• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nasıl bir kahve içtin bilmiyorum ama kahvenin cinsi (arabica ya da robusta ya da karışım olup olmadığı), yetiştiği ülkenin iklim şartları (bu çok önemli), kahve çekirdeğinin kavrulma türü (yumuşak, orta, sert), demleme süreleri ve demleme şekilleri (makina hatta makina çeşitleri, french press, sifon, dripper drop vs) içtiğin kahvenin lezzetini çok ama çok değiştirir :KK24:
Kahvede master yapmışsın fulyacım. Onlar nasıl ilginç bilgiler öyle.
Maşallah 👏👏👏

kesin fuların da vardır senin 🤔🤔

Sabah domates salatalik. Aci biber yumurta haslanmis. Kucuk peynir sekerli 1 bardak cay 2 dilim cavdar ekmegi roka

Oglen Yesil cay ve seftali
Aksam 5 gibi kemik kemirdim. Az et vardi. Haslamistim ole bi kemirdim. Yemek niyetine. Yemek. Yemek. Istemedim. 3 4 catalda karpuz.

Spor. Yürüyüş yaptik. Oglanla.
Su 1.5 litre

nasıl bir kahve içtin bilmiyorum ama kahvenin cinsi (arabica ya da robusta ya da karışım olup olmadığı), yetiştiği ülkenin iklim şartları (bu çok önemli), kahve çekirdeğinin kavrulma türü (yumuşak, orta, sert), demleme süreleri ve demleme şekilleri (makina hatta makina çeşitleri, french press, sifon, dripper drop vs) içtiğin kahvenin lezzetini çok ama çok değiştirir :KK24:

Valla o kadar ayrıntısını bilmiyorum canım bşr cafe de garson kız kahveyi yanımda süzüp ikram etti ve oranın en meşhur filtre kahvecisiymiş ama sevmemiştim bir defada a 101 den aldım onuda sevmedim ben nescafeyi tercih ediyorum dediğim gibi damak tadı ile alakalıdır Fulyacım

Evdeki minik cadıyla yapamıyorum spor. birkaç haftadır da eşim yıllık izindeydi, memlekete gittik gezdik derken ipin ucu kaçtı.

Rehavet 😣 diyet yaprken kilo alınca moralim bozuldu ara vereyim biraz metabolizmam şaşırsın dedim ama geri döneniyorum🤷🏻‍♀️

İnşallah toparlarız.
kaygılanıyorum artık, gece düşünüp duruyorum uyku öncesi😆

ara vermek bastan hata olmus cnm 😔 diyete ara vermek demek emegi çöpe atmakla ayni. kilo oyle kolay gerii geliyorki cunku. uzerine moralide bozuyo o kadar emek ver sonra geri al 🤦🏼‍♀️ ama daha yeni senin durumun kac kg aldin? hemen toparlayabilirsin sakin salma sakin yoksa eski kilondan da fazla olabilirsin 🙄🌺🌺🌺

Back
X