çok geçmiş olsun busecim, ne çektin şu dişlerden ya hu
bitmiş gitmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
çok geçmiş olsun busecim❤
Test sonucu negatif, ama hem arkadaşında hem nişanlımda belirtiler var
Bende çok sıkıntı çektim dişlerden Allah yardımcın olsun. Insallah çabuk iyileşir.yanagim davul oldu geriye 3 dolgu kaldi kurtuluyorum insallah zaten bu cekilen disim kendine gelene kadar gitmiycem daha acil degiller
senin menüleri özlemişimsabah yumurta, peynir, zeytin, domates, köz kapya biber, salatalık, 1 brezilya cevizi+1 ceviz+7 çiğ badem, 2 bulgur patlağı
öğlen 4 yk pilav üstü et döner, küçük ayran, 2 tulumba tatlısı
ara kahveyle 2 kare bitter
akşam 3 yk erişte, arnavut ciğer, soğan salatası, 1 avuç çekirdek
ara dukan bira
saydın mı kız patateslerimenum
sabah
1 kir pidesi kucuk
aksam üstü
5 kofte
20 patates kizartmasi
1.5 lt su anca
Aa gecmis olsun ne oldu atlamisim galiba ama iyi bak kendine minnoşumsag olun canlarim
Pozitif dusunmeye calis canim. Moral bozarak bagisikligini etkilememeye calis her sey iyu olacak insallahTest sonucu negatif, ama hem arkadaşında hem nişanlımda belirtiler vargrip belki de bilmiyoruz
Tam moda girmiştim bu çok kötü oldu ya. Ben de napayım bilmiyorum dışarda bir sürü işim var aslında ama riske atıp çıkamıyorum. Test olayım desem test olurken kapmaktan korkuyorum.
kara kara düşünüyorum gerçekten. Tam da moda girmişken oldu bunlar ona da canım sıkkın.
bu hafta sayılmaz benim herhalde doğru düzgün uğrayamadım paylaşamadım menü de ama normalde çok istikrarlı şekilde paylaşım yapardım
sara_28 saracim bende yumusak beslenmeye calisiyorum bi de ödüm kopuyo ya içine bi sey kacarsa naparim diye o tarafla hic yemiyorum tabi
delik kapansa bari bi an önce
Test sonucu negatif, ama hem arkadaşında hem nişanlımda belirtiler vargrip belki de bilmiyoruz
Tam moda girmiştim bu çok kötü oldu ya. Ben de napayım bilmiyorum dışarda bir sürü işim var aslında ama riske atıp çıkamıyorum. Test olayım desem test olurken kapmaktan korkuyorum.
kara kara düşünüyorum gerçekten. Tam da moda girmişken oldu bunlar ona da canım sıkkın.
bu hafta sayılmaz benim herhalde doğru düzgün uğrayamadım paylaşamadım menü de ama normalde çok istikrarlı şekilde paylaşım yapardım
Çok geçmiş olsun canım moralini bozma ama baktınız belirtiler var iki üç hün sonra testi yenileyin erken teşhis her zaman önemlidir bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?