- 7 Mart 2011
- 7.390
- 8.066
- 398
- 36
Kaptancım 93 olsun hedef kilomYILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume (68,3 >>60 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 62)
moni (97,0 >> 84,9)
HLLAK (72,2 >>68 )
88prenses22 (101 >>95 )
obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
obesofobi (97,9 >>84,9)
@olvidos (74,7 >>66 )
Ozgurkus (71,7>>? )
@TopukluAyakkabi (? >>? )
65YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume (68,3 >>60 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 62)
moni (97,0 >> 84,9)
HLLAK (72,2 >>68 )
88prenses22 (101 >>95 )
obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
obesofobi (97,9 >>84,9)
@olvidos (74,7 >>66 )
Ozgurkus (71,7>>? )
@TopukluAyakkabi (? >>? )
birbuçuk saatte kanamanın durmaması normal değil bence çok fazlaysa doktorunu aramalısın diye düşünüyorum geçmiş olsun bende yarı gömülü yirmilik dişlerimin üç tanesini ameliyatla aldırdım biri duruyor üzerine buz kompresi uygularsan morarmayı önlersin bide bir hafta sadece çorba ya ekmek doğrayıp mama gibi yemiştim çay kaşığıyla sonrasında düzeliyor bir hafta sonrada dikiş aldırmıştım seninde dikişli ameliyatmı olduhic iyi degilim yarı gömülü 20 lik disimi cektirdim resmen yarim saatten fazla ugrastilar disin kökü kanca seklindeymisdr çıkınca gosterdi ondan gelmiyomus dedi. zaten dedim neyim normalkiii
kanama ne zaman durur bilmiyorum bilen var mi kizlar? 1.5 saate yaklasti çektireli daha durmadi. agri kesici aldim tabi ama agri da var biraz normalmiş
birbuçuk saatte kanamanın durmaması normal değil bence çok fazlaysa doktorunu aramalısın diye düşünüyorum geçmiş olsun bende yarı gömülü yirmilik dişlerimin üç tanesini ameliyatla aldırdım biri duruyor üzerine buz kompresi uygularsan morarmayı önlersin bide bir hafta sadece çorba ya ekmek doğrayıp mama gibi yemiştim çay kaşığıyla sonrasında düzeliyor bir hafta sonrada dikiş aldırmıştım seninde dikişli ameliyatmı oldu
hic iyi degilim yarı gömülü 20 lik disimi cektirdim resmen yarim saatten fazla ugrastilar disin kökü kanca seklindeymisdr çıkınca gosterdi ondan gelmiyomus dedi. zaten dedim neyim normalkiii
kanama ne zaman durur bilmiyorum bilen var mi kizlar? 1.5 saate yaklasti çektireli daha durmadi. agri kesici aldim tabi ama agri da var biraz normalmiş
çok geçmiş olsun busecim, ne çektin şu dişlerden ya huyok cnm dikisli olsa kanama olmazdi sanirim. babam normal diyo ama bilmiyorumki of. yanagim davul gibi sisti agrida bi tik artti. dr agrin cok olursa gel dedi.
canımcım içtiğin su miktarın ve yaptıysan eğer sporun var ise onları da eklersen iyi olur menüneMenüm
Kabak sote
1domates
2dilim peynir
Aksam->sahanda sucuklu 2yumurta
Peynir 3dilim
8zeytin
1dilim kek (1haftadır ilk kacamak)
tamam canım, cuma gününü unutma da , çok önemli biliyorsunBen sabah tartıya çıkamadım. Evden apar topar çıktım o telaşta unuttum
Bende bendeee iki gündür bakıyorum ne diyetisyenler var bee diyorummoni cnm kaptancım sen şu diyetisyenin ismini cismini bi yazıver bana bu hafta Son kez gidip diyetisyenimi bırakacağım çünkü.
Hoşgeldin sahalara baby cim bende yarın oruç tutacağım inş.
Akşamdan hazırlanacağım onatamam canım, cuma gününü unutma da , çok önemli biliyorsun
yanında bitki çayı da içebilirsin. ya da ayranAkşam yemeğimi erkenden yedim bugün eğer çok acıkırsam ikindi yapmadığım ara öğünün birazını tırtıklarım
Sporum yok su 2,5litre .canımcım içtiğin su miktarın ve yaptıysan eğer sporun var ise onları da eklersen iyi olur menüne
şu an tartılma imkanın var ise eğer bugünün tarihi ve kullanıcı adının yazılı olduğu bir kağıt ile birlikte tartı kilo paylaşımı yapabilir misin. kayıt altına almak için gerekli, listeye girerken lazım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?