- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Hmmmm işkembbeeee bayırılımSlm kizlar bende bugün yazlık kisliklari ayırdım ama bitmedi benimkiler kaldı onlarida yarın yapicam ins. Bugünde orucluydum ama oruç bana iyi gelmedi malesef kilom cuma günü ile ay i inmiyor tartı. Akşama iftara yakın iniyor tabi ama ona inanmıyorum öğlen iyice midem bosalinca tartiliyorum. Bakalım cumaya biraz gider ins.
Sahur
1 yumurta
2 diilim TB ekmeği
Domates
Az peynir
7 zeytin
Akşam
2 kepçe işkembe çorbası
1 dilim tb ekmeği
2 orta boy çiçek brokoli haşlaması yoğurt ile
Ara
Yarım elma
Olsun canım en azından telafi etmeye çalışmışsın.Arada bir olabilir yeter ki devamlı olmasınLahanaya tövbe edecegim artıkspor yapamayan ben squat bile yaptım :)
Bende bayılırım markette görünce aldım hemen ama oruçluyken tadına bakamadigim için pek güzel olmadı pismemisti etleri acliktan biraz çiğ çiğ yemiş bulundum sonra güzelce tekrar kaynattim yarın devamını güzel içerim ins.Hmmmm işkembbeeee bayırılım
Hazır pişmiş almadın mıBende bayılırım markette görünce aldım hemen ama oruçluyken tadına bakamadigim için pek güzel olmadı pismemisti etleri acliktan biraz çiğ çiğ yemiş bulundum sonra güzelce tekrar kaynattim yarın devamını güzel içerim ins.
İnsallah yaramaz .hiçbirimize vitamin olsun yağ olmasın :)Afiyet olsun yaramasin cnm ama benim korkulu ruyamdir hem lahana hem normal sarma bana çok yarıyor malesef ins sana çok yaramaz
Olmayacak insallah sizin emeklerinizi ziyan etmiş gibi olacagımı düşündüm ve kul hakkına girecegimi farkettim.Olsun canım en azından telafi etmeye çalışmışsın.Arada bir olabilir yeter ki devamlı olmasın
İşte bu harikasınsagol canım.tamam bitti gitti .bu haftanın geri kalan günlerinde dengeli beslenip insallah eksi cıkacagım
Yok kız böyle dediğimize bakma ideal kiloya gelene kadar böyle şeyler cııııız tamam mıNereye düştük gıızzz demeyin öyle ya
ahahahahhhh gece gece kahkaha attım yaaNereye düştük gıızzz demeyin öyle ya
oh oh ohh maaşallah. Mahalle baskısında takımımızın ve kaptanın eline kimse su dökemezLahanaya tövbe edecegim artıkspor yapamayan ben squat bile yaptım :)
haydaaaHmmmm işkembbeeee bayırılım
Pismisi satiliyormuki hiç görmedimHazır pişmiş almadın mı
İşkembe diyet bozarmi ki ya protein sonuçtahaydaaaNoluyo arkadaşlar yoksa dahili ve harici takımlar ayağımızı kaydırmak için aramıza ajan mı yolladılar
sirke sarımsaklı tuzlamanın hastasıyım
hoşgeldiiinn❤Selam iyi geceler hanımlar yeni gördüm bildirimi
Ben 29 yaşında 7 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. 69.1 ile başladım biraz bocalama dönemi yaşıyorum63.4 çıktım sabah tartıda düzenime tekrar dönmek için buraya üye olmaya karar verdim
sırf yağ. Sadece diyet bozmakla kalmaz damar da tıkar. Sık sık tüketmemekte fayda varİşkembe diyet bozarmi ki ya protein sonuçta
Kasaplar da var yani haşlanmış dondurulmuş olarak bimde a101 de de var fakat güzel değillerPismisi satiliyormuki hiç görmedim
O nasıl birşey sirke sarımsaklı tuzlamahaydaaaNoluyo arkadaşlar yoksa dahili ve harici takımlar ayağımızı kaydırmak için aramıza ajan mı yolladılar
sirke sarımsaklı tuzlamanın hastasıyım
Himm yağ olarak doğru cnm zaten bende yılda 2 bilemedigin 3 kez yaparım ondanda bişey olmazsırf yağ. Sadece diyet bozmakla kalmaz damar da tıkar. Sık sık tüketmemekte fayda var
Anldim cnm bidahakine bide o şekilde alırım bakarımKasaplar da var yani haşlanmış dondurulmuş olarak bimde a101 de de var fakat güzel değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?