aa inan ki uyumamıştım ama
çalışıyor musun? Biber dolması yiyebilirsin kiŞimdiden akşama ne yesem diye düşünüyorum eve biber dolması yaptım
Çalışıyorum canım ama pirinç yaaaaçalışıyor musun? Biber dolması yiyebilirsin ki
haydaaaNoluyo arkadaşlar yoksa dahili ve harici takımlar ayağımızı kaydırmak için aramıza ajan mı yolladılar
sirke sarımsaklı tuzlamanın hastasıyım
İstiyorum canım neden sordunsara_28 sen bebek mi bekliyorsun yoksa istiyormusun
mesajından dolayı sordum merak sadece umarım yanlış birşey dememişsindir.İstiyorum canım neden sordun
listeye hiç takılmayın bence. O sadece sembolik bir şeyBiz listeye şimdi 2 hafta sonra mı gircez eskiden öyleydiColorayzn ın başının etini yemiştim al beni listeye diye hatırlıyor musun gııızzz
hiçbir şey yememişsin canım yaagünaydın kızlar. dün eve çok geç gittim. sabah bir şey yemedim, öğlen yayla çorbası ve ayran içtim akşam da karabuğday yedim latte içtim. 2 litre su içtim. 10000 adım attım. tartıya pil alamadım henüz tartılamadım.
değişmem
haticem çok çok geçmiş olsun canım, daha iyi olmana sevindim.Öksürük kaldı fulya iyiyim şükür.
Doğru hatırlıyorsun. Daha iyiyim. Gözüm açıldı biraz
Sağol canım daha iyiyim. Bugün 15. Gün. Testte pozitif çıkınca iş yeri rapor al gelme dedi
İyiyim Abla. Kendime geldim de halsizlik var. Haliyle
cuma akşamı yap benceLahana sarmasına bayılırım benimde canım istiyor yarın yapsam mı acaba
Sanada afiyet olsun kilo yapar diye beynine telkin yollama yedin gitti şifa niyetine olsun de bırak çünkü kilo yapar diye korkarak yediğin şeyler daha çok kilo yapıyor tabi bu demek değilki korkmadan herşeyi yiyip kilo almayalım sadece arada kaçırdığımız şeyleri kafaya takıp beyni kilo konusunda uyandırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?