Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

7 Cam sildim canım.
Valla tırstım tartılmadım.
Bu aralar iştahım çok açık.
Bugün dayanamayıp kahvaltı yaptım
Seninde mi çok camlı evin ben bugün bi halt yedim ama menü yazmadığım için yazmıcam yarın da sabahtan akşama yürücez 30 bin civarı adım atarım diye düşünüp ona güvendim

Aylin kayıp oldu
Benimde içimde bir sıkıntı bayramda aileme gidemeyeceğim sürekli rüyamda öldüklerini falan görüyorum. Eşimle de küsüm bugün midem bulanıyordu bastırsın diye bir sürü şey yedim hala bulanıyor . Of

Seninde mi çok camlı evin ben bugün bi halt yedim ama menü yazmadığım için yazmıcam yarın da sabahtan akşama yürücez 30 bin civarı adım atarım diye düşünüp ona güvendim
12 tane cam var evim yol üstü olduğu için çok çabuk kirleniyor, birde yağmur sağolsun, ben daha silerken çiselemeye başlamıştı

Ölü, diri haberdir derler, içini ferah tut canım, her rüyada gördüklerimiz gerçek olsaydı.
Esinlede bir an önce barışırsın umarım bayrama küs girmezsiniz. Mideni üşütmüş olabilirmisin?

Bayramın 31 Temmuz 2020 tarihine denk gelmesi nedeni ile 685. etap ile 686. etap birleştirilmiştir.
Birleşme nedeni ile 685. etapta bildirim yapılmayacaktır.
686. etapta ise üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;

- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek
- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek

Ölü, diri haberdir derler, içini ferah tut canım, her rüyada gördüklerimiz gerçek olsaydı.
Esinlede bir an önce barışırsın umarım bayrama küs girmezsiniz. Mideni üşütmüş olabilirmisin?
Regl zamanım yaklaşırken çok daha hassas oluyorum midem daha iyi teşekkür ederim ablam. Bayrama küs girmeyiz de gidip ne barışasım var ne konuşasım . Normalde içim sıkılırdı küs olunca

Küsler şu an eşimle anlatmıştım bi ara arkamdan konuşmuş eşimde bagırdı çagırdı. Suçunu da kabul etmedi. Sevmiyor beni . Anne babasından falan kıskanıyor .

aklimda kalmamis canim. kiskanc insanlardan Allah hepimizi korusun. sen de sevme bosver gerek yok

B busefit iki gündür magnum yemiyorum bak. Dikkatini çekmiştir umarım

ay harikasin bayram temizligine daldim gelemedim tebrikler devamini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…