- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
Teşekkür ederimyapabileceğimiz bir şeyler olsa da yapabilsek ama her şey senin elinde..Birkaç güne toparlarsın inşallah
Ah ne kadar çok değişken var böyle. Ben filtre kahveyi seviyorum ama öyle bodoslama gidiyorumnasıl bir kahve içtin bilmiyorum ama kahvenin cinsi (arabica ya da robusta ya da karışım olup olmadığı), yetiştiği ülkenin iklim şartları (bu çok önemli), kahve çekirdeğinin kavrulma türü (yumuşak, orta, sert), demleme süreleri ve demleme şekilleri (makina hatta makina çeşitleri, french press, sifon, dripper drop vs) içtiğin kahvenin lezzetini çok ama çok değiştirir![]()
Kağıtla süzdürme daha hoş oluyor sanki
Ben diyet yaparken 70i geçince ara verdimara vermek bastan hata olmus cnmdiyete ara vermek demek emegi çöpe atmakla ayni. kilo oyle kolay gerii geliyorki cunku. uzerine moralide bozuyo o kadar emek ver sonra geri al
ama daha yeni senin durumun kac kg aldin? hemen toparlayabilirsin sakin salma sakin yoksa eski kilondan da fazla olabilirsin
![]()
300 gr falan aldım sadece bu sürede, şimdi tam zamanı diyorum metabolizma normale dönmüşken, yediğimi yakıyorken yürüyüşle birlikte tekrar başlamalı.
bu sabah alarm kurmuştum aslnda 7de yürüyüşe çıkacaktım. Gece kızçe uyandı, onun yanında uyumuş kalmışım ben de alarm da spor da yalan oldu. Umudum yarından