmasına dair karar vs
Ne yani 21 yaşından büyük erkek çocuklar aileden sayılmıyor mu ya da ne oluyor?
Önceden 18 di şimdi 21 mi olmuş hiç takip etmiyorum politikayi haberleri....yani biolojik olarak tabiki yine aile üyesi ama teorik olarak 18 yaşini dolduran bir çocuğa anne baba karişamiyor hatta bazi ebeveyinler artik yetişkinsin sana bakma mecburiyetimiz yok artik deyip kendi ayaklarinin üzerknde durmaya mecbur birakip aile evinden taşinmasini istiyorlar..Almanlarin aile ilişkileri biraz farkli..rahatlarina düşkün insanlar genel olärakHa ben ne için girdim foruma ne diye çıktım
Avrupa ülkelerinde oturanlara sormak istiyorum
Ab Türkiye ilişkileri diye bir dersim var da
Orada bur cümlede 21 yaşını doldurmamış oğlun aile üyesi sayılmasına dair karar vs
Ne yani 21 yaşından büyük erkek çocuklar aileden sayılmıyor mu ya da ne oluyor?
Güzel menü beğendimIyi geceler hanimlar yine unutmadan yazayim menumu
Sabah 2 yumurta ile kabakli omlet
4 parca karpuz
Ara 1 ceyrek simit
Aksam
4 kasik fasulye
1 kare dilim tepsi kebabi
1 közlenmis biber
4 5 kasik yogurtlu semizotu
Su heralde 2lt gecti bugun hava ne sicak oyle![]()
Günaydin canlm teşekkür ederimGünaydın 10.takım. Bugün herkese benden bir buket çiçek![]()
Hayırlı yaşları olsun canımGünaydin canlm teşekkür ederim
Bende sütlü filtre kahvemi içiyorum..insan bi biraktimi kendisini kolay kolsy toparlanamiyor...dünde sapa saçma beslendim ama yavaş yavaş eski düzenime dönmeye çalişiyorum....1 ay boyunca şekerden ekmek un mamülerinden uzak durmaya çalişacsğim..düzeni dengeyi en çok kötü etkileyen bunlar.....gerçi bu ay 2 doğum günleri var hem büyük oğlumun hem küçük kizimin doğum günü var ams dikkat edcem yinede inşallah
mor varsa ben alıyımGünaydın 10.takım. Bugün herkese benden bir buket çiçek![]()
Sağol canim...1 saatlik sporumu yaptim şimdi..bugün biraz daha sıkı tutacağimHayırlı yaşları olsun canım